Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Οι μέρες που περνάει όλη η Ελλάδα και πολλοί συνάνθρωποι μας είναι δύσκολες. Ευχόμαστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης άμεσα και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Ξεκινάει μια νέα εβδομάδα και θα θέλαμε να είμαστε αισιόδοξοι. Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνει θέματα καθημερινότητας και εργασιακών. Αν και οι μέρες σου είναι γεμάτες από υποχρεώσεις καταφέρνεις να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Οργάνωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και προώθησε ή εμπιστεύσου τις ιδέες σου. Εκφράζοντας τες να είσαι βέβαιη πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα κάνεις και τους πιο επιφυλακτικούς να σε εμπιστευτούν.

Οι μέρες με τον ερωτικό σύντροφο σου κυλούν ήρεμα και απολαυστικά. Μοιράζεστε στιγμές, προβληματισμούς και κοινές υποχρεώσεις προκειμένου να αποφορτίσει ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονα η τάση της αναπόλησης του παρελθόντος και πιθανά να σου δημιουργήσει επιθυμία επικοινωνίας και διεκδίκησης.

 

Ταύρος

Ο Ερμής στις 11/8 περνά στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνοντας την επικοινωνία και δίνοντας σου τη δυνατότητα να πείσεις με το λόγο σου. Προτεραιότητα σου όμως τις επόμενες μέρες είναι οι προσωπικές και συναισθηματικές σου υποθέσεις.

Η Αφροδίτη επίσης από το  ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τον τομέα των ερωτικών υποθέσεων σου κι έτσι αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση έχεις την ευκαιρία να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου, να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε γοητεύουν και επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου. Τον τομέα των εργασιακών σου αν και τον περνάς σε δεύτερη μοίρα, οι υποθέσεις σου εξελίσσονται ικανοποιητικά και σύμφωνα με τους προγραμματισμούς σου.

 

Δίδυμοι

Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα αποσπούν το ενδιαφέρον σου στο μεγαλύτερο κομμάτι της.  Ο Ερμής από τον 4ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σου δίνει τη δυνατότητα να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά και πέρασε στην εφαρμογή τους. Αν έχεις ανησυχίες βρες τρόπους να τις αντιμετωπίσεις και να τις καταλαγιάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η επίλυση ενός προβλήματος έρχεται με πιο φυσικό τρόπο.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου ίσως να σου δημιουργήσει συναισθηματικούς προβληματισμούς και εσωστρέφεια. Οι όψεις και οι ενέργειες στη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και μην χάνεις ευκαιρίες για ένα καινούριο ειδύλλιο.

 

Καρκίνος

Ο επικοινωνιακός Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει πιο ανοιχτή και ευνοεί τον τρόπο επικοινωνίας σου με τους άλλους. Μια επιφυλακτικότητα χρειάζονται νέες γνωριμίες που αφορούν όχι μόνο τη συναισθηματική αλλά και την ερωτική ζωή σου. Νέες εργασιακές συμφωνίες φέρνει ο Ερμής από τη νέα του θέση που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Η διαχείριση των οικονομικών σου χρειάζεται μια αναθεώρηση καθώς νιώθεις πως διαρκώς βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Σκέφτεσαι απαισιόδοξα και οδηγείσαι σε λάθος ενέργειες.

Ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν το συναίσθημα και την αφοσίωση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα πρέπει να τις κρίνεις με αντικειμενικότητα. Να κοιτάς την ουσία και το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα.

 

Λέων

Ιδανική χαρακτηρίζεται η εβδομάδα για να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου. Η είσοδος του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο βοηθά στο να σκεφτείς νέους τρόπους διαχείρισης ή και αύξησης των χρημάτων σου. Μην αφήνεις καμία ευκαιρία στα εργασιακά να πάει χαμένη καθώς κάνουν την εμφάνιση τους από εκεί που δεν το περιμένεις. Συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά διαχειρίσου τες έξυπνα και μην αδικείς τις ικανότητες σου αρκούμενη μόνο στη φήμη και τους επαίνους.

Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου σας επιτρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή στις όποιες διαφορές σας ακόμα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να δώσει πιθανότητες για μια επανασύνδεση. Από εκεί και πέρα εσύ θα είσαι αυτή που θα αποφασίσεις για τη ζωή σου.

