Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Νέα εβδομάδα, νέo ξεκίνημα, νέες ευκαιρίες, νέες ελπίδες και στόχοι. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αρκετά έντονη, δραστήρια και εριστική προβλέπεται η νέα εβδομάδα. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3 επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου, προκαλώντας αρκετή ένταση και διαφωνίες. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και μην δημιουργείς αντιπαλότητα με συναδέλφους. Οργάνωσε τον χρόνο σου σωστά και μην σπαταλάς άσκοπα ενέργεια. Παράλληλα προσεκτική θα πρέπει να είσαι και με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Στις 20/3 ο Ήλιος διέρχεται στο δικό σου ζώδιο, σηματοδοτώντας μια περίοδο δράσης και σημαντικών αποφάσεων. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες τουλάχιστον μέχρι να διακρίνεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και μην δίνεις συνέχεια σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 10ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό προκαλούν αρκετή ένταση στην καθημερινότητα σου και φέρνουν λίγο τα πάνω κάτω στα σχέδια αλλά και την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου και επιβάλλει ψυχραιμία σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα τα θέματα που προκύπτουν και μην βάζεις και άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εάν είσαι μόνη, αντιμετωπίζεις επιπόλαια κάποιες νέες γνωριμίες και ίσως τις αδικείς. Επαγγελματικές αποφάσεις μπορείς να τις αναβάλλεις για αργότερα και προς το παρόν να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες.

Δίδυμοι
Με αρκετούς προβληματισμούς και αρκετή κούραση ξεκινάς την εβδομάδα σου, για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με αυστηρό προγραμματισμό. Φαίνεται να γίνεσαι λιγότερο ανεκτική κι αυτό πιθανά να σου δημιουργήσει μια επαναστατικότητα. Η Πανσέληνος στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει αναταράξεις σε εργασιακά και οικογενειακά θέματα. Τα σχέδια βελτίωσης αυτών που επιδιώκεις χρειάζονται υπομονή και διαλλακτικότητα. Λειτούργησε με προγραμματισμό στα εργασιακά και μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθήσει να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Η γκρίνια επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό αν νιώθεις να πιέζεσαι χρησιμοποίησε τον ευθύ και ειλικρινή διάλογο. Εάν είσαι μόνη, καθώς νιώθεις να μην ξέρεις τι θέλεις και τι σε ικανοποιεί πραγματικά προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου προκειμένου να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες.

Καρκίνος
Η ικανότητα σου να σκέφτεσαι σε βάθος και να διδάσκεσαι από τα λάθη του παρελθόντος αυτήν την εβδομάδα λειτουργεί βοηθητικά και προωθητικά για τα σχέδια και τις επόμενες κινήσεις σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3 επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Μπαίνεις σε σκέψεις αναθεώρησης αποφάσεων σου που αφορούν στο σπίτι και τα επαγγελματικά. Τα οικονομικά επίσης είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα όμως όχι μόνο εσένα. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ και μην μπλέκεις τον ερωτικό σύντροφο σου με τις προσωπικές ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας στρέφει την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις νέους στόχους.

Λέων
Μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους σου διατηρώντας την ψυχραιμία και την υπομονή σου αποφεύγοντας την επαναστατικότητα και την ανυπομονησία. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/3 σου υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε περιττά έξοδα και μην δημιουργείς ανάγκες που τουλάχιστον δεν επείγουν. Μην παίρνεις αποφάσεις στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μελέτησε κάθε κίνηση σου και απόφυγε τις ρήξεις και διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου. Αν νιώθεις πως η σχέση με τον αγαπημένο σου δεν σε ικανοποιεί αρκετά προτίμησε να μιλήσεις μαζί του. Εάν είσαι μόνη, βεβαιώσου πως ότι σου υπόσχονται μπορεί να τηρηθούν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Παρθένος
Σκοπός σου αυτήν την εβδομάδα είναι να συγκρατήσεις την ανυπομονησία και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί αυτήν την περίοδο να σου διαφεύγουν και να μην έχεις πλήρη εικόνα. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο στις 18/3 σε καλεί να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες που όμως αν τα καταφέρεις, θα διαπιστώσεις πως ο δρόμος μπροστά σου ανοίγει. Πλησιάζεις ολοένα και πιο πολύ τα σχέδια σου έστω κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια. Επαγγελματικά διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην διακινδυνεύεις την εικόνα σου. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού τα οικονομικά έρχονται σε απόλυτη προτεραιότητα. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να απομακρυνθείς από τον αγαπημένο σου.

