Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Με θετική διάθεση ξεκινάει η εβδομαδα αυτή μιας και πλησιάζουμε στο Πάσχα. Κράτησε τις αρνητικές ειδήσεις μακριά και πάμε να δούμε πώς θα είναι η εβδομάδα σου. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έντονη προβλέπεται η νέα εβδομάδα καθώς θα σημειωθούν παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου βοηθά να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου θα καταφέρεις να πετύχεις μεγαλύτερη πρόοδο. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει επιπλέον την ικανότητα να προβάλλεις τη δυναμική σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να αγωνιστείς με πάθος για τα σχέδια και τις επιθυμίες σου. Άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει σε θέματα και συμπεριφορές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μέσα από κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις να γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα. Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων αφορά στον εσωτερικό κόσμο σου και ίσως να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής.

Ταύρος

Ο Ερμής αυτήν την εβδομάδα περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το διάστημα της παραμονής του στο ζώδιό σου, κάνε σχέδια για το μέλλον και ανάπτυξε τις στρατηγικές σου. Η Πανσέληνος που σημειώνεται στο ζώδιο του Κριού, σου δημιουργεί την ανάγκη εξερεύνησης του βαθύτερου εαυτού σου αλλά και τη διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων. Η νέα θέση του Άρη στις 15/4 στο ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει τον τομέα της φιλίας σου. Στο διάστημα της παραμονής του έχεις τη δυνατότητα να ενταχθείς σε μια ομάδα, να βρεις ομοϊδεάτες σου και να προσφέρεις. Ο κοινωνικός κύκλος σου διευρύνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Μέσα σε αυτούς, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση έχεις την ευκαιρία τώρα, να μοιραστείς ενδόμυχες σκέψεις με τον αγαπημένο σου και να βρεις τις κοινές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Δίδυμοι

Η θετική σου σκέψη αυτήν τη βδομάδα μαζί με τα αστρολογικά της φαινόμενα φέρνουν ευχάριστες ανατροπές κι έτσι βγαίνεις από την αδράνεια και αναλαμβάνεις δράση. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ταύρου οργανώνεις τις σκέψεις και τις ενέργειές σου έτσι ώστε να καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Διευθέτησε εκκρεμότητες του παρελθόντος κυρίως στα εργασιακά και δείξε αποφασιστικότητα σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή αλλαγές. Η Πανσέληνος της εβδομάδας διευρύνει τον τομέα της φιλίας και της τεχνολογίας. Νέες γνωριμίες βοηθούν στο να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και να δεις την άλλη πλευρά του νομίσματος που πιθανά το προηγούμενο διάστημα παράβλεπες ή αγνοούσες. Αν είσαι μόνη ερωτικά, μέσα από νέες φιλίες δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο άτομο να κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σε κάνουν λίγο ανυπόμονη και να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ενισχύει την κοινωνικότητα αλλά και τις επαφές σου με αγαπημένα πρόσωπα. Απόφυγε τον ενθουσιασμό στα εργασιακά και μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα χωρίς να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να σου υπόσχονται πολλά όμως θα πρέπει να δείξεις επιφυλακτικότητα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού θα αρχίσεις να βλέπεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς που έχεις προσφέρει. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και αύξησε τους συμμάχους και όχι τους ανταγωνιστές. Πρόσεξε τις σχέσεις ή τις γνωριμίες που προέρχονται από το διαδίκτυο, καθώς η ανάγκη σου για συντροφικότητα θολώνει την κρίση σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση κράτησε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου σε ένα ουδέτερο επίπεδο έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την ηρεμία. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά.

Λέων

Αρκετά δυναμική και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς φιλοξενεί αρκετά αστρολογικά φαινόμενα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου δίνει ώθηση στα θέματα καριέρας και στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Αυτή η διέλευση στρέφει το ενδιαφέρον σου στο μέλλον, την εξέλιξη και τη βελτίωση. Η Πανσέληνος στον επεκτατικό 9ο οίκο σου αυξάνει την ανάγκη σου για περιπέτεια και δράση. Ένας νέος τρόπος αντίληψης των γεγονότων και των εξελίξεων θα σε κάνει να νιώσεις πιο αισιόδοξη. Μείνε μακριά από απαισιόδοξους και αρνητικούς ανθρώπους που με τις δικές τους ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάσουν. Οι αναστολές δεν έχουν χώρο στη ζωή σου κυρίως σε θέματα που αφορούν στον έρωτα. Απελευθερώσου απέναντι στον αγαπημένο σου και δείξε του τα συναισθήματά σου. Οι φαντασιώσεις σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι πιθανή αρκεί να είσαι βέβαιη για αυτό που πας να κάνεις.

