Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Μια εβδομάδα ξεκίνησε με διάθεση αργίας, ξενοιασιάς, καρναβαλιού αλλά και στη σκιά ενός πολέμου που αμαυρώνει την παγκόσμια ιστορία. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν για μια ακόμη φορά γύρω μας εσύ δεν φαίνεται να πτοείσαι. Αναζητάς κίνητρα για να διατηρήσεις υψηλά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Στις 10/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και φαίνεται να σε μπερδεύει λίγο γύρω από αποφάσεις, εξελίξεις και επιδιώξεις. Ωστόσο επειδή καλείσαι να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος στα εργασιακά, θα πρέπει να εξετάσεις καλά κάθε λεπτομέρεια. Προστάτευσε τον εαυτό σου από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην λαμβάνεις μέρος σε αυτές. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη αυξάνει την κοινωνικότητά σου και ξεκινάς νέες ενδιαφέρουσες φιλίες. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, να ξέρεις ότι αυτό το διάστημα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πεις αντίο στη μοναξιά σου. Αν  βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, διάφορες κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ταύρος

Ο τομέας των φιλοδοξιών σου ενισχύεται αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη κινούνται στο 10ο οίκο σου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σε φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και οικογένεια. Μετρίασε την τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην ενθουσιάζεσαι. Η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, όμως μπορείς να σχεδιάσεις τις στρατηγικές σου και να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις στον αγαπημένο σου είναι περιορισμένος όμως αν του εξηγήσεις τί ακριβώς σου συμβαίνει και πως οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν, θα καταλάβει. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, αναζητάς την ασφάλεια και έτσι δεν αναλώνεσαι σε ευκαιριακές περιπέτειες. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεσαι το παρελθόν και αναζητάς τα λάθη σου.

Δίδυμοι

Έχεις τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ζήσεις την περιπέτεια και όχι να περιοριστείς σε καθημερινές ρουτίνες. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στις 10/3 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και θολώνει την κρίση σου, για αυτό απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις στα εργασιακά. Άσε τα πράγματα να εξελιχτούν με φυσικό τρόπο και μην πιέζεις καταστάσεις. Απόφυγε την ένταση στις σχέσεις με συναδέλφους, μείνε πιστή στις δικές σου απόψεις και αφοσιωμένη στους στόχους σου. Οι πολλές συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους θα σε μπερδέψουν περισσότερο και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Επίλεξε όσο το δυνατόν ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο έτσι ώστε να διατηρήσεις το καλό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και δεν περνάς απαρατήρητη από πουθενά.

Καρκίνος

Τα παγκόσμια ζητήματα αποσπούν το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα και έχεις τη διάθεση και την περιέργεια να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Παρόλα αυτά η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί έντονα παθιασμένες καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν και σε εντάσεις. Μελλοντικά μακροπρόθεσμα επαγγελματικά θέματα σε απασχολούν αρκετά, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά καθώς η επικοινωνία σας γίνεται πιο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, ξέρεις τι θέλεις και πως πρέπει να κινηθείς κι αυτή σου η αυτοπεποίθηση σε κάνει ακόμα πιο γοητευτική.

Λέων

Ξεκινάς με τόλμη και θάρρος την εβδομάδα σου κι όσο τα πράγματα γύρω μας γίνονται όλο και πιο απρόβλεπτα με όλα αυτά που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, εσύ καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και να δρας δυναμικά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/3 και γίνεσαι λίγο πιο εσωστρεφής. Δεν θέλεις να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες κυρίως στα εργασιακά και δεν επιτρέπεις να σε επηρεάσει κανείς θετικά ή αρνητικά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη ανεβάζει τα πάθη και σε κάνει πιο καχύποπτη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου και μην δημιουργείς εντάσεις για το τίποτα. Εάν είσαι μόνη, θέλεις να συμμετέχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες και να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου κάτι που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Παρθένος

