Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Ξεκινάμε με θετική σκέψη και ενέργεια! Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί τη νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 10/6 και σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που πιθανόν προέρχονται από το παρελθόν και αφορούν στις πιο οικείες σου σχέσεις. Σε συνδυασμό βέβαια με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πρέπει να είσαι προσεκτική στο χειρισμό τους, γιατί ίσως αντί να λύσεις κάποια θέματα να τα κάνεις χειρότερα. Στα εργασιακά πιθανόν να υπάρξει μια σύγχυση ή μια παραπληροφόρηση, για αυτό καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς και να εμπιστευτείς τις δικές σου δυνάμεις και γνώσεις. Η ενέργειά σου ανεβαίνει με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6.

Αυτές τις μέρες απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και μην ξεχνάς να του υπενθυμίζεις πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εξωστρέφειά σου σε κάνει περιζήτητη σε νέους κύκλους κι έτσι αυξάνεται και ο αριθμός των θαυμαστών σου.

 

Ταύρος

Ο τομέας των οικονομικών συνεχίζει να είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου και αυτήν την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη – έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 σε κάνει πιο επιφυλακτική και πιο προσεκτική στις κινήσεις και τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 αυξάνει την ενέργεια και τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά, που συνδέεται απόλυτα και με τις οικονομικές σου απολαβές. Οπότε μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Η εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου θα σε απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στα θετικά και όχι στα αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι προστίθενται στην καθημερινότητά σου.

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στο δικό σου ζώδιο στις 10/6 και σου δημιουργεί την ανάγκη αποφάσεων που αφορούν κυρίως στις σχέσεις σου με τους άλλους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις απλά, είναι πως η κάθε σου απόφαση δεν θα πρέπει να βασίζεται μόνο στη λογική και τις δικές σου ανάγκες. Τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες που προέρχονται από το παρελθόν και απόφυγε την εμπλοκή σου σε εντάσεις και διαφωνίες. Ήδη έχεις αρκετά στο κεφάλι σου και δεν χρειάζεσαι κι άλλους μπελάδες.

Αρκετά ευχάριστο και ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάποιες συζητήσεις φέρνουν αποτελέσματα και σας βοηθούν να λύσετε κάποια κοινά προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 ενισχύει την επικοινωνιακή σου δυνατότητα και σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε νέους κύκλους.

 

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων αυτήν την εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες που αφορούν συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου. Η ανησυχία γύρω από την εξέλιξη των εργασιακών σου μεγαλώνει με αποτέλεσμα το άγχος και η δυσκολία συγκέντρωσής σου να εντείνονται. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να πάρεις ψύχραιμες και αντικειμενικές αποφάσεις που θα σου εξασφαλίσουν τη σιγουριά και την εξέλιξη που χρειάζεσαι.

Είναι κατάλληλη η περίοδος για να επιδιώξεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, να βρείτε λύσεις και τη χρυσή τομή σε ό,τι νιώθετε να σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τα θαύματά της και φροντίζει για σένα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Λέων

Ζητήματα του παρελθόντος φέρνει στην επιφάνεια η νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6. Αντιμετώπισέ τα με ρεαλισμό και κυρίως με βάση τη λογική. Μπορεί να σου δημιουργούν άγχος όμως αν τα τακτοποιήσεις να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις ανακούφιση. Η ενέργειά σου στα εργασιακά ανεβαίνει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6. Μπορείς να εντυπωσιάσεις με τις επιδόσεις σου και να κερδίσεις ισχυρούς συμμάχους που θα πιστέψουν και θα ακολουθήσου τα σχέδια και τις ιδέες σου.

Τα συναισθήματά σου είναι λίγο μπερδεμένα αυτή τη βδομάδα και η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου λίγο αλλοπρόσαλλη. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται στη ζωή σου φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου.

 

Παρθένος

Η έκλειψη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ρίχνει την ενέργειά σου και μεγαλώνει την ανησυχία σου γύρω από τα επαγγελματικά. Για αυτό απόφυγε τις αποφάσεις, διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να προσαρμοστείς στις αλλαγές που προκύπτουν έστω και προσωρινά.

Η δυσκολία συγκέντρωσης σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς το μυαλό σου βρίσκεται αλλού. Τουλάχιστον εξήγησέ του τι σου συμβαίνει και τι σε προβληματίζει και μην τον αφήνεις να σε κατηγορεί για αδιαφορία. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε υποθέσεις και πρόσωπα που αφορούν στο παρελθόν σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

 

Ζυγός

Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 10/6 που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας σου μια συναισθηματική αναταραχή. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και προστάτεψε τον εαυτό σου από τις απογοητεύσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά είναι πολύ σημαντική για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου καθώς δεν είσαι και στην καλύτερη φάση σου. Κάποιες πληροφορίες είναι παραποιημένες και δεν θα πρέπει να τις εμπιστευτείς.

Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αν αυτό θέλεις πραγματικά. Μέσα από τις συζητήσεις θα δοθεί η ευκαιρία να λύσετε παλιές διαφορές σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες και υποσχέσεις.

 

Σκορπιός

Φόβοι και ανασφάλειες έχουν την τάση να επανεμφανίζονται αυτήν την εβδομάδα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης – Ηλιακής έκλειψης στις 10/6 και να επηρεάζουν τη συγκέντρωση και την ψυχολογία σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και μην εγκαταλείπεις τα σχέδιά σου. Κράτα τα θετικά από όσα σκέφτεσαι και θυμήσου πως μέσα από τα λάθη του παρελθόντος έμαθες. Κουραστική προβλέπεται η εβδομάδα σου στα εργασιακά λόγω του άγχους σου, όμως η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 σου φέρνει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης.

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή συνεχίζει να επηρεάζει την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, για αυτό μην προκαλείς συζητήσεις που μπορεί να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και να φέρνει δυσάρεστες σκέψεις και αναμνήσεις στο μυαλό σου.

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10/6 φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεών σου. Αυτό σημαίνει πως κάποιες σχέσεις σου θα λάβουν οριστικό τέλος ή θα παρθούν αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξή τους. Ο τομέας των εργασιακών σου χρειάζεται προσοχή ως προς την επικοινωνία. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου στις συνεργασίες σου χωρίς να φτάνεις σε ακρότητες. Νέες προτάσεις χρειάζονται επίσης προσοχή και μελέτη ως προς τις λεπτομέρειες και τα συμφέροντά σου.

Δώσε προτεραιότητα στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να αδικείς τον αγαπημένο σου. Βάλε τα πράγματα κάτω και πάρε τις αποφάσεις σου σύμφωνα με τα θέλω σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευκαιρίες και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Μια πιθανή επανασύνδεση βεβαιώσου ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

 

Αιγόκερος

Στόχος σου αυτήν την εβδομάδα είναι η προώθηση των ιδεών και των αλλαγών που θεωρείς απαραίτητες προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου καθώς η νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων κάνει λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι τα περίμενες. Η καθημερινότητα στα εργασιακά είναι εξαιρετικά κουραστική, για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Κάθε προσπάθειά σου να είσαι βέβαιη πως αναγνωρίζεται ανεξάρτητα από τους χρόνους. Πλησιάζεις ολοένα και περισσότερο στην επιτυχία. Στιγμές έντασης διαχειρίσου τες με υπομονή.

Τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου φαίνεται αυτή τη βδομάδα τουλάχιστον να την αφήνεις στον αυτόματο πιλότο. Δείξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον αν δεν θέλεις να έχεις μπελάδες ή γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μην την περνάς απαρατήρητη.

 

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων μεγαλώνει την ανάγκη σου για αλλαγές και βελτιώσεις τόσο στην προσωπική όσο και εργασιακή ζωή σου. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις τις όποιου τύπου αλλαγές και τελεσίδικες αποφάσεις προς το παρόν. Η επικοινωνία στα εργασιακά θα χρειαστεί προσοχή αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες προκειμένου να ανοίξεις το δρόμο προς την επιτυχία χωρίς εμπόδια.

Επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία της σχέσης με τον αγαπημένο σου και όχι στα αρνητικά. Έχεις την τάση κάποιες φορές να βάζεις τον εγωισμό πάνω από τα συναισθήματα κι αυτό δεν βοηθά τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τις ενέργειες της εβδομάδας μπορείς να περιμένεις καρμικούς και μεγάλους έρωτες στη ζωή σου.

 

Ιχθείς

Σκοπός και στόχος σου αυτήν την εβδομάδα είναι να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Είναι σαν να σου αλλάζει ανάγκες ή τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου στα εργασιακά αυξάνουν το άγχος σου κι αυτό ρίχνει τις επιδόσεις και την ενέργειά σου. Σκέψου θετικά και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζει να επηρεάζει την επικοινωνία σου η οποία χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε τις διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου κυρίως αν αυτές αφορούν τρίτα πρόσωπα. Διατήρησε το καλό κλίμα μεταξύ σας και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να σε επαναπροσεγγίσει όμως βεβαιώσου, προτού αφεθείς, για τις προθέσεις του.

 

Πηγή: tlife.gr

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.