Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”

“Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”

Πιάνοντας στα χέρια μου το…μολύβι (ναι, παραδέχομαι ότι αγαπώ τα μολύβια, τον παλιό και παραδοσιακό τρόπο γραφής) για να αρχίσω τη συγγραφή του βιβλίου μου, δεν ήξερα που θα με βγάλει αυτός ο δρόμος. Προσπαθούσα να φανταστώ το ταξίδι, αλλά ήταν πρωτόγνωρο και δύσκολα προβλέψιμο. Τόλμησα όμως.

Σήμερα, λίγους μήνες μετά, νιώθω υπερήφανη. Γιατί λαμβάνω όμορφα σχόλια και παίρνω μεγάλη ικανοποίηση από την ανταπόκριση όλων όσοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθειά μου. Βλέπω πως, τελικά, η ψυχή του ανθρώπου “χορταίνει” περισσότερο με την ευγένεια, την αναγνώριση, τη ζεστασιά μιας θετικής κουβέντας κι ενός χαμόγελου.

Ο σκοπός μου ήταν να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους, κυρίως γυναίκες, που ταυτίζονται με τις δικές μου σκέψεις, με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου, προκειμένου να τους δώσω ένα χέρι βοηθείας. Ένα στήριγμα για να πάνε ένα βήμα πιο κάτω, για να ανοίξουν τα πανέμορφα φτερά τους και να πετάξουν. Γιατί, ας μην το ξεχνάμε, “Τα φτερά είναι για να πετάς”

Η αγαπημένη μου εκδότρια, Άντρη Χαϊράλλα, μου τα έλεγε, αλλά σαν άπιστος Θωμάς, ήθελα να τα δω και να τα ζήσω από πρώτο χέρι για να πεισθώ. Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί, μέσα σε αυτό το λίγο διάστημα που τη γνωρίζω και ανήκω στην οικογένεια των Εκδόσεων Ευγνώμων, με έμαθε να αγαπώ και να ευγνωμωνώ, αλλά και να εύχομαι και να πιστεύω.

 

Η ίδια έγραψε για το βιβλίο:

“Εδώ και καιρό το περιμέναμε. Ειδικά οι γυναίκες των εκδόσεών μας. Ναι, πλέον δεν είναι μυστικό. Πλέον είναι διαθέσιμο στην κάθε γυναίκα της εποχής μας, που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της.

Ξέρετε για τι πράγμα μιλώ, έτσι;

Μα φυσικά για “Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή”! Το βιβλίο ή μάλλον καλύτερα έναν χρήσιμο οδηγό αποκλειστικά για γυναίκες, που με πολλή αγάπη και νοιάξιμο έγραψε η συγγραφέας μας Γιώτα Ροζάνα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που στόχο έχει να ωθήσει τη σύγχρονη γυναίκα στο να εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιοτικά ζωή σε όλα τα επίπεδα. Το αξίζει, άλλωστε.

Το απόλυτο βιβλίο για τη γυναίκα του σήμερα!

Τη γυναίκα που βαδίζει προς τα όνειρα και τους στόχους της.

Τη γυναίκα που αναδεικνύει τη θηλυκότητά της.

Τη γυναίκα που φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της.

Τη γυναίκα που αναγνωρίζει την αξία της.

Τη γυναίκα που χαίρεται να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά.

Τη γυναίκα που απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Τη γυναίκα που ΖΕΙ!”

 

και σε άλλη αναφορά της …

 

“Εσύ έχεις δει ποτέ την αναγέννηση μιας πεταλούδας;

Έχεις παρατηρήσει από πού ξεκινά και πώς εξελίσσεται; Πώς μεταμορφώνεται;

“Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”, λέει ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε και η συγγραφέας μας Γιώτα Ροζάνα, μέσα από το εύχρηστο βιβλίο της, τον πολύτιμο οδηγό για κάθε άνθρωπο (κυρίως γένους θηλυκού) εξηγεί βήμα-βήμα δίνοντάς μας χειροπιαστές και άμεσα εφαρμόσιμες συμβουλές πώς μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη και περισσότερο ποιοτική ζωή, τη δική μας ζωή.”

 

Τι όμορφα λόγια! Πόσο συγκινούμαι όταν διαβάσω όσα γράφονται για το πνευματικό μου τέκνο…

“Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα”. Αυτή τη φράση κρατείστε τη χαραγμένη στο νου και στην ψυχή σας. Κάθε φορά που θα αντιμετωπίζετε μια αναποδιά, μια δυσκολία, μια στεναχώρια, να την ανασύρετε κι από εκεί να αντλείτε την ελπίδα και τη δύναμη για να συνεχίσετε. Και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, θα σας πω κάτι που διάβασα τελευταία και το κράτησα στη λίστα με τις φράσεις που διαβάζω και επαναλαμβάνω καθημερινά στον εαυτό μου: “Και εάν σου κόψουν τα φτερά, εσύ συνέχισε να πετάς”.

Η 22η Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα! Η ημέρα που θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά για “Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή”. Για το βιβλίο, εκτός από εμένα, θα μιλήσει η Δωρίτα Μαρκαντώνη, μια εξαιρετική εκπαιδευτικός, μια πολύ δυναμική γυναίκα, μια υπέροχη μανούλα. Για εμένα θα μιλήσει ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, επιτυχημένος δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, πολύ καλός φίλος και συνεργάτης. Και φυσικά το συντονισμό θα έχει η Άντρη Χαϊράλλα, η αγαπημένη μου εκδότρια και ιδιοκτήτρια των Εκδόσεων Ευγνώμων, Σύμβουλος Προσωπικής/ Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και δημιουργός της Θετικής Μεταδοτικότητας. Τους ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Σας περιμένω!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.