Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

 Ξεκινάει ο νέος μήνας και ήδη κάνεις σχέδια και εύχεσαι να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο! Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα υποδέχεται τον νέο μήνα με μια νέα Σελήνη στις 1/2 στο ζώδιο του Υδροχόου και την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Η ανάγκη να διεκδικήσεις την ελευθερία σου είναι έντονη και το να απαλλαγείς από παλιά, άχρηστα ή περιττά βάρη γίνεται στόχος σου. Η επικοινωνία βελτιώνεται κι έτσι μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση των ιδεών σου στα εργασιακά. Έχεις κάνει την ανάλογη προετοιμασία και έτσι είσαι έτοιμη να αναδείξεις τις δυνατότητές σου. Έλεγξε μια εγωιστική τάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Περίπλοκες συζητήσεις απόφυγε τες καλού κακού και πρόσθεσε στην καθημερινότητα σας ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις σχετικά εύκολα.

Ταύρος

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου την Τρίτη στον τομέα της καριέρας σου κάνεις μια νέα δυναμική αρχή. Θέλεις να προβληθείς και να διακριθείς όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Μια διάθεση κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Αν και ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία τις πρώτες μέρες της επαναφοράς του θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που τον διεκδικείς. Εάν είσαι μόνη, η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση σου που ανεβαίνει σε κάνει περιζήτητη. Νέες γνωριμίες και η κοινωνικότητα σου κρύβουν ίσως και μοναδικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου νιώθεις την ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Ωστόσο κύριος στόχος σου είναι να απαλλαγείς από παλιά οικονομικά βάρη και εκκρεμότητες. Η αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά ανεβαίνει και πλέον λαχταράς να διεκδικήσεις τους στόχους σου και να διακριθείς. Συγκράτησε την παρορμητικότητα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην δίνεις τροφή για παρεξηγήσεις, εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είσαι μόνη, μια μελαγχολική διάθεση σε σχέση με τα δυσάρεστα του παρελθόντος σου δημιουργούν εσωστρέφεια.

Καρκίνος

Με τη νέα Σελήνη της εβδομάδας σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Απόφυγε το άγχος και προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου. Δεν είναι κακή η στιγμή για την αναζήτηση νέων εσόδων. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία διευκολύνει την επικοινωνία στα εργασιακά. Η διάθεση σου βελτιώνεται κι έτσι μπορείς να αποκαταστήσεις τις τραυματισμένες σχέσεις με συναδέλφους. Αν διατηρείς μια μόνιμη ερωτική σχέση μπορείς να προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις ένα νέο βήμα και να πάρεις μια πρωτοβουλία δέσμευσης. Εάν είσαι μόνη, νέοι έρωτες και νέες γνωριμίες σε βοηθούν να βγεις από το καβούκι σου και να διασκεδάσεις.

Λέων

Με τη νέα Σελήνη της εβδομάδας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, κάνεις νέα ξεκινήματα, νέες συνεργασίες ή προχωράς σε δεσμεύσεις. Η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά και ο νέος οργανωτικός τρόπος που θέλεις να ακολουθήσεις θα φέρει την πολυπόθητη αναγνώριση και επιβράβευση. Ωστόσο τα μεγάλα άλματα χρειάζονται περισσότερη προσοχή για αυτό καλό θα ήταν να προχωρήσεις αργά και σταδιακά. Χτίσε γερά θεμέλια στη σχέση με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να καταφέρεις το επόμενο διάστημα να προχωρήσεις σε μια σημαντική δέσμευση. Εάν είσαι μόνη, οι αναστολές αποβάλλονται κι έτσι νιώθεις πολύ πιο όμορφα στο παιχνίδι του φλερτ.

