Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Με πολλή ζέστη αλλά και διάθεση διακοπών μας βρίσκει η Δευτέρα. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Χαλαρή και ευχάριστη προβλέπεται η νέα εβδομάδα σου, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και φαίνεται να έχεις προνοήσει γι’ αυτό. Η νέα Σελήνη στις 28/7 σχηματίζει αρμονικές όψεις με το ζώδιο σου και τον Δία διευκολύνοντας τη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου. Εάν δεν βρίσκεσαι σε διακοπές και συνεχίζεις να εργάζεσαι, οι μέρες κυλούν ήρεμα και δημιουργικά. Εμπιστεύσου τα συναισθηματικά δώρα που σου χαρίζει απλόχερα η νέα Σελήνη είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Σε κάθε περίπτωση η επιβεβαίωση που λαμβάνεις φτάνει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Ταύρος

Ξεκινάς την εβδομάδα με αρκετούς προβληματισμούς γύρω απ’ την εξέλιξη των εργασιακών υποθέσεων σου ή τα θέματα καριέρας. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού το μυαλό σου δεν σταματά να αναζητά τρόπους εξέλιξης και βελτίωσης. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 σε επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο φέρνοντας στην επιφάνεια τις ανάγκες, τον ρομαντισμό και την επιθυμία για την προσέγγιση αγαπημένων σου προσώπων. Ωστόσο κάποιες δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και του Άρη απαιτούν προσοχή στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις απ’ την καθημερινότητα, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ευτυχώς όλα κινούνται υποτονικά γύρω σου κι έτσι καταφέρνεις να εξασφαλίσεις προσωπικό χρόνο στον εαυτό σου. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς ελεύθερα, να μιλήσεις για τις ιδέες σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από μικροπροβλήματα στα εργασιακά. Έστω κι αν είσαι από εκείνες που δεν βρίσκονται διακοπές μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι κοινωνικές συναντήσεις και οι φίλοι σε βοηθούν να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Καρκίνος

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα φρόντισε ή τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο. Η νέα Σελήνη στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να αναζητήσεις τρόπους αύξησης των εσόδων που θα λειτουργήσουν και θα αποδώσουν. Η νέα Σελήνη επίσης με τις αρμονικές όψεις που δημιουργεί με το Δία δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και στον συναισθηματικό, ερωτικό σου τομέα.

Λέων

Φαίνεται να είσαι η πρωταγωνίστρια αυτής της βδομάδας καθώς δημιουργείται η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σου ενισχύονται σημαντικά και ίσως θελήσεις να ανοίξεις νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Οι συνθήκες στα εργασιακά είναι ευνοϊκές, ωστόσο δεν λείπουν κάποιες στιγμές έντασης με τον Ερμή και τον Άρη να δημιουργούν μικρές δυσαρμονικές όψεις, που θα πρέπει να αποφύγεις. Είναι κατάλληλη η περίοδος για να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ένα νέο άτομο στη ζωή σου κάνει αιφνίδια την παρουσία του στη ζωή σου και φαίνεται να σε συναρπάζει.

Παρθένος

Η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα λειτουργεί βοηθητικά για σένα, ενισχύοντας σημαντικά τη διαίσθηση και τον δυναμισμό σου. Οι προοπτικές για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα είναι πολλές και θετικές. Μια όψη του Ερμή με τον Άρη στις 27/7 ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στα εργασιακά που καλό θα ήταν να κοντρολάρεις και να αποφύγεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοια της κι έτσι μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είστε διακοπές, μικρές κοντινές αποδράσεις και νέες δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, κάποια πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους.

Ζυγός

Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα, που σου δημιουργεί την ανάγκη περισσότερης κοινωνικοποίησης, χαράς και διασκέδασης. Παρόλο που νιώθεις αισιοδοξία για την εξέλιξη και πορεία των εργασιακών σου κάποιες δυσαρμονικές όψεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες. Προτίμησε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην επιβαρύνεις ή διακινδυνεύσεις τις καλές συνεργασιακές σχέσεις. Ίσως ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Να πάρετε αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εάν είσαι μόνη, μια πιθανή νέα γνωριμία σε κάνει να βλέπεις τον έρωτα και τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης με άλλο μάτι.

Σκορπιός

Θετική αλλά και δύσκολη προβλέπεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα για σένα καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις ή και εντάσεις. Η νέα Σελήνη ωστόσο στις 28/7 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις αλλά και προοπτικές δίνοντας σου τη δυνατότητα να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις και κλείσεις παλιές δύσκολες ή αδιέξοδες καταστάσεις. Εάν δεν έχεις καταφέρει να αποδράσεις απ’ τις εργασιακές σου υποχρεώσεις οι μέρες σου είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου. Εξασφάλισε στη σχέση με τον αγαπημένο σου τις ισορροπίες και τις προσωπικές σας στιγμές. Εάν είσαι μόνη, σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία ίσως τα πράγματα να μην εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες και θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή.

Τοξότης

Η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης αυτήν τη βδομάδα σε συνδυασμό με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου Δία φέρνει νέες ευκαιρίες, προκλήσεις αλλά και θετικές εκπλήξεις. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις περνούν στον αυτόματο πιλότο ωστόσο κάποιες από αυτές χρειάζονται προσοχή. Μικρές εντάσεις δημιουργεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με συνεργάτες. Ευνοϊκές είναι οι συγκυρίες σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση ίσως ήρθε η στιγμή για να συζητήσετε για κάτι πιο σοβαρό που αφορά στο κοινό σας μέλλον. Εάν είσαι μόνη προετοιμάσου για μια εξαιρετική γνωριμία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Αιγόκερος

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αυτήν τη βδομάδα πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια σου. Ωστόσο η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου εικόνα και φέρνει στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες. Καταφέρνεις να ξεχωρίσεις στα εργασιακά κι αυτό ίσως φέρει και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στις οικονομικές σου απολαβές. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου η διάθεση σου ανεβαίνει και έχεις την ανάγκη να τον προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά αλλά και να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Εάν είσαι μόνη, ξαφνικές γνωριμίες ή επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα στρέφεται περισσότερο στις προσωπικές σχέσεις σου, τις φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών αλλά και αγαπημένων προσώπων. Δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση με συμφέρουσες απολαβές. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την εξέλιξη της σχέσης σας. Μικρές εντάσεις δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας που δεν χρειάζεται να πάρουν έκταση. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.

Ιχθείς

Αυτήν την τελευταία εβδομάδα του μήνα νιώθεις έντονα την ανάγκη ξεκούρασης και προσωπικού χρόνου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε έχει κουράσει και να δημιουργήσεις συνθήκες για κάτι καινούριο. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να σε αγχώσουν λιγάκι όμως είναι κάτι προσωρινό καθώς γρήγορα θα προσαρμοστείς και θα ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που κρύβονται πίσω από αυτές. Κάποιες εντάσεις στις αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να αναστατώσουν τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου που θα σε συναρπάσει.

tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.