Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ανυπομονείς να υποδεχτείς και επίσημα το καλοκαίρι; Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων βελτιώνοντας την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Αρκετά απαιτητικό είναι το κλίμα στα εργασιακά όμως με λίγο περισσότερη οργάνωση θα καταφέρεις όχι απλά να ανταπεξέλθεις αλλά να ανακαλύψεις και προσωπικές έξτρα ικανότητές σου. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και θα σε βοηθήσει να επιλύσεις οικονομικές υποθέσεις σου. Τέλος οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου. Απολαύσετε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας και ανακαλύψτε νέες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και κάτι καλό θα αποκομίσεις.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου κι έτσι να καταφέρεις να απαλλαγείς από πολλά άγχη. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, διευκολύνει εργασιακές υποθέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Η Αφροδίτη επίσης στο δικό σου ζώδιο, ενισχύει τη λάμψη και το σεξαπίλ σου. Ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, κάνε τις σωστές επιλογές και μην αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σε καλεί να βάλεις μια τάξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ό,τι πραγματικά αξίζει τη γενναιοδωρία σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του διευκολύνοντας τις διαπραγματεύσεις σου. Στις αρχές της εβδομάδας ίσως το κλίμα στα εργασιακά να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα και υπομονή. Όσο όμως οι μέρες κυλούν το κλίμα αποκαθίσταται. Προσθέστε περισσότερη κοινωνικότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου στη σχέση σας που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές ή μυστικές καταστάσεις που θα σε μπερδέψουν περισσότερο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και πάρε τις σωστές αποφάσεις σε θέματα κυρίως που αφορούν στην πρόοδό σου. Στις 4/6 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και βελτιώνει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Τέλος παίρνουν οι καθυστερήσεις κι έτσι μπορείς να έχεις μια πλήρη και καθαρή εικόνα για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς τον κίνδυνο παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Όσο καλύτερα σε μαθαίνει τόσο περισσότερο δυναμώνει η σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία που πιθανά σε είχε απογοητεύσει δεν αποκλείεται να αρχίσει να εξελίσσεται.

Λέων

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει την κοινωνικότητά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία δίνει τέλος σε καθυστερήσεις και απρόβλεπτα γεγονότα στα εργασιακά. Η επικοινωνία με συναδέλφους βελτιώνεται και η ομαδικότητα αποδίδει καλύτερα. Μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου χαρίζοντάς του φροντίδα και ξεκούραση. Αν και τα εργασιακά βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε η παρουσία του δίπλα σου φορτίζει τις μπαταρίες της ενέργειάς σου. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ έχει την τιμητική του όμως εσένα το μυαλό σου βρίσκεται αλλού.

Παρθένος

Νέα ξεκινήματα και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις φέρνει το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων. Μην αποκλείεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα ανοίξει νέους δρόμους μπροστά σου. Ωστόσο καλό θα ήταν όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή να είσαι επιφυλακτική και να αποφύγεις τον ενθουσιασμό και τις δεσμεύσεις. Μετά τις 4/6 τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπορείς να κρίνεις αντικειμενικότερα τα πράγματα. Έχεις μπροστά σου μια έντονα ερωτική εβδομάδα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μπορείς να διεκδικήσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις, εάν είσαι μόνη. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση έχεις την ευχέρεια να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να νιώσεις ασφαλής μέσα από τη συναισθηματική προσφορά του.

Ζυγός

Θετικά ξεκινάς την εβδομάδα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ξεκίνημά της στο ζώδιο των Διδύμων. Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου κι έτσι όχι μόνο θέτεις πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου αλλά καταφέρνεις και να τις επιτύχεις. Η επαναφορά επίσης του Ερμή σε ορθή πορεία στις 4/6 διευκολύνει τη ροή των καθημερινών υποχρεώσεών σου στα εργασιακά. Η επικοινωνία με συνεργάτες αποκαθίσταται και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού μπορεί να δημιουργήσει μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Εάν είσαι μόνη, διαχειρίσου με τακτ και διαλλακτικότητα το φλερτ και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει τον τομέα των οικονομικών σου στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου την εύνοια αυτού του καινούριου φεγγαριού και βρες τρόπους να απαλλαγείς από παλιά βάρη. Βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται. Μετά τις 4/6 που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία μπορείς ευκολότερα να διευθετήσεις θέματα, εκκρεμότητες, παρεξηγήσεις, αλλά και συζητήσεις στα εργασιακά, καθώς η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήπια, ευνοϊκή και ευχάριστη. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα αλλά και τις όποιες ανησυχίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα θέλω σου έτσι ώστε να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές.

Τοξότης

Τις διαπροσωπικές σχέσεις σου επηρεάζει θετικά αυτή η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι ξεκινάς ευχάριστα και δημιουργικά την εβδομάδα σου. Ωστόσο δείξε μια επιφυλακτικότητα προτού κάνεις δηλώσεις ή πάρεις αποφάσεις, όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις μετά τις 4/6. Εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου καθηκόντων και να αποβάλλεις το άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να λάβεις μια νέα πρόταση που θα επαναφέρει την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η σχέση με τον αγαπημένο ανακτά τις ισορροπίες σταδιακά και ίσως θελήσεις να παρθούν κάποιες αποφάσεις ως προς την εξέλιξη της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες λειτουργούν θεραπευτικά και σε βοηθούν να απαλλαγείς από το παρελθόν.

Αιγόκερος

Το νέο φεγγάρι στο ξεκίνημα της εβδομάδας επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου και φέρνει ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ήδη υπάρχουσες στρατηγικές σου. Όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 3/6, φρόντισε να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις εργασιακές εκκρεμότητες. Κατόπιν μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές και βελτιώσεις. Ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου θα ανανεώσουν το κλίμα και την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε τις διακοπές σας και μοιραστείτε επιθυμίες και όνειρα. Εάν είσαι μόνη, ασχολήσου με νέες γνωριμίες που αξίζουν πραγματικά τον κόπο και μην αναλώνεσαι άσκοπα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία ενισχύει την κρίση και το ένστικτό σου.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την εύνοια της νέας Σελήνης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων να σου φτιάχνει τη μέρα αλλά και το επόμενο διάστημα. Η θετική σου διάθεση βοηθά στο να εντοπίζεις ευκολότερα τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αν και απαιτητικές οι συνθήκες στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος έως τις 3/6, απόφυγε τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις. Θέλεις να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες κι αυτός είναι ένας τρόπος να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, εάν φυσικά τον συμπεριλάβεις σε αυτές. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν ελκυστικότερη.

Ιχθείς

Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο με τη νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων. Θέματα ακίνητης περιουσίας, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση πιθανά να σε απασχολήσουν. Αν και τα επαγγελματικά δεν είναι σε προτεραιότητα, κάποιες υποθέσεις σε θέλουν σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Από τις 4/6 το κλίμα αποκαθίσταται και ηρεμεί γύρω σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί αρκεί κι εσύ να είσαι ειλικρινής και ανοιχτή απέναντί του. Εάν είσαι μόνη, λάβε δράση και πάρε αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σε κρατούν δέσμια.

 

tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.