Παρθένος

Με τη νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ίσως είναι κατάλληλη η στιγμή για να φροντίσεις και να οργανώσεις περισσότερο την καθημερινότητα των υποχρεώσεων σου και να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα στη διατροφή και την άσκηση σου. Έχεις έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει και να λειτουργήσεις πιο δυναμικά στα εργασιακά, ενώ ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές. Οικονομικά θέματα χρειάζονται περισσότερη προσοχή και περισσότερη οργάνωση. Μπορείς να καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, ωστόσο δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες. Η απόφαση είναι δική σου και ίσως είναι καιρός να βάλεις ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη της εβδομάδας ανεβάζει τη διάθεση σου και φέρνει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία βελτιώνει την επικοινωνία σου κάνοντας ευκολότερη τη διεκπεραίωση των εργασιακών εκκρεμοτήτων σου. Δείξε περισσότερη υπευθυνότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά και απόφυγε τα περιττά έξοδα. Έχεις τη διάθεση να μοιραστείς αυτά που απασχολούν τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό επαναφέρει την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα στη σχέση σας. Εάν αντιμετωπίζεις έναν πρόσφατο χωρισμό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείτε είναι πολύ πιθανό, για αυτό μην μελαγχολείς και χαλάς τη διάθεση σου. Ωστόσο η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στο δρόμο σου νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη της Τρίτης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν και πιθανά κουκούλωνες το προηγούμενο διάστημα. Έχεις ωστόσο τη δυνατότητα να περάσεις αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές ή και προβληματισμούς. Το πάθος σου αυξάνεται στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό κι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωριστεί έστω και καθυστερημένα. Ωστόσο απόφυγε τις υπερβολές τόσο στις εκδηλώσεις όσο και τις ενέργειες σου.  Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά και εξοικονομείς αρκετό χρόνο για να περάσεις μαζί του. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν ίσως σου ξαναχτυπήσει την πόρτα και θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν σου αξίζει να την ανοίξεις.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη σου δημιουργεί μια ισχυρή δίψα για νέες εμπειρίες, μάθηση, εξέλιξη και βελτίωση. Κλείνεις παλιά κεφάλαια και ανοίγεις νέους δρόμους και ορίζοντες. Η παρορμητικότητα στα εργασιακά και οικονομικά μπορεί να σε φέρουν σε δυσμενή θέση αργότερα για αυτό συγκράτησε τον ενθουσιασμό ή την ανάγκη σου. Στόχος σου είναι να πετύχεις, να ισορροπήσεις κι αυτό απαιτεί μεθοδικότητα και οργάνωση.  Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στην καθημερινότητα σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και νιώθεις πως κάποια πράγματα δεν σε ικανοποιούν, σκέψου καλά αν πρέπει να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα ή να παλέψεις ώστε να τα  διορθώσεις. Αν είσαι μόνη, υπάρχουν δυνατότητες μιας επανασύνδεσης όμως το κατά πόσο καλό είναι αυτό για σένα, εσύ θα το αποφασίσεις.

Αιγόκερος

Με τη νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνεται η δυνατότητα να διαγράψεις τα κακώς κείμενα, τις δυσάρεστες εμπειρίες και τις αδιέξοδες καταστάσεις από τη ζωή και το μυαλό σου. Αξιοποίησε τις ικανότητες σου στα εργασιακά και τόλμησε να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Στιγμές έντασης με συναδέλφους αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Ο Ερμής άλλωστε γίνεται σύμμαχος σου ξεκινώντας την ορθόδρομη πορεία του. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανακτά τις ισορροπίες της και ίσως πάρεις και αποφάσεις που αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να βρεις τον έξυπνο τρόπο για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε αυτό αφορά σε μια νέα γνωριμία ή μια επανασύνδεση.

Υδροχόος

Η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για σένα. Καιρός να αφήσεις πίσω σου τα δυσάρεστα και να διεκδικήσεις τα ευχάριστα και δημιουργικά. Νέες κοινωνικές διασυνδέσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις και να χαράξεις μια νέα πορεία. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διεκδίκηση των όσων επιδιώκεις να προχωρήσεις μπροστά βήμα βήμα. Συγκράτησε το πείσμα και την ανάγκη σου να  επιβληθείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό. Δείξε όσο το δυνατόν πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου στον αγαπημένο σου και μην προσπαθείς να ξεκλέψεις συναίσθημα και επιβεβαίωση. Εάν είσαι μόνη, εστίασε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου ανάγκες και βάλε τες σε προτεραιότητα.

Ιχθείς

Ίσως ήρθε καιρός να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματα και κίνητρα σου. Να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε αυτά που σου απορροφούν άδικα ενέργεια και να φροντίσεις άμεσα να πετάξεις κάθε περιττό ή τραυματικό από πάνω σου. Αν νιώσεις εσωτερικές συγκρούσεις καθώς φημίζεσαι για τις ευαισθησίες σου, δώσε περισσότερη έμφαση στο ένστικτο σου που δουλεύει μόνο για το καλό σου. Λαμβάνεις ενεργή δράση στα εργασιακά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να αναδειχθείς χωρίς να γίνεσαι όμως αντιπαθής. Έχεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μπορείς να το κάνεις, αρκεί να είσαι βέβαιη για αυτά που νιώθεις. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια παλιά γνωριμία σου δίνει την ικανοποίηση που χρειάζεσαι.

 

Πηγή:  tlife.gr

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.