Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Οι μέρες κυλούν και φτάσαμε στα μισα του πιο ερωτικού μήνα του χρόνου. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Δημιουργική, δραστήρια και παραγωγική προβλέπεται η εβδομάδα για σένα, καθώς συμπεριλαμβάνει αρκετά πλανητικά γεγονότα. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις το φλογερό και εύστροφο πνεύμα σου στη θέση του οδηγού και να ανακτήσεις τον έλεγχο των υποθέσεών σου με το φεγγάρι του χιονιού να ολοκληρώνεται στις 16/2. Γίνεσαι αρκετά τολμηρή στα εργασιακά και δεν φοβάσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ανεξαρτησία και ίσως προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ενισχύεται σημαντικά και φέρνει ευκαιρίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και μπορείς πλέον να κάνεις εσύ τις επιλογές που θέλεις.

Ταύρος

Αν και δημιουργική η νέα εβδομάδα έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται με τον Ερμή να επανέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντα σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας καθώς όλα κινούνται ομαλά. Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσέ τον στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή. Ο Ερμής, η Πανσέληνος και οι υπόλοιπες όψεις σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδιά σου. Διαχώρισε τα προσωπικά από τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας δεν χάλασε και ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

Καρκίνος

Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις, καθώς οι όψεις λειτουργούν πιο βοηθητικά για εσένα. Μικρές εντάσεις στα εργασιακά θα πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Κατά τα άλλα είναι δημιουργικές οι επόμενες μέρες σου και σου δίνουν τροφή για να βελτιώσεις και να ενισχύσεις την εξέλιξη της καριέρας σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνε ένα delete στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει το πλανητικό σκηνικό. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Λέων

Ξεκίνα αισιόδοξα την εβδομάδα σου έχοντας υπόψη σου πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σου τα οποία όμως είναι προσωρινά. Οι πλανήτες αλλά και η Πανσέληνος σου χαρίζουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Για αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες ρομαντικές και τρυφερές στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα από τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για αυτό έχε τα μάτια και το ραντάρ σου ανοιχτά.

Παρθένος

Οι πλανήτες και το σύμπαν αυτήν την εβδομάδα σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε στιγμιαίους εκνευρισμούς που προέρχονται από τους γρήγορους ρυθμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη της επικοινωνιακής ικανότητά σου που ενισχύεται με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τις λέξεις κλειδιά. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Ζυγός

Αρκετή κούραση σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα καθώς οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις ανεβάζουν ταχύτητα. Ο τρόπος να ενισχύσεις την ενέργεια και τη διάθεσή σου είναι να κάνεις μικρά διαλείμματα που θα φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις που θα τους ικανοποιήσουν όλους και φυσικά και τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

Σκορπιός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Κάποιες ενέργειες δεν ευνοούν επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Τακτοποίησε πιθανές παρελθοντικές εκκρεμότητες έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου τη τυφλά.

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ρίχνει τις επιδόσεις σου. Από την Τετάρτη όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείρισή του ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που ίσως προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητές σου φαίνεται να σε μαγεύει.

Αιγόκερος

Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα αποσπούν το ενδιαφέρον σου, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και επανέρχονται. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν την εβδομάδα. Κάποια θέματα και κάποιες ευκαιρίες όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του. Απόλαυσε το πάθος και τον ρομαντισμό που σας χαρίζει απλόχερα το πλανητικό σκηνικό. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό από το ξεκίνημα της εβδομάδας λειτουργεί βοηθητικά για εσένα. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις μπορείς να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Παράλληλα με την Πανσέληνο του χιονιού στις 16/2 ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και γίνεσαι πιο τολμηρή. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Αφιέρωσέ του χρόνο και απόλαυσε το πάθος που σας χαρίζετε πλανητικά. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε ταράξει ευχάριστα.

Ιχθείς

Ξεκινάς γεμάτη αυτοπεποίθηση την εβδομάδα και αποφασισμένη να ενισχύσεις φιλικές και διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η συμπεριφορά ωστόσο κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά σου δημιουργεί αμφιβολίες και σε κάνει καχύποπτη. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και μην εκμυστηρεύεσαι τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας.
Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της Αφροδίτης σε εκπλήσσουν ευχάριστα αυτήν την εβδομάδα.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.