 

Παρθένος

Ο Ερμής από αυτήν την εβδομάδα αλλά και ο Άρης με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε κάνουν την πρωταγωνίστρια του επόμενου διαστήματος. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο ενισχύεται, η ενέργεια σου αυξάνεται κι αυτό μπορεί να ανεβάζει τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό,  όμως τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν για τις προσπάθειες και θυσίες σου. Μια νέα εργασιακή πρόταση ή ευκαιρία κάνει την εμφάνιση της και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα τις όποιες συζητήσεις και υποστήριξε τα συμφέροντα και όνειρα σου.

Έντονο πάθος, ρομαντισμός και νέες προοπτικές φέρνουν οι επόμενες μέρες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από τα πάθη σου και πέφτεις σε παγίδες.

 

Ζυγός

Αυτήν τη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 11/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας σου τη δυνατότητα να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τα σχέδια σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αυτήν τη βδομάδα επίσης  μπορεί να σου δημιουργήσει μικρά εμπόδια στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη  προκειμένου να αποφύγεις λάθη.

Μην επαναφέρεις παρελθοντικές, δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου.  Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας προκειμένου να ξεχαστείτε από προβλήματα και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναισθηματική σου υπόθεση αρχίζει να εξελίσσεται όμως φαίνεται να έχεις αρχίσει να χάνεις το ενδιαφέρον σου.

 

Σκορπιός

Η επαφή και η επικοινωνία με φίλους αυτήν τη βδομάδα σου προσφέρει ικανοποίηση όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.  Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου από όπου εξυπηρετεί περισσότερο τους στόχους και τα σχέδια σου. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προτίμησε να είσαι πιο φιλική και προσιτή απέναντι σε συναδέλφους. Έχεις την τάση να υπερασπίζεσαι με πάθος και εμμονή τις ιδέες και απόψεις σου κι αυτό δημιουργεί αντιπάθειες ή αντιπαλότητες.

Η ρομαντική σου διάθεση βελτιώνει σημαντικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Δεν εκφράζεις συχνά τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου κι αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στον σύντροφο σου και αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα καινούριο φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου όμως καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική και να ακούς τη διαίσθηση σου.

 

Τοξότης

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 11/8 όπου και θα παραμείνει έως τις 30/8, εργασιακά θέματα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Είσαι διατεθειμένη να καταβάλλεις προσπάθεια και να κάνεις θυσίες προκειμένου να καταφέρεις να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας.  Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα στις στιγμές έντασης που δημιουργούνται περισσότερο προς το τέλος της εβδομάδας.

Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς έχετε την ανάγκη και την επιθυμία να κλείσετε παλιές πληγές και να προχωρήσετε μπροστά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια ανθρώπους που προσπαθούν απλά να σε κολακεύσουν και να σε κατακτήσουν.

 

Αιγόκερος

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και το διάστημα της παραμονής του θεωρείται θετικό και ευνοϊκό για σένα. Το κέφι και η διάθεση σου για διασκέδαση και σύνδεση με τους άλλους μεγαλώνει. Πρόσεξε τον τρόπο που διαπραγματεύεσαι νέες εργασιακές και οικονομικές προτάσεις καθώς κάποιοι έχουν την πρόθεση να σε εξαπατήσουν ή να σε εκμεταλλευτούν. Διαφύλαξε τα προσωπικά σου συμφέροντα και διεκδίκησε αυτά που σου αξίζουν.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα ευνοεί τη σχέση με τον αγαπημένο σου, σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι και να κάνετε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη και η Αφροδίτη φροντίζουν για σένα για αυτό και μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες που δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον.

 

Υδροχόος

Αυτήν τη βδομάδα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες. Μην αφήνεις ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις να ρίχνουν την ενέργεια και τη διάθεση σου. Στα εργασιακά επικρατεί ένα θολό τοπίο που σου δημιουργεί καχυποψία αλλά και αναποφασιστικότητα. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και να έχεις υπομονή.

Μην επαναφέρεις παρελθοντικά, δυσάρεστα θέματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ σας, με μικρές αποδράσεις και ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή ένας παλιός έρωτας επανέρχεται.

 

Ιχθείς

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για σένα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου αυτή τη βδομάδα, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις θέματα και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες που θα βελτιώσουν την επαγγελματική και προσωπική σου πορεία. Εξοικονόμησε χρόνο για ξεκούραση και αρκέσου στη διεκπεραίωση των απαραίτητων εργασιακών σου υποχρεώσεων. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται για αυτό μην αποφεύγεις συζητήσεις.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά τις ισορροπίες της και οι ανασφάλειες δίνουν τη θέση τους στη σιγουριά και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μην αποκλείεις μέσα από το οικείο σου περιβάλλον να προκύψει ένας δυνατός έρωτας.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.