Ζυγός
Θέσε σε εφαρμογή τη διπλωματία σου αυτήν την εβδομάδα και βάλε στόχο τα προσωπικά σου συμφέροντα αλλά και τα γενικότερα οφέλη. Δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες εργασιακές προκλήσεις και πιθανές προτάσεις. Προστάτευσε τα κεκτημένα σου προς το παρόν και τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Απρόβλεπτα γεγονότα ή εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου, που αν καταφέρεις να συγκρατήσεις αυτούς τους κραδασμούς ο δρόμος προς την επιτυχία ανοίγει. Η επιφυλακτικότητα και η εσωστρέφεια σου απέναντι στον αγαπημένο σου πιθανά να ανοίξει νέα μέτωπα. Παράμεινε ειλικρινής απέναντι του. Εάν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι στα όσα σου υπόσχονται και διεκδικούν από σένα παλιές ή νέες γνωριμίες. Το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας δημιουργεί μια πιο αισιόδοξη και δυναμική περίοδο για σένα.

Σκορπιός
Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας είναι αφιερωμένο σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Απόφυγε τις διαφωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα όσο και αν κάποιες απόψεις σας έρχονται σε σύγκρουση. Έχεις ίσως λίγο περισσότερο την τάση να λειτουργείς εγωιστικά και να μην κατανοείς τις ανάγκες τους στο βαθμό που θα έπρεπε. Η Πανσέληνος στις 18/3 στο ζώδιο της Παρθένου εντείνει κάποιες δυσκολίες, όμως με λίγη περισσότερη προσπάθεια θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή μην επαναφέρεις παρελθοντικά θέματα και δυσκολίες οι οποίες φαινομενικά τουλάχιστον έχουν ξεπεραστεί με καλή διάθεση. Εάν είσαι μόνη, οι εμπειρίες επίσης του παρελθόντος σε κάνουν καχύποπτη και επιφυλακτική. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου.

Τοξότης
Αρκετή ένταση εμπεριέχει αυτή η εβδομάδα και κυρίως γιατί έχεις την τάση να βιάζεσαι ή να πιστεύει πράγματα τα οποία μπορεί να μην αληθεύουν. Ο τομέας της επικοινωνίας είναι αυτός που επηρεάζεται έμμεσα ή άμεσα τις επόμενες μέρες. Η Πανσέληνος στις 18/3 φέρνει δυσκολίες ή ανατροπές στα εργασιακά σχέδια σου τα οποία απαιτούν ψυχραιμία και υπομονή. Απόφυγε αποφάσεις που αφορούν στα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και συγκράτησε την ανυπομονησία σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου επηρεάζεται από την κακή σου διάθεση και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα στα καλά καθούμενα. Εάν είσαι μόνη, κλείσε πόρτες και τρύπες του παρελθόντος όσο επίπονο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη περίοδο για αυτό μην απογοητεύεσαι.

Αιγόκερος
Ο τομέας των οικονομικών σου φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα. Βάλε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου και μην οδηγείσαι σε άσκοπα και περιττά έξοδα που θα επιβαρύνουν περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου ανακατεύει τα συναισθήματα και επηρεάζει την ψυχολογία σου. Επιστράτευσε τη λογική και την αντοχή σου στα εργασιακά, καθώς παρελθοντικές εκκρεμότητες μπορεί να επιβαρύνουν περισσότερο το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σου. Εάν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον αγαπημένο σου δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Απόφυγε τα ξεσπάσματα κυρίως για αυτά τα λάθη που αφορούν δικές σου και όχι δικές του αποφάσεις ή ενέργειες. Εάν είσαι μόνη, ανεκπλήρωτα συναισθήματα και παρελθοντικές καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού από τις 20/3 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος
Επανεξέτασε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε δικούς σου ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους. Ίσως οι απαιτήσεις σου είναι πολύ υψηλές και αυτό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου σε προδιαθέτει να ακούσεις τη διαίσθησή σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Μην παίρνεις αποφάσεις που αφορούν μακροπρόθεσμους στόχους σου στα εργασιακά. Επικρατεί μια χαώδης κατάσταση προς το παρόν που δεν επιτρέπει ριζικές αλλαγές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Η ανταγωνιστικότητα με τον αγαπημένο σου πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Το θέμα είναι να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον και όχι πίσω ή μπροστά του. Εάν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού από τις 20/3 ενισχύει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Ιχθείς
Συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα προκαλεί το όλο σκηνικό γύρω σου που επηρεάζουν την ενέργεια και την αποδοτικότητα σου αυτήν την εβδομάδα. Διαφωνίες και εντάσεις σε απογοητεύουν περισσότερο, όμως αν εξετάσεις και δεις την άλλη πλευρά του νομίσματος θα νιώσεις καλύτερα. Προτίμησε να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και να κατανοήσεις τα δικά του προβλήματα. Μην λειτουργείς εγωιστικά και παίρνεις αποφάσεις που ίσως μετανιώσεις στη συνέχεια. Εάν είσαι μόνη, δεν είσαι σε θέση να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες, για αυτό αποστασιοποιήσου λιγάκι από αυτούς που σε φλερτάρουν όμως μην διακόπτεις τις σχέσεις μαζί τους. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.