Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Βάλτε λουλούδια στη ζωή σας!

Βάλτε λουλούδια στη ζωή σας!

Τι πιο όμορφο από ένα μπουκέτο λουλούδια στο χώρο μας; Μας φτιάχνουν τη διάθεση και βάζουν χρώμα στη ζωή μας. Τα οφέλη είναι πολλά και αποδεδειγμένα με μελέτες! Τα λουλούδια κάνουν τον χώρο πιο φιλόξενο και ζεστό, μειώνουν το άγχος μας και προκαλούν θετικά συναισθήματα τα οποία μεταδίδουμε και στους γύρω μας. Επίσης έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, της κόπωσης και στην ταχύτερη ανάρρωση.

Οι περισσότεροι από εμάς, ενώ αγαπάμε τα λουλούδια και χαιρόμαστε απίστευτα όταν τα βλέπουμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας, αποφεύγουμε να τα αγοράσουμε διότι δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με την περιποίησή τους ή γιατί δεν μπορούμε να διαθέσουμε τα χρήματα που απαιτούνται για να έχουμε πάντα φρέσκα λουλούδια στο βάζο μας. Τώρα όμως υπάρχει λύση!

Η εταιρεία Silk Flowers Cyprus μας προσφέρει την ευκαιρία να νοικιάζουμε μεταξωτά λουλούδια σε μηνιαία βάση με χαμηλότερο κόστος από τα φρέσκα λουλούδια που απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να διατηρηθούν.

Οι μεταξωτές συνθέσεις λουλουδιών φαίνονται πάντα φρέσκες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε έναν χώρο υποδοχής, αίθουσες συνεδριάσεων ή χώρο γραφείων. Επιπλέον, επειδή οι συνθέσεις δεν έχουν γύρη ούτε νερό, είναι κατάλληλες ακόμη και για χώρους υγείας όπου δεν επιτρέπονται τα αλλεργιογόνα, όπως γραφεία γιατρών ή νοσοκομεία.

H εταιρεία Silk Flowers Cyprus παρέχει την υπηρεσία ενοικίασης των μεταξωτών αυτών συνθέσεων μηνιαία . Οι συνθέσεις αλλάζονται ανά 15νθημερο και παραδίδονται στο χώρο μας. Είναι μια πραγματικά όμορφη και συμφέρουσα λύση για κάθε χώρο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπληκτικές αυτές μεταξωτές συνθέσεις λουλουδιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω facebook : @silk flowers cy ή μέσω τηλεφώνου στο 99284446.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα αλλά και την εξυπηρέτηση!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.