Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Πώς πάει ο χειμώνας του Μάρτη; Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ξεκινάς την εβδομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία, προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτο σου που είναι ισχυροί σύμμαχοι σου. Ωστόσο στις 22/3 το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις κυρίως στα εργασιακά. Στις 27/3 ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 11/4, ευνοώντας την επικοινωνία και την αυτοπεποίθηση σου. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα ζεστό και ερωτικό, καθώς νιώθετε πραγματικά την ανάγκη ο ένας να κατανοεί τον άλλον αμφίδρομα. Εάν είσαι μόνη, ίσως μπεις στη διαδικασία αναθεώρησης απέναντι σε νέες ή πρόσφατες γνωριμίες. Αντιλαμβάνεσαι ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει καθώς και οι απαιτήσεις σου.

Ταύρος
Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γίνεσαι πιο φιλική και προσιτή απέναντι στους άλλους. Εμπνέεις εμπιστοσύνη και ο λόγος σου μπορεί να τους επηρεάσει θετικά. Μην ξαφνιαστείς αν κάποιοι ζητήσουν τις συμβουλές και τις απόψεις σου για σημαντικά θέματα που τους απασχολούν. Ωστόσο το τετράγωνο Άρη – Ουρανού ίσως παίξει με τα όρια της αντοχής σου. Δείξε κατανόηση και διαλλακτικότητα στα εργασιακά και απόφυγε τις εντάσεις. Διοχέτευσε σωστά την ενέργεια σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αρκετή ενέργεια έχει συσσωρευτεί μέσα σου και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Η εστίαση σου σε μικρές ίσως και ασήμαντες λεπτομέρειες πιθανά να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απρόβλεπτες και ξαφνικές γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά και η εξέλιξη της καριέρας σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα. Η όψη του Άρη με τον Ουρανό προκαλεί έντονες εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα στις πεποιθήσεις και στις νέες επιδιώξεις σου. Διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε ξαφνικά ξεσπάσματα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και σου δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξεις την κοινωνικότητα σου. Νέοι άνθρωποι φαίνεται να μπαίνουν στη ζωή σου που εμπλουτίζουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σου. Εξελίξεις προβλέπονται σε σχέση με την ερωτική, συναισθηματική ζωή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και δίνεις περισσότερη έμφαση στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή.

Καρκίνος
Ενθαρρυντικές είναι οι συνθήκες αυτήν τη βδομάδα για νέες επιδιώξεις στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Άρη – Ουρανού δημιουργεί κάποιες εντάσεις οι οποίες θα αποτελέσουν την αιτία να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς. Απόφυγε να εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας ή ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες αλλά και το καλό συνεργασιακό κλίμα. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητα σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον σύντροφο σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη. Ωστόσο διατήρησε την επιφυλακτικότητα σου ως ένα σημείο.

Λέων
Μια παραγωγική εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεων σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και σαν προσωπικότητα.

Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτήν την εβδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου επιτρέπουν παρά να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στον συναισθηματικό σου τομέα. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη μουντίλα από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχθείς έναν νέο έρωτα που θα παρουσιαστεί αναπάντεχα στη ζωή σου.

Ζυγός
Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεση σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, για αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια της ζωής σου. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεση σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε εκθέσει. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας, γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν οι θαυμαστές σου. Μην εμπλέκεις ή μην εμπλέκεσαι στα οικονομικά των τρίτων.

Σκορπιός
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την εβδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, για αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτο σου. Μην λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον ερωτικό σύντροφο σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην αδικήσεις κανέναν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

Τοξότης
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική παρουσιάζεται η νέα εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι εντάσεις. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στην διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμηση σου πριν αρχίσει τις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρα σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα.

Αιγόκερος
Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και τους στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσα σας. Απελευθερώσου λιγάκι και μοιράσου μαζί του τα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, για αυτό μην λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται η εβδομάδα σου. Μπορείς να διευρύνεις ωστόσο τους ορίζοντες σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από το δικό σου χέρι. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν την εβδομάδα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσε τη.

Ιχθείς
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις με αυτά. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασε τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησε τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.