Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, το φθινόπωρο είναι εδώ και θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Για να δούμε και πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα υποδέχεται και τον νέο μήνα που ουσιαστικά ξεκινά με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, ενθαρρύνοντας σε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς τους στόχους σου και την τακτική που θα ακολουθήσεις προκειμένου να τους κατακτήσεις. Το πλανητικό σκηνικό δουλεύει υπέρ σου δίνοντας σου τη δυνατότητα να κυνηγήσεις τα σχέδια σου, να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου και να δικτυωθείς σε νέες δραστηριότητες. Καθώς ανακαλύπτεις τον τρόπο που μπορείς να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου πιο ουσιαστικά η σχέση σας παίρνει τα πάνω της. Εάν είσαι μόνη, ξέρεις που και πως πρέπει να ρίξεις τα ερωτικά βέλη σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για ένα ξεκίνημα ή για μια επανασύνδεση.

Ταύρος

Τα νέα της εβδομάδας και του νέου μήνα φωτίζουν τον τομέα της κοινωνικής σου δικτύωσης. Ίσως ήρθε ο καιρός να αφήσεις για λίγο πίσω σου τους προβληματισμούς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Να διασκεδάσεις λιγάκι και να ανανεωθείς. Έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες ή διλήμματα στα εργασιακά και να βάλεις νέους στόχους εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία. Έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις ή να ενισχύσεις σημαντικές σχέσεις με αγαπημένα κυρίως πρόσωπα. Από τη δική σου στάση και συμπεριφορά θα κριθεί το μέλλον ή η ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εάν είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου διάθεση φέρνει στον δρόμο σου νέες γνωριμίες που στην αρχή φαίνεται να ξεκινούν σαν φιλικές, στη συνέχεια όμως εξελίσσονται ερωτικά.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με τον Ερμή επιτέλους να επανέρχεται σε ορθή πορεία. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου ή να λάβεις τη δικαίωση των κόπων σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Αναζητάς νέες εμπειρίες ή προκλήσεις που χαρίζονται μέσα από την κοινωνικότητα σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά είναι παροδικές και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και καλή διάθεση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της και έρχεστε πιο κοντά. Τα ευχάριστα χαρακτηριστικά και η καλή σου διάθεση προσθέτει κέφι και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας. Εάν επιθυμείς μια επανασύνδεση μπορείς να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και με λίγο νάζι να τον μπλέξεις ξανά στα δίκτυα σου.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με τον Ερμή σε ορθή πορεία να σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου με νέες προοπτικές. Κάποιες μικρές ανατροπές στα επαγγελματικά σχέδια σου είναι παροδικά και ουσιαστικά δεν επηρεάζουν την καριέρα σου, για αυτό μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος. Οι πειραματισμοί μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως καλό θα ήταν μπαίνεις σε αυτούς με αργά και σταθερά βήματα και ένα ένα τη φορά. Η Αφροδίτη φέρνει ανανέωση και σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, ο Άρης και η Αφροδίτη τονίζουν την αυτοπεποίθηση σου και φέρνουν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ευκαιρίες, για αυτό μην απογοητεύεσαι. Τα έξοδα αυξάνονται και ίσως η κατάσταση που επικρατεί να σου δημιουργεί πρόσθετο άγχος για την κατάσταση των οικονομικών σου, για αυτό φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα.

Λέων

Η εβδομάδα φιλοξενεί τον νέο μήνα και την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία που σημαίνει για σένα πως έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να καταφέρεις να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Σε περίπτωση που σημειωθούν κάποιες εντάσεις στα εργασιακά προσπάθησε να μην δώσεις περαιτέρω έκταση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ένα καλό συνεργασιακό κλίμα, καθώς η ανταλλαγή ιδεών και το μοίρασμα υποχρεώσεων σε εξυπηρετεί ικανοποιητικά. Η γοητεία σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σου βελτιώνουν την ερωτική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Η Αφροδίτη σίγουρα αυξάνει τις νέες γνωριμίες που σου ανεβάζουν τη διάθεση και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Η εβδομάδα συμπεριλαμβάνει την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία αυξάνοντας τη ικανότητα της διαπραγμάτευσης και των νέων επιδιώξεων. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να κινηθείς κρατώντας τα πόδια σου στη γη. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σου και να κρατήσεις αυτά που πραγματικά αποδίδουν. Ωστόσο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια ένταση που πρέπει να αποφύγεις. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ενέργεια σου, αλλά και να σας φέρουν και πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε οδηγεί στην αναζήτηση για κάτι σταθερό, για αυτό και δεν αναλώνεσαι σε ευκαιριακές γνωριμίες.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σένα, καθώς ο νέος μήνας και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία ενεργοποιεί τον τομέα των εργασιακών σου. Νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και νέα ερεθίσματα ακόμα και πειραματισμοί ευνοούνται και για αυτό σε προειδοποιεί ήδη το ένστικτο σου. Τα επίπεδα ενέργειας σου αυξάνονται και η παραγωγικότητα σου βρίσκεται στο ζενίθ. Ωστόσο κάποιες στιγμές έντασης πρέπει να τις αποφύγεις και να μην δώσεις τροφή για σχόλια και αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη λειτουργεί ευνοϊκά για σένα δίνοντας χρώμα και χαρά σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική – ερωτική ζωή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ήρθε ο καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, καθώς το άγχος της δέσμευσης εκμηδενίζεται. Εάν τώρα είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις, να επιλέξεις και επιτέλους να αποφασίσεις εσύ και όχι οι άλλοι. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή και προνοητικότητα.

