Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Εσάς τι θα σας φέρει ο Αγιος Βασίλης;

Εσάς τι θα σας φέρει ο Αγιος Βασίλης;

Απίστευτο μου φαίνεται! Εσείς το έχετε συνειδητοποιήσει; Μπήκε ο Δεκέμβρης και το 2018 ετοιμάζεται να αποχωρήσει αφήνοντας στον καθένα μας αναμνήσεις, εμπειρίες, όμορφες και άσχημες στιγμές. Έρχονται λοιπόν και τα Χριστούγεννα! Η μαγεία σε όλο της το μεγαλείο… Όλοι βάζουν τα γιορτινά τους! Τα σπίτια, τα καταστήματα, οι δρόμοι, οι άνθρωποι… Ποιος δε λατρεύει αυτή την εποχή του χρόνου! Τα παιδιά ονειρεύονται τα υπέροχα δώρα που θα ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη. Γράφουν το γράμμα τους και εύχονται να μην τα ξεχάσει και φέτος.

Εσείς τι θα ζητήσετε λοιπόν; Θα μου πείτε…από ποιόν;; Μα ο Άγιος Βασίλης υπάρχει! Μπορεί να μην είναι απαραίτητα χοντρούλης, με ροδοκόκκινα μαγουλάκια, κοιλίτσα, άσπρη γενειάδα, αλλά υπάρχει. Είμαι βέβαιη και θα εάν το πιστέψετε θα βεβαιωθείτε κι εσείς.

Εγώ δε θέλω κανένα δώρο φέτος! Μόνο υγεία και ψυχική ηρεμία για εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και για όλον τον κόσμο. Τίποτα άλλο δε θέλω να ζητήσω. Τα έχω όλα! Νιώθω πολύ τυχερή. Νιώθω ευλογημένη. Τελικά τίποτα δεν συμβαίνει στη ζωή μας χωρίς λόγο. Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που η τύχη ή  το πεπρωμένο με έφεραν στην Κύπρο. Μπορεί κάποιες φορές να σκέφτομαι με νοσταλγία την μητέρα πατρίδα, την οικογένειά μου, το άλλο μου σπίτι, όμως είμαι πραγματικά χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το νησί. Και νιώθω πλήρης.

Στη σημερινή κοινωνία του υπερκαταναλωτισμού, μας δημιουργούνται διαρκώς νέες ανάγκες. Όσα πράγματα κι αν έχουμε. Απλά είμαι σίγουρη ότι κανένα υλικό αγαθό δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ευτυχία, τη γαλήνη και την συναισθηματική πληρότητα. Εμένα αν με πίεζε λοιπόν ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος Άγιος να του πω τι δώρο θέλω, εκτός από υγεία και ηρεμία, θα ζητούσα να μου έδινε μερικά κιλά έμπνευσης και δημιουργικότητας για να μη μου τελειώσει ποτέ και να συνεχίσω να σας γράφω και να σας κρατώ συντροφιά!

Κι αν δε σας το είπα σήμερα, σας αγαπώ!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.