Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

#ΒeYouBeNatural: Το Βeauty Event Στην Κηφισιά Που Δε Πρέπει Να Χάσεις

#ΒeYouBeNatural: Το Βeauty Event Στην Κηφισιά Που Δε Πρέπει Να Χάσεις

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας; Να μυηθείς στην ολιστική εμπειρία περιποίησης με προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη μαγεία της Νεκράς Θάλασσας, να ανακαλύψεις πως μπορείς να αναδείξεις την φυσική σου ομορφιά και να νικήσεις το χρόνο; Ακόμη και αν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός λόγος για να χαμογελάσεις εμείς τον έχουμε, και δεν είναι άλλος από το Beauty Event της Rivage, #BeYouBeNatural.

Ποια είναι η Rivage

Η Rivage είναι ένα από τα Premium Skincare Brands που έφερε στην Ελλάδα τη θαυματουργή λάσπη από το μεγαλύτερο φυσικό spa στον κόσμο, τη Νεκρά Θάλασσα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η μεγαλύτερη fan του φυσικού αυτού spa, ήταν το σύμβολο της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς, η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα η οποία είχε ανακαλύψει τις μοναδικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας στη μάχη της ενάντια στο χρόνο! Και όπως ήδη γνωρίζεις νίκησε!

 

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν σκεφτείς ότι τα 21 ευεργετικά συστατικά της όπως μαγνήσιο, σίδηρο και κάλιο, βρίσκονται σε μοναδικές συγκεντρώσεις είτε στο νερό είτε στη λάσπη της και έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.
Η δημοφιλής λάσπη της Rivage δεν είναι το μόνο προϊόν που κρύβει μέσα του τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που θα βρεις μόνο σε αυτό το σημείο της γης.

 

Οι ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών αξίζουν την προσοχή σου και την αγάπη σου, εφόσον σου προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σου ανάγκη! Και για αυτό το λόγο σε προσκαλεί να τη γνωρίσεις από κοντά σε ένα μοναδικό happening γεμάτο εκπλήξεις.

 

Τι θα ζήσεις εκείνη την ημέρα

Το Beauty Event της Rivage πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Likewoman.gr και όλα όσα θα ζήσεις εκείνη την ημέρα είναι μοναδικά όπως και εσύ. Κάθε πτυχή του event είναι εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία του αγαπημένου Skincare Brand χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο. Aρκεί να σου αναφέρουμε ότι η Rivage έχει παρουσία σε 25 χώρες.

Save the Date: Στις 19 Οκτωβρίου στο φυσικό κατάστημα της Rivage, Κυριαζή 16 στην Κηφισιά!

 

Στις 19 Οκτωβρίου από τις 11.00 μέχρι και τις 15.00 θα μεταφερθείς στα βάθη της Ανατολής για να ζήσεις την απόλυτη ολιστική εμπειρία ευεξίας! Θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά την εφαρμογή της φημισμένης θεραπείας προσώπου με μάσκα λάσπης και τα άμεσα αποτελέσματα της ενώ θα παραλάβεις μία δωροεπιταγή για την προσωπική σου ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου με προϊόντα Rivage!

 

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Ειδικά για εκείνη την ημέρα θα έχεις 20% έκπτωση για αγορά δύο προϊόντων ή περισσότερων και 10% έκπτωση για αγορά ενός προϊόντος.

Όλα αυτά, υπό τους ήχους της Ανατολής αλλά και με γεύσεις βασισμένες στα φυτικά συστατικά που θα συναντήσεις σε πολλά προϊόντα του brand!

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη Rivage σε Facebook & Instagram, και εκείνη την ημέρα να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου με #ΒeYouBeNatural για να μπεις στην κλήρωση με δώρο μία θεραπεία προσώπου με τη θαυματουργή λάσπη της Rivage για 5 τυχερές ή τυχερούς!

https://www.likewoman.gr/lw-beauty/eyoubenatural-eauty-event.html

Από την  Τάνια Νικολοπούλου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.