Σκορπιός

Αποχαιρετάς αυτήν την εβδομάδα τον παλιό μήνα και υποδέχεσαι τον νέο με περισσότερη αισιοδοξία, δύναμη και αποφασιστικότητα. Ο Ερμής πλέον ορθόδρομος ανεβάζει τη δημοτικότητα σου και ενισχύει το πορτοφόλι σου, ίσως μέσα από νέες δραστηριότητες και ευκαιρίες. Ωστόσο κάποιες φορές έχεις την τάση να τρώγεσαι για εντάσεις και αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου και μάλιστα με τόσο επιβλητικό ή απόλυτο τρόπο. Η Αφροδίτη αυτές τις μέρες φωτίζει τον χώρο του σπιτιού, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται και το πάθος αυξάνεται. Εάν είσαι μόνη, δείξε ευελιξία απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην πιέζεις τα πράγματα, αν θέλεις να εξελιχθούν θετικά.

Τοξότης

Κλείνεις τον μήνα με αρκετό πονοκέφαλο σε σχέση με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου, όμως ενδόμυχα νιώθεις μια αισιοδοξία με το καλωσόρισμα του νέου μήνα, που ξεκινά ουσιαστικά με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Βρες τρόπους να ανεβάσεις τα επίπεδα ενέργειας σου κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Εάν το είδος της εργασίας σου σχετίζεται με το διαδίκτυο μπορείς να επεκτείνεις τις δυνατότητες σου και να βάλεις νέους στόχους. Ακόμα και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Μικρές στιγμές έντασης διαχειρίσου τες με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Το να ακούς κάποιες φορές τις απόψεις των άλλων μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να βρεις λύσεις σε θέματα που σου δημιουργούν διλήμματα. Είναι ιδανική η στιγμή για να επιδιώξεις τη σταθερότητα, την ισορροπία και την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Αιγόκερος

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται εξαιρετικά δυναμική και αρκετά αισιόδοξη, καθώς η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία σε καλεί να εστιάσεις στις δημόσιες σχέσεις σου και να επιδιώξεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Στα εργασιακά ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διαλλακτικότητα σου και να αποφύγεις τα ακραία ρίσκα. Ναι μεν αλλαγές, αλλά με προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες. Αν και ο τομέας των οικονομικών σου δείχνει σημάδια βελτίωσης, συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Οι εγωιστικές τάσεις καταλαγιάζουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και αρχίζετε να βρίσκεται τις ισορροπίες σας. Ικανοποιήστε κοινές ανάγκες και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου απέναντι σε νέες γνωριμίες. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Αν αυτό είναι που θέλει η καρδιά σου, επιδίωξε την.

Υδροχόος

Αρκετά δυναμικά ξεκινάς αυτήν τη βδομάδα καθώς η διάθεση σου ανεβαίνει μαζί με την αποφασιστικότητα σου για δράση. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει νέες ενασχολήσεις, δυνατότητες και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Αυτή η νέα του κίνηση ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή αλλά και το πορτοφόλι σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά απόφυγε τες με διαλλακτικότητα και αντιμετώπισε τες με καλή διάθεση. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα σου και να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να φοβόσουν. Θέματα οικογένειας και σπιτιού επιλύονται ευκολότερα και ανώδυνα.

Ιχθείς

Ο καταιγισμός ιδεών αυτήν τη βδομάδα και με τον Ερμή να κινείται ορθόδρομα μπορεί να οδηγηθείς σε νέα μονοπάτια και ξεκινήματα, που ίσως μέχρι πρότινος απλά ονειρευόσουν. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και προχωράς πλέον μπροστά φεύγοντας από το παρασκήνιο. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι τόση που μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχολογική υπερένταση. Απόφυγε τις διαφωνίες σε συνεργασιακό επίπεδο και απόκτησε συμμάχους. Η Αφροδίτη σου προσφέρει θεραπευτικές ιδιότητες σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Έτσι μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά, αν είσαι μόνη. Εάν ωστόσο διατηρείς μια μόνιμη σχέση είναι καιρός να αναλάβεις δράσει και να πάρεις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν τη σχέση σου.

 

Tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.