Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 25/10 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι γίνεσαι πιο κοινωνική και έχεις τη διάθεση για αλλαγές και νέες συνεργασίες. Η Αφροδίτη πλέον στον 8ο ηλιακό σου οίκο βάζει σε προτεραιότητα οικονομικές συμφωνίες και τακτοποίηση των οικονομικών σου θεμάτων. Οι ρυθμοί στα εργασιακά ανεβαίνουν, όμως δεν αποκλείεται μια αναθεώρηση των στόχων σου να σε βάλει στη διαδικασία νέων αναζητήσεων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να οργανωθείς περισσότερο κι έτσι να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Έχεις τη διάθεση να αναθερμάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αλλά να σκεφτείς και το επόμενο βήμα της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, επιστροφές του παρελθόντος ή καταστροφές, εσύ θα το αποφασίσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως το παρελθόν θα σε απασχολήσει.

Ταύρος

Η έκλειψη αυτής της εβδομάδας στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται απέναντι σου και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου. Οπότε θα πρέπει να προετοιμαστείς για αναταράξεις, αλλαγές και αποφάσεις. Επίσης ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 16/11 και ευνοεί τον τομέα των σχέσεων σου, κυρίως των προσωπικών. Το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου για αναθεώρηση και λήψη αποφάσεων. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση προετοιμάσου για μια περίοδο ανανέωσης και αναθέρμανσης της σχέσης σου. Το πάθος αυξάνεται και ο ρομαντισμός προσθέτει το χρώμα που κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Οι εργασιακές συνθήκες βελτιώνονται σημαντικά είτε πρόκειται για νέα ξεκινήματα ή διευκρινήσεις σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες που είναι υπέρ σου.

Δίδυμοι

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει έως τις 16/11. Με την Αφροδίτη λοιπόν στον 6ο ηλιακό σου οίκο επιδιώκεις κάποιες μικρές, αλλά ευχάριστες αλλαγές στα εργασιακά που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ικανότητες και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ίσως θελήσεις να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου, να ξεκινήσεις κάποια δίαιτα ή ένα γυμναστήριο. Η Ηλιακή έκλειψη επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 σε προδιαθέτει να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε πληγώνει, κακές συνήθειες και οτιδήποτε δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά και να νιώσεις απελευθερωμένη από οτιδήποτε περιττό. Μπορεί να νιώθεις μια ψυχική κούραση ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις στόχους, επιθυμίες και ανάγκες. Καιρός να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, να προσθέσεις πάθος και φαντασία στην καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται κι έτσι ανεβαίνει κι ο αριθμός των θαυμαστών και κατακτήσεων σου.

Καρκίνος

Έντονη από αστρολογικά γεγονότα φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα, με την Αφροδίτη αλλά και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς και την έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο. Είσαι αρκετά επιφυλακτική στα εργασιακά για αυτό και προτιμάς να κινηθείς λίγο παρασκηνιακά. Κρατάς τα σχέδια και τις ιδέες σου για τον εαυτό σου προκειμένου να εξασφαλίσεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση σε προδιαθέτει να νιώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Είναι καιρός λοιπόν να προσθέσεις φαντασία στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος. Το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και βοηθά να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 σε καλεί να πετάξεις και να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό, τοξικό σε βαραίνει και σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά. Υπομονή λοιπόν και όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Λέων

Η Αφροδίτη περνά με το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού και σε παροτρύνει να αποσυρθείς λίγο από τη κοινωνική σου ζωή και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ηρεμία. Ικανοποίησε την ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά και ασχολήσου με αυτούς που πραγματικά αποδεικνύουν με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση και την κατανόηση τους. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς ή να κάνεις λίγο πίσω στα επαγγελματικά, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γύρω σου, είτε να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 σου υπενθυμίζει ή σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε μια κρίση ταυτότητας και ότι είναι καιρός να κάνεις ανακατατάξεις στη ζωή σου. Ζητήματα που αφορούν στις ρίζες ή την οικογένεια ίσως χρειαστεί να αποκοπούν ή ακόμα και να διαγραφούν οριστικά από τη μνήμη σου. Αυτό μπορεί να είναι μια επώδυνη διαδικασία όμως πραγματικά θα σε βοηθήσει πολύ να πιστέψεις στον εαυτό σου και να καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, οι επόμενες μέρες σου θα έχουν ενδιαφέρον. Η επικοινωνία σου κατακλύζεται από πάθος και τα λόγια σου έχουν πειθώ και ισχύ. Συζητάς εύκολα, λαμβάνεις υπόψη τα λεγόμενα ή τις απόψεις των άλλων και ταυτόχρονα μπορείς να τους καθοδηγήσεις. Με νέες ιδέες και δυναμισμό μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθεις την ανάγκη να αναθερμάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του έτσι ώστε να κατασταλάξετε στα κοινά σας θέλω. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και η δύναμη της επικοινωνίας σου κάνει τους άλλους να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Τέλος, η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 επίσης, σε φέρνει αντιμέτωπη με σκληρές συνειδητοποιήσεις που παρόλο που σου προκαλούν λίγο πόνο ή δυσαρέσκεια, σε βοηθούν να πιστέψεις στον εαυτό σου και να τον προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θέματα οδήγησης ή διαπληκτισμοί με αδέλφια χρειάζονται προσοχή και διαλλακτικότητα.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να διασχίζει τον τομέα των οικονομικών σου, αλλά και με τον Ήλιο στο ζώδιο του μυστηριώδη Σκορπιού από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις τον τομέα των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου. Η διαίσθηση σου ενισχύεται σημαντικά, για αυτό μην κάνεις το λάθος να την αγνοήσεις. Ένα κρυφό ταλέντο σου μπορεί να βγει στη επιφάνεια και να σου δώσει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να αλλάξεις κατεύθυνση και να αυξήσει την πηγή των εισοδημάτων σου. Ωστόσο η έκλειψη Ηλίου στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τις όποιες ανασφάλειες σου. Αν καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα θα φέρει πολλές και ευχάριστες ανατροπές, αλλαγές και απελευθερώσεις. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή και κλεψιάς. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, ερωτικά μην αποκλείεις να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σου καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σου και όχι μόνο.

