Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ο Απρίλιος έχει μπεί ήδη και η ανοιξιάτικη διάθεση ανεβαίνει σιγά σιγά. Για να δούμε λοιπόν. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους καθώς οι όψεις που σχηματίζονται, εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει υπερευαίσθητη με αποτέλεσμα να πιάνεσαι από το παραμικρό. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά προκαλούν αναστάτωση. Προστάτευσε τον εαυτό σου και μείνε αποστασιοποιημένη από όλα αυτά. Το να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στους δικούς σου στόχους θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία. Διατήρησε τους τόνους χαμηλούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις τη ζήλια και το πάθος να δημιουργούν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, εισπράττεις τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον των άλλων καθώς η γοητεία σου ενισχύεται.

Ταύρος

Είναι αρκετά έντονες οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Απόφυγε τις ακρότητες και μην ρισκάρεις τις σταθερότητες και ισορροπίες σου. Είναι σημαντικό αυτήν τη βδομάδα να φανείς συνεπής στις εργασιακές σου υποθέσεις και να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες, μιας και το κλίμα είναι τεταμένο και αγχωτικό. Φρόντισε επίσης να τακτοποιείς και όχι να αυξάνεις εκκρεμότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει πιο χαρούμενη και ανέμελη με τον έρωτα κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις χρώμα και πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ζήσε το παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το. Οι δεσμεύσεις άλλωστε αυτήν την περίοδο δεν σου είναι καθόλου ευχάριστες.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν αυτήν τη βδομάδα να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν είτε στην επαγγελματική εξέλιξη είτε στις προσωπικές συναισθηματικές υποθέσεις σου, μιας και οι συνθήκες ή και οι ενέργειες θα δημιουργήσουν ένταση ή ασάφεια. Λειτούργησε συγκεντρωμένα στα εργασιακά και επωφελήσου έστω και προσωρινά από μικρές ευκαιρίες. Αρκετή κούραση έχει η καθημερινότητά σου, καθώς οι απαιτήσεις των υποχρεώσεων σου είναι και θα παραμείνουν πολλές. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων άτομα κύρους ευνοούν την εξέλιξη της καριέρας σου. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις μικρές ανησυχίες και ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του ή να προκαλέσουν εντάσεις.
Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται επικίνδυνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, αποφάσεις και εξιδανικεύσεις.

Καρκίνος

Οι πλανήτες στηρίζουν αυτήν τη βδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεων σου. Ωστόσο οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Ωστόσο δεν αποκλείεται ένας έρωτας να προκύψει στη ζωή σου και πιθανά από μακριά. Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Λέων

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά είσαι αυτήν τη βδομάδα. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία σου και διευκολύνει το κλίμα στα εργασιακά. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια τους τις στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Μοιράσου ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα και μην γίνεσαι άπληστη θέλοντάς τα όλα δικά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν αυτήν τη βδομάδα, περιορίσου και αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Παρθένος

Ξεκινάς τη βδομάδα σου γεμάτη θάρρος, ενέργεια και πρωτοβουλία. Είσαι έτοιμη και θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Κυρίως ανώτερους σου στα εργασιακά που ήδη είναι εντυπωσιασμένοι μαζί σου. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις και προκλήσεις, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς. Με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες και να αποφύγεις παιχνίδια ανταγωνιστικότητας. Άφησε να φανεί η μοναδική ή ανέμελη πλευρά της προσωπικότητάς σου να φανεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως αυτή η απελευθέρωση θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει καλά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε για κάποια παρελθοντική γνωριμία που για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Απλά βάλε εσύ τους όρους.

Ζυγός

Η εβδομάδα φέρνει ενέργεια, ενθουσιασμό, δημιουργικότητα αλλά και ένταση. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σου απέναντι στα πράγματα, θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Οι ενέργειες της εβδομάδας σου δίνουν την ώθηση που χρειάζεται για να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Επίσης απόφυγε να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη και άπληστη, υπερευαίσθητη ή υπερβολική. Διατήρησε ήρεμους τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Η πρόσθετη γοητεία, η ομορφιά και η δημοτικότητα σε βοηθούν στα συναισθηματικά, εσένα που είσαι μόνη. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τους πάντες. Μην ξεχνάς όμως πως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου.

Σκορπιός

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματά σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Θα μπορούσες αυτήν τη βδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανασφάλειες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου, ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματά σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές ενδιάμεσες εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Τοξότης

Μπορείς να πετύχεις σωστές διαπραγματεύσεις στις υποθέσεις αρκεί να δείξεις συνέπεια και αυτοσυγκράτηση στον τρόπο επικοινωνίας σου. Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Διανύεις μια περίοδο που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και βγείτε από το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξε τον ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησε τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Αιγόκερος

Αυτήν τη βδομάδα τα άστρα φαίνεται να δημιουργούν μικρές εντάσεις και αντιπαραθέσεις, για αυτό και θα πρέπει να κάνεις μια δεύτερη σκέψη προτού εκφράσεις τις ιδέες σου. Οι όψεις της εβδομάδας αγγίζουν τα θέλω σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου, να διαχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς και να προστατευθείς από το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου. Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς εσύ είσαι αυτή που κινείς τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή λοιπόν ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι, εσύ θα το αποφασίσεις.

Υδροχόος

Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδιά σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτήν τη βδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημά της. Οι όψεις της εβδομάδας σε κάνουν πιο κοινωνική και ενισχύουν την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να μοιραστείς απόψεις αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε αγχώνουν ακόμα περισσότερο. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητές σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη από μια ανανέωση ή από κάποιες αλλαγές, όμως θα πρέπει να κινηθείς χωρίς βιασύνες. Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητά σου αυτό το διάστημα σου δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν σκοντάψεις στον μεγάλο έρωτα θα το νιώσεις.

Ιχθείς

Τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργειά σου αυτήν τη βδομάδα με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και εξαιτίας του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου, ίσως να οδηγηθείς σε υπερβολές. Μπορείς να πλησιάσεις ανώτερους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να αναπτύξεις μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους αποφεύγοντας τις διαφωνίες μαζί τους. Οι ενέργειες της εβδομάδας επηρεάζουν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποια πράγματα μπορεί να σε δυσαρεστούν όμως θα πρέπει να βρεις και τις λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να κάνετε πράγματα μαζί διαφορετικά από ότι συνήθως, να διασκεδάσετε και να αποφύγετε ανταγωνισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.