Έχεις τη δυνατότητα αυτήν την εβδομάδα να ασχοληθείς με διάφορες εκκρεμότητες που σε βαραίνουν εδώ και καιρό. Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων αναδεικνύοντας την ανάγκη να διατηρήσεις τις σωστές επαφές με τους άλλους, τόσο τους συνεργάτες αλλά και τα πιο κοντινά αγαπημένα σου πρόσωπα. Το να ενώνεις τις δυνάμεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι θα φέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και καλύτερα αποτελέσματα. Μέσα από την επικοινωνία μπορείς να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος κυρίως στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν γίνεις πιο ειλικρινής μαζί του τόσο πιο κοντά θα έρθετε. Εάν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου, φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση και να είσαι βέβαιη πως η τύχη είναι με το μέρος σου σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για σένα και σου δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσεις τις εργασίες και τις υποθέσεις σου εγκαίρως, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Όσο οι μέρες κυλούν η ενέργειά σου αρχίζει και πέφτει και έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ξεχαστείς και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Μια νέα δραστηριότητα θα ενισχύσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν είσαι μόνη, κόψε μαχαίρι αδιέξοδες καταστάσεις και κοίταξε μπροστά. Όσο και αν οι γενικότερες παγκόσμιες συνθήκες δεν είναι ευχάριστες, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα, αυξάνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει ευκαιρίες ίσως και ιδανικές.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο επίκεντρο σου θέματα καριέρας και οικογένειας. Κάποια νέα δεδομένα ή και αλλαγές χρειάζονται ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους προκειμένου να μην παρεκτραπούν. Αποφάσεις εν θερμώ μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Διαφορετικές απόψεις με συναδέλφους σου προκαλούν αντιδράσεις. Δέξου τες, σεβάσου τες και ίσως να βγεις και κερδισμένη από αυτές. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το άγχος και η πίεση που δέχεσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου ας μη γίνουν αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ανεβάζει τη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και το πλανητικό σκηνικό φροντίζουν για σένα, για αυτό καθησύχασε τις ανησυχίες σου.

Τοξότης

Επίλεξε και επιδίωξε ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε προσωπικό χρόνο και οργάνωσε έτσι τις υποχρεώσεις σου ώστε να καταφέρεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για λίγη γαλήνη και ηρεμία. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την καλή εικόνα σου και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σου. Είναι σημαντικό επίσης να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφό σου στα σχέδια και την καθημερινότητά σου. Κάντε κοινά σχέδια, χαλαρώστε μέσα από ευχάριστες συζητήσεις και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όσα δυσάρεστα περνάμε όλοι αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια εβδομάδα μπροστά σου που επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερος

Οικογένεια και σπίτι απαιτούν το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι ενέργειές της φέρνουν καινούρια δεδομένα και αλλαγές. Άλλος ένας τομέας που απαιτεί προσοχή είναι αυτός των οικονομικών. Περιττά έξοδα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Επαγγελματικά θέματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα όμως θυμήσου πως κάποιες υποθέσεις σου είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν, για αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς. Η εβδομάδα πιθανά να ενισχύσει την ανάγκη μιας σταθερότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές και νέες εμπειρίες στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτήν την εβδομάδα με το ξεκίνημά της έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και απόφυγε τις διαφωνίες και τις ρήξεις μαζί τους αν κάποιες συμπεριφορές τους νιώθεις να σε πληγώνουν ή να σε αδικούν. Αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή στα εργασιακά, σε γενικές γραμμές τίποτα δεν εξελίσσεται άσχημα. Η διευθέτηση δύσκολων θεμάτων γίνεται ευκολότερη μέρα τη μέρα. Μια τεταμένη ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που χρειάζεται προσοχή. Τα όσα ήδη έχετε περάσει είναι αρκετά για να του δείξεις εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη υπόσχεται πολλές γνωριμίες και το ενδεχόμενο μια σταθερής και μόνιμης σχέσης στη ζωή σου.

Ιχθείς

Κάποιες υποθέσεις σου αυτήν την εβδομάδα σε θέλουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Οι υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να αυξάνονται, καθώς απρόβλεπτες καταστάσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμα. Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και ίσως δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να προωθήσεις τα επαγγελματικά (και όχι μόνο) σχέδιά σου. Άλλωστε διανύεις και την περίοδο των γενεθλίων σου και όλα τα φώτα είναι επάνω σου. Εξασφάλισε πάση θυσία χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και για την προστασία της σχέσης σας. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με διαλλακτικότητα και κυρίως καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη αλλάζει πολλά δεδομένα στην καθημερινότητα αλλά και το μέλλον σου.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.