Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου κυλούν με γιορτινή διάθεση. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Και καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της η αισιοδοξία σου επανέρχεται. Στις 29/12 ο Δίας περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ενισχύει την ψυχολογία σου. Στις 2/1 η νέα Σελήνη στον Αιγόκερο δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσεις με επιτυχία να επικεντρωθείς και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Ίσως να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο, όμως είσαι πεπεισμένη ότι αξίζει τον κόπο και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ο Ερμής επίσης στις 2/1 περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και βελτιώνει το επικοινωνιακό κλίμα με συναδέλφους και συνεργάτες. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να επωφεληθείς σημαντικά από την εύνοια του πλανητικού σκηνικού. Εάν είσαι μόνη, μην μπερδεύεις παρελθόν με παρόν. Κοίταξε τον εαυτό σου και μην αφήσεις την παρουσία μιας παρελθοντικής κατάστασης ή και προσώπου να επηρεάσει τις μελλοντικές αποφάσεις σου.

Ταύρος

Από τις τελευταίες μέρες αυτού του επίπονου έτους που σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας, αρχίζουν να διαφαίνονται τα θετικά της νέας χρονιάς που έρχεται. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, να προσθέσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις σωστές κατευθύνσεις σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 αλλά και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου την ίδια μέρα φέρνουν συζητήσεις, νέες προοπτικές και νέες προτάσεις στο προσκήνιο. Παρόλο που δεν θα πρέπει να βιαστείς να δεσμευτείς η ψυχολογία σου ανεβαίνει και αρχίζεις να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πλησίασε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση διερωτήσου αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Επιτέλους αυτή η επίπονη χρονιά τελειώνει όμως προτού μας αφήσει φέρνει μια ευχάριστη όψη, έτσι ώστε να μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη χρονιά που έρχεται. Ο Δίας περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ουσιαστικά σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για σένα, πιο αισιόδοξη και πιο δημιουργική. Η νέα Σελήνη αλλά και την ίδια μέρα η μετακίνηση του Ερμή στις 2/1 φέρνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Τα δώρα του Δία δεν μπορεί να μην αξιοποιηθούν στα επαγγελματικά, καθώς προμηνύουν ευχάριστες εξελίξεις και φρέσκες δημιουργικές ιδέες. Πλησιάζεις όλο και πιο πολύ την επιτυχία και καταξίωση που τόσο πολύ έχεις ονειρευτεί. Έχετε περάσει πολλά με τον ερωτικό σύντροφό σου και τώρα είναι η στιγμή του απολογισμού. Είναι καιρός να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσεις σας που παρά τις δοκιμασίες άντεξε. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια επαναπροσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης.

Καρκίνος

Ο Δίας στις 29/12 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων κι έτσι λίγο πριν φύγει αυτή η δύσκολη χρονιά δίνει σημάδια αισιοδοξίας και δύναμης. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και η κοινωνική σου ζωή φέρνει μοναδικές ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει μια ουσιαστική αλλαγή της καθημερινότητας που ναι μεν αυξάνει τις υποχρεώσεις σου, αλλά από την άλλη ανοίγει νέες προοπτικές. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο επίκεντρο εργασιακές εκκρεμότητες και συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά. Προτού οδηγηθείς βέβαια σε νέες δεσμευτικές αποφάσεις εξέτασε κάθε λεπτομέρεια και λειτούργησε μεθοδικά. Καιρός να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον. Εάν είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή έχει εκπλήξεις ευχάριστες αλλά αδιέξοδες.

Λέων

Προτού αποχαιρετήσεις τη χρονιά τα νέα προμηνύονται ευχάριστα, καθώς ο Δίας στις 29/12 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και τον 8ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα. Ένας τομέα που η αλήθεια είναι πως σε ταλαιπώρησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Σε γενικές γραμμές η νέα του θέση έχει θετικές επιρροές επάνω σου και μπορείς να βρεις ευκολότερες ή πιο ανώδυνες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η νέα Σελήνη στις 2/1 σου δημιουργεί την ανάγκη για μια συναισθηματική ανανέωση η οποία περνά πρώτα μέσα από κάποια ένταση. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα ή υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην φορτίζεις την ατμόσφαιρα με γκρίνιες και παράπονα. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το οικείο σου περιβάλλον, μια σχέση ή μια γνωριμία αποκτά νόημα. Η επιλογή σου να αφήσεις για λίγο πίσω τους εργασιακούς προβληματισμούς και να απολαύσεις τις γιορτές είναι η καλύτερη απόφασή σου.

