Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι;

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι;

Η βλεφαρόπτωση αλλά και η εμφάνιση χαλάρωσης του δέρματος γενικά είναι συνυφασμένες με την ηλικία. Συχνά οι γυναίκες κυρίως μετά τα 40 παραπονούνται για τα προβλήματα αυτά, αναζητώντας παράλληλα λύσεις όσο το δυνατόν ανώδυνες και λιγότερο επεμβατικές.
Οι νέες μέθοδοι που αναπτύσσονται είναι όλο και περισσότερο εντυπωσιακές αφού μπορούν να δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα χωρίς μεγάλο κόστος σε χρόνο, χρήματα αλλά και χωρίς πόνο και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου.
Μια τέτοια, μή-χειρουργική μέθοδος είναι το Plasma Pen, αφού δεν προκαλεί νέκρωση των ιστών, γίνεται σημείο-σημείο στην περιοχή της περίσσειας του δέρματος του βλεφάρου, δημιουργώντας μια μικροκαύση που δίνει το αποτέλεσμα του lifting στην περιοχή που στοχεύουμε.

Το Plasma Pen είναι ουσιαστικά μια μη επεμβατική διαδικασία που ανυψώνει και συσφίγγει το δέρμα χρησιμοποιώντας τη δύναμη του πλάσματος για την αναγέννηση της επιδερμικής στιβάδας του δέρματος ενώ ταυτόχρονα θερμαίνει και “διαταράσσει” την βαθύτερη δερματική δομή. Έτσι ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος.

Eίναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι σε αυτή τη μη χειρουργική διαδικασία δεν συμπεριλαμβάνονται αναισθησία, τομές, ράμματα, ουλές χειρουργείου και γενικότερα χειρουργικό ρίσκο.
   
Απαιτούνται από μια έως δύο συνεδρίες (συνήθως σε ηλικίες άνω των 55-60), αναλόγως πάντα του προβλήματος, οι οποίες γίνονται κάθε 3 μήνες.
Το αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση των συνεδριών είναι το ίδιο πχ με αυτό της κλασικής χειρουργικής επέμβασης για την εξάλειψη των ρυτίδων και της περίσσειας δέρματος.
Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι 2,5 με 3 χρόνια και η τιμή είναι ανάλογη του σημείου και της περιοχής που γίνεται η θεραπεία.
Τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορείτε να βρείτε στο Φ House of Beauty στη Λεμεσό. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της Άντρης Ζαχαρία και δείτε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει στο μέγιατο βαθμό.
Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.