Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Δημοκρατία, ελευθερία, βρίσιμο: Όλα δωρεάν!

Δημοκρατία, ελευθερία, βρίσιμο: Όλα δωρεάν!

Τι όμορφο που είναι να είναι να είμαστε ελεύθεροι. Πάλεψαν οι πρόγονοί μας γι΄αυτό και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Αν και οι νέες γενιές τείνουν να γίνουν ανιστόρητες και να χάσουν τη σύνδεση με το ένδοξο ελληνικό παρελθόν, η ιστορία μας παραμένη πηγή έμπνευσης και πατριωτισμού. (Θα αναρωτιέστε αν πλησιάζει κάποια εθνική επέτειος, σωστά; Υπομονή και θα δείτε που το πάει ο “ποιητής!)

Τι ωραία να εκφραζόμαστε χωρίς περιορισμούς. Να έχουμε την ελευθερία της γνώμης και του λόγου, χωρίς λογοκρισία και απαγορεύσεις. Δημοκρατία φίλοι και φίλες. Το πολίτευμα που η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας κατέκτησαν με αγώνα.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Στο τώρα. Πόσο καταπληκτικό και βολικό να βρίσκουμε βήμα όλοι πλέον, να μπορούμε να έχουμε άποψη επί παντώς επιστητού και να τη βροντοφωνάζουμε. Να επιχειρηματολογούμε ή να …αερολογούμε.

Άγαλμα λοιπόν πρέπει να κάνουμε στους ανθρώπους εκείνους που ανακάλυψαν το ίντερνετ, τα κινητά τηλέφωνα και φυσικά, φυσικότατα τα social media. Αυτά που δείνουν άπλετο χώρο και χρόνο σε όλους να πουν ότι σκεφτονται και πιστεύουν.

Αν υπάρχει παράδεισος, τότε δεν είναι τα μάτια σου, όπως λέει η γνωστή τραγουδίστρια. Είναι το facebook και το twitter. Εκεί όπου γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος! Σας παραπέμπω κυρίως σε ποστ που αφορούν στον κορωνοϊό. Δείτε τι γράφει ο κόσμος από κάτω. Απίστευτο.

Ηρεμήστε βρε παιδιά. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα, που λέμε και στην μητέρα πατρίδα. Οι ειδήσεις μεταδίδονται. Το μυαλό σας είναι στη θέση του (μάλλον). Διαβάστε, κρίνεται και αν σας κάνει οκ. Δε σας κάνει, μη διαβάσετε άλλο.

Πραγματικά ώρες ώρες μου θυμίζει τις γιαγιάδες μας που ταυτίζονταν τόσο πολύ με τις τηλεοπτικές σειρές και ταύτιζαν κάθε ηθοποιό με το ρόλο του. Έβριζαν τους κακούς αν τύχαινε να τους δουν στο δρόμο και εκθείαζαν τους καλούς και τους ήρωες.

Καλέ συνέλθετε! Δημοκρατία και ελευυεροτυπία. Μάλιστα. “Ελευθεροβρισία” δεν υπάρχει γραμμένη πουθενά! Αν σας γράφουμε ένα νέο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δε σημαίνει ότι το παράγουμε, βγάζουμε χρήματα από αυτό ή σκοπεύουμε να σας βάλουμε όλους με το ζόρι στη σειρά, με κατευασμένα παντελόνια για να σας εμβολιάσουμε! Ε μα!

Cool down! Κανείς δεν ξέρει 100% την αλήθεια για τίποτα. Πιστεύετε ό,τι θέλετε κι ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ή ό,τι σας περάσει στον εγκέφαλο ο κάθε ειδήμονας. Κανείς δε θα σας κρίνει. Αλλά μη βρίζετε. Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Διαθέστε το χρόνο σας αλλού αν προτιμάτε.

Αυτά για σήμερα. Κλείνουμε με ένα αυτούσιο δείγμα …ελευθερίας της γνώμης:

“ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ σύμφωνα με κανένα ΨΕΥΤΟΙΌ και με κανένα ΚΥΜΑ, έχουν το σχέδιο παγκοσμιοποίησης για μείωση του πληθυσμού και τες διαταγές της ΣΑΤΑΝΙΚΚΗΣ CABAL στα χέρια τους . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ,,,,, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΈΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΚΟΥΡΤΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΟΙΑ ,,, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ , ROTHSCHILD , ROCKEFELLER, BILLGATES,, όλα αυτά τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ τέρατα πλήρωσαν όλες τις σαύροειδες κυβέρνησης ένα το παγκόσμιο να υποτάξουν τους λαούς,, πρέπει ο κόσμος να σταματισει να ασχολείται αν υπάρχει Ιός ή όχι και να δει πως μπορούμε όλοι μαζί να τους σταματήσουμετις μελλοντικές γενοκτονίες που είναι στα σχέδια τους μέχρι το 2025 να εξοντώσουν 7 δις .
Μας τα έλεγαν οι ιδιοι πριν από 10ετιες .
Γι αυτόν ο Τραμπ έλεγε την επόμενη των εκλογών δεν θα υπάρχει covid .
ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ.
Ο ΤΡΑΜΠ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΑΜΠ@
“ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ Κ..Ο ΚΑΤΩ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΔΕΣ”
“Proteimoume na pethanoume otan erthei wra mas ki oxi meta apo opoiodipote anasfales express emvolio, tis epiptwseis kai tis parenergeies tou ston organismo mas!…Eyxaristoume de tha paroume!”
Εκφραστείτε ελεύθερα. Ούτε ποσοστά παίρνω από πουθενά, ούτε θα σας βάλω εμβόλιο, ούτε εξέθεσα τη δική μου άποψη, ούτε την επέβαλα σε κανέναν! Εσείς εκτίθεστε παιδιά! Νίπτω τας χείρας μου…

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.