Σκορπιός

Θες δε θες είσαι η πρωταγωνίστρια αυτής της εβδομάδας καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη, αλλά και η έκλειψη πραγματοποιούνται και περνούν στο δικό σου ζώδιο. Γίνεσαι ακαταμάχητη, γοητευτική και όλοι οι προβολείς στρέφονται επάνω σου. Έχεις εργαστεί πολύ σκληρά το προηγούμενο διάστημα και ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο ενθουσιασμός ή υπερτονισμένη αυτοπεποίθηση σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές ή δηλώσεις. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται ή οι προοπτικές είναι πιο αισιόδοξες. Ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη στο δικό σου ζώδιο τις 25/10 πιθανά να σε οδηγήσει στην αποστασιοποίηση σου για λίγο και να σε αναγκάσει να κάνεις κάποιες προσαρμογές τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο γύρω σου, αλλά και να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικές σου ανάγκες. Μην χρεώνεις τον εαυτό σου για τα όσα δεν έχουν πάει καλά στην ερωτική σου ζωή. Ό,τι δε σε κάνει ευτυχισμένη ήρθε η ώρα να το πετάξεις και να κρατήσεις μόνο τα θετικά και την αυτοπεποίθηση σου ψηλά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση και μέχρι τις 16/11 σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη και συμπονετική. Αυτό το διάστημα πρόσεξε πως αξιολογείς ή τι βάζεις σε προτεραιότητα συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη εις βάρος του εαυτού σου για μια ακόμη φορά. Η πνευματική σου εγρήγορση ωστόσο σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Ίσως έρθουν κάποια μυστικά στην επιφάνεια ή κάποιες αποκαλύψεις που ναι μεν μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο πληγωμένη προσωρινά, θα σε βοηθήσουν όμως να δεις κατάματα τις αλήθειες, να τις αντιμετωπίσεις και να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Το παρελθόν και τα όποια λάθη του καιρός να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου και να διεκδικήσεις τη ευτυχία σου. Ακολούθησε το ένστικτο σου σε διλήμματα ή κέρδισε χρόνο προτού δεσμευτείς. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ερωτικά απόλαυσε το φλερτ και φρόντισε τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερος

Η Αφροδίτη από το ξεκίνημα της εβδομάδας στον 11ο οίκο σου βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με φίλους, να διασκεδάσεις και να περάσεις πιο πολύ και πιο ουσιαστικό χρόνο ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός επιστρέφουν στην καθημερινότητα και έχεις τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να πειραματιστείς με καινούρια πράγματα στα εργασιακά. Μέσα από αυτόν τον πειραματισμό δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως θέλεις να αλλάξεις κατεύθυνση και να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφραστεί. Ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αποκλείεται να σου στερήσει λίγο το αίσθημα ελευθερίας που φαίνεται να έχεις σαν στόχο. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, αφουγκράσου τις συναισθηματικές σου ανάγκες και μην παίρνεις προσωπικά τα όσα κάνουν ή λένε οι άλλοι. Η έκλειψη αυτή αποτελεί μια μεταμόρφωση ή προειδοποίηση για τις αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σου μέχρι το Μάρτιο του 2023 που αν και σχετικά δύσκολες, μόνο ευχάριστα αποτελέσματα θα επιφέρουν.

Υδροχόος

Αυτήν τη βδομάδα και με τις πλανητικές διελεύσεις που συμβαίνουν, οι φιλοδοξίες και η εξέλιξη της καριέρας σου έρχονται στο προσκήνιο κυρίως τις πρώτες μέρες της. Ο λόγος σου έχει βαρύτητα, οι προσπάθειες σου αναγνωρίζονται, για αυτό μην αποκλείεις μια νέα πρόταση ή επιβράβευση. Ωστόσο είσαι αρκετά διαλλακτική και δεν βιάζεσαι να ενθουσιαστείς. Ξέρεις πως βήμα βήμα οι επιδιώξεις σου θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Στις 25/10 η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει κάποιες ανασφάλειες σου στην επιφάνεια και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Απόφυγε προβλήματα στην οικογένεια και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα τα όποια προβλήματα και μην οδηγείσαι στα άκρα χωρίς να σκεφτείς τα αποτελέσματα και τις συνέπειες. Εάν είσαι μόνη, παρελθόν και παρόν σου δημιουργούν διλήμματα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη να μεταβαίνει στον ηλιακό 9ο οίκο σου αναζητάς τρόπους για να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα και καθημερινότητα σου. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται κι έχεις την ανάγκη αλλά και τη διάθεση να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους και να βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα δώσουν τροφή στην ψυχή και στο πνεύμα σου. Με το πέρασμα του Ήλιου επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού, καιρός να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος και να θέσεις νέους στόχους. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 ίσως κάποιες ανασφάλειες σου έρθουν στην επιφάνεια. Μην χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τις δεξιότητες σου. Ένα δίλημμα ή μια αναποφασιστικότητα μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις εκ νέου ή να αξιολογήσεις διαφορετικά κάποιες δυνατότητες σου. Επινόησε νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα προκειμένου να τονώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε την ελευθερία σου και απλά γίνε συμπρωταγωνίστρια στο παιχνίδι του έρωτα.

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.