Παρθένος

Αποχαιρετάς, η αλήθεια είναι, αρκετά κουρασμένη το έτος που από ώρα σε ώρα αποχωρεί και υποδέχεσαι τη νέα χρονιά αισιόδοξα και δυναμικά. Στις 29/12 ο Δίας περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει στην απόλυτη προτεραιότητα σου τις διαπροσωπικές σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 η οικογένεια και το σπίτι αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Η νέα θέση του Ερμή ακριβώς την ίδια μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από παλιές εργασιακές εκκρεμότητες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά και κάνετε κοινά όνειρα, έχετε τις ίδιες επιθυμίες και ο ένας αγγίζει ουσιαστικά τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις αισιόδοξα για το μέλλον και να αξιολογείς καλύτερα τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει σαν χέρι βοηθείας για τις καθημερινές σου υποθέσεις και τη διεκπεραίωση τους. Οι οικονομικές απολαβές από την εργασία σου δεν αποκλείεται να αυξηθούν με αποτέλεσμα την απαλλαγή από το άγχος των τρεχουσών υποχρεώσεων σου. Στα επαγγελματικά δεν θα λείψει η κούραση ή και τα εμπόδια, όμως με την καλή σου διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις και να αντιμετωπίσεις τα πάντα ευκολότερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να αποκτά νόημα και αυτές οι εορταστικές μέρες σας φέρνουν πιο κοντά, καθώς ο ένας νοιάζεται για τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με τον έξυπνο, παιχνιδιάρικο αλλά και διπλωματικό σου τρόπο.

Σκορπιός

Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12 σε προδιαθέτει να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και οι σχέσεις σου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και αποτελεσματικότητά της. Η εβδομάδα τελειώνει με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου που απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα χρήματα και τη διαχείριση τους. Φρόντισε να διατηρήσεις τις συνεργασιακές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο καθώς ο Ερμής από τη νέα του θέση στις 2/1 σου δημιουργεί τάσεις εσωστρέφειας. Ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή ανεβάζουν την ψυχολογία σου και σε κάνουν ακόμα πιο γενναιόδωρη με τον αγαπημένο σου. Νέες δραστηριότητες και αυξημένη κοινωνικότητα ευνοεί σε κάθε περίπτωση τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να επενδύσεις σε νέες γνωριμίες ακόμα και αν δεν τηρούν όλες τις προϋποθέσεις σου.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σου στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή η θετική επιρροή του θα διαρκέσει σταδιακά όλη τη νέα χρονιά. Η επιρροή του αφορά στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια αλλά και τη συναισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Νιώθεις πλέον πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, τις ικανότητες και δεξιότητες σου, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου περνούν σε δεύτερη μοίρα και αυτό το κάνεις απόλυτα συνειδητά. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση και δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται κι αυτό σε κάνει περιζήτητη. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή σου και έχεις διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η όλη σου διάθεση εξιτάρει τον ερωτικό σύντροφο σου και ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο.

Αιγόκερος

Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί βοηθητικά για τις κοινωνικές επαφές σου, την εκπαίδευση και τη μάθηση. Έτσι η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και θέτεις νέους στόχους. Επίσης έχεις στα χέρια σου μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες ή ανώτερους σου. Η νέα Σελήνη στις 2/1 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ανοίγει νέα και ενδιαφέροντα κεφάλαια στη ζωή σου. Ένα διάλειμμα μεγαλύτερης διάρκειας στα εργασιακά θα βοηθήσει στο να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες στις επιδιώξεις σου. Οικονομικά δεν είσαι στην κατάσταση που θα ήθελες όμως μια ενίσχυση ίσως και της τελευταίας στιγμής κάνει θαύματα και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση καιρός να βρείτε τη χρυσή τομή στα όσα από κοινού σας ενδιαφέρουν και σας αφορούν με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκεί να είσαι σίγουρη για αυτά που αισθάνεσαι.

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα συμπεριλαμβάνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για αυτό και ξεκινά αισιόδοξα. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και το πέρασμα του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, φέρνουν αύξηση των εσόδων σου αλλά σου προκαλούν και μια υπερδιέγερση. Έτσι το επόμενο διάστημα η επαγγελματική σου ζωή και εξέλιξη θα κριθεί από το αβαντάζ της επικοινωνιακής σου δυνατότητας. Ένα πολύ καλό κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι έτσι απολαμβάνετε το εορταστικό κλίμα, την έναρξη της νέας χρονιάς και έρχεστε πιο κοντά ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εάν είσαι μόνη, ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα και τις επιλογές που προστατεύουν την ψυχική σου ισορροπία, άσχετα με τον αν αυτό αφορά παρελθοντικές ή και νέες γνωριμίες.

Ιχθείς

Η χρονιά κλείνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα καθώς στις 29/12 ο Δίας περνά στο δικό σου ζώδιο. Έτσι έχεις το επόμενο διάστημα ενός εξαμήνου να εξελιχθείς, να παλέψεις για τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ενισχύονται και σου δίνουν τη δυνατότητα να κρατήσεις στη ζωή σου ότι πραγματικά σου αξίζει κάνοντας τα ξεκαθαρίσματα σου. Νέες συνεργασίες σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις ή και να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα και δεξιότητες σου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου ίσως να σου δημιουργήσει την ανάγκη εσωστρέφειας και περισυλλογής. Κάποιες εργασιακές δεσμεύσεις σου απαιτούν την προσοχή σου καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες. Θετικές εξελίξεις προμηνύονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για κάτι πιο σοβαρό που αφορά στο μέλλον. Εάν είσαι μόνη, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.