Παρθένος

Σκόπιμα αυτήν την εβδομάδα αποφεύγεις οτιδήποτε σε αγχώνει και σε στρεσάρει. Ωστόσο με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνεις περισσότερο ενθουσιασμό σε νέες δραστηριότητες και νέα ξεκινήματα, ίσως και εντελώς διαφορετικά από ότι έχεις μάθει μέχρι σήμερα. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να εξετάσεις το βάθος των καταστάσεων και συναισθημάτων σου και όχι την επιφάνεια. Έτσι θα έχεις την ικανότητα να ασχοληθείς με εργασιακές υποθέσεις ή καταστάσεις που έχουν ένα πραγματικό ενδιαφέρον και υπόβαθρο. Η οξυδέρκεια σου επίσης βοηθά στο να αποφύγεις πιθανές παγίδες. Στις 15/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου απέναντι σε συνεργασίες και φιλίες. Ευκαιρία να συμφιλιωθείς ωστόσο με τον αγαπημένο σου και να αφήσετε πίσω σας δυσάρεστα γεγονότα. Να κοιτάξετε μπροστά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα αναζητάς τρόπους να βγεις από τη ρουτίνα, την καταπίεση για να διασκεδάσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ενισχύει τη συναισθηματική σου πλευρά. Έχεις την ανάγκη να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το ενδιαφέρον σου επίσης εστιάζεται στα οικονομικά για αυτό και αναζητάς νέες πηγές εσόδων. Είναι ιδανική η περίοδος για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και να ρυθμίσεις πιθανές οφειλές σου. Ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά επαναφέρουν την αισιοδοξία και την ανάγκη σου για αλλαγές και βελτιώσεις. Ξέρεις πραγματικά τι χρειάζεσαι για να νιώσεις γεμάτη συναισθηματικά και τον τρόπο να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου, προκειμένου να καλύψεις αποστάσεις και να λύσεις διαφορές. Εάν είσαι μόνη, κάποιες νέες γνωριμίες σε βοηθούν να ανακαλύψεις τον πραγματικό εαυτό σου και τα προτερήματά σου.

Σκορπιός

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα τις εκκεντρικές συμπεριφορές ή τις γρήγορες αποφάσεις, κυρίως σε θέματα που από αυτά εξαρτάται η εξέλιξη της καριέρας σου. Βάλε φρένο στο άγχος και την ανυπομονησία και βεβαιώσου – ενημερώσου και για την παραμικρή λεπτομέρεια προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις. Είναι μια περίοδος για να κάνεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή να διαλευκάνεις κάποια ζητήματα ή ακόμα να μάθεις τι ακριβώς θέλουν οι άλλοι από σένα. Ίσως νιώσεις πιεσμένη στα εργασιακά από τις πολλές υποχρεώσεις. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείς να ανταπεξέλθεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε γκρίνιες και σκηνές ζηλοτυπίας απέναντί του. Εάν είσαι μόνη, χαλαρώνεις από το άγχος της ανασφάλειας και γίνεσαι πιο προσιτή και πρόθυμη απέναντι σε νέες γνωριμίες. Ένα οικονομικό πρόβλημα ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Τοξότης

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα τις εντάσεις και τις υπερβολές όσο κι αν νιώθεις ότι κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου η έμφαση δίνεται σε εργασιακά θέματα, σχέσεων, υγείας και φυσικής κατάστασης. Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου άσκηση και ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Η Πανσέληνος επαναφέρει τον ενθουσιασμό στη ζωή σου και ενισχύει την ερωτική σου ζωή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου επαναφέρει τους ρυθμούς της ασφάλειας, της σιγουριάς, του ρομαντισμού και του πάθους. Εάν είσαι μόνη, θέλεις να ρισκάρεις και να απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα. Σε περίπτωση που επιθυμείς μια επανασύνδεση μπορείς να την επιδιώξεις με διακριτικότητα χωρίς να χάσεις τα κεκτημένα σου. Τέλος η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και των ανθρώπων που αγαπάς. Προσοχή στο δανεισμό και τις υποθέσεις που αφορούν στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Αιγόκερος

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα την παρορμητικότητα και την ασυμβίβαστη στάση και μην ρισκάρεις την σταθερότητα και την ισορροπία που ήδη με το ζόρι διατηρείς. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό, για αυτό προτίμησε να χαλαρώσεις όσο το δυνατόν για καλύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων και εξελίξεων στα εργασιακά. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ταύρου από το ξεκίνημα της εβδομάδας, η πίστη στον εαυτό σου επανέρχεται κι έτσι μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η Πανσέληνος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό για θέματα τα οποία νιώθεις να διαιωνίζονται. Με καλή διάθεση μπορείς να δώσεις λύσεις που δεν θα δυσαρεστήσουν κανέναν. Μια εποικοδομητική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα να καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σε συναρπάσει.

Υδροχόος

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα τον εκνευρισμό και την παρορμητικότητα προκειμένου να αποφύγεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά, ωστόσο το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εύνοια στις όποιες διαπραγματεύσεις. Απλά να θυμάσαι πως χρειάζεσαι χρόνο προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου πιθανά να σε απασχολήσουν έντονα. Η Πανσέληνος ενισχύει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες αρκεί να γνωρίζεις τί λειτουργεί προς όφελός σου. Οι μοναδικές ιδέες σου αν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη επιτυχία. Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Όσο δύσκολο κι αν είναι, καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτή και ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Δώσε του τη δυνατότητα να εκφράσει τις άγνωστες πτυχές και τις όποιες ανασφάλειές του. Εάν είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες.

Ιχθείς

Η μυστικοπαθής πλευρά του εαυτού σου αυτήν τη βδομάδα έρχεται στην επιφάνεια και έχεις μια δυσκολία στο να εκφράσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Ο Ερμής περνά σε ένα πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο στις 11/4 και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου ανεβαίνουν. Ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και η κοινωνικότητά σου κρύβουν ευκαιρίες ίσως και μοναδικές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει κι έτσι πλησιάζεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και νέοι έρωτες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές και να μην μείνεις κολλημένη στα λάθη του παρελθόντος. Η νέα θέση του Άρη στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να νιώσεις ότι σε πιέζει ψυχολογικά όμως σου δίνει και τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τους στόχους σου.

πηγή: tlife.grζώδιο ωροσκόπος
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.