Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Με υψηλές θερμοκρασίες και διάθεση διακοπών ξεκινάμε σήμερα. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Παρόλο που ο Ερμής βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για σένα, αυτήν την εβδομάδα με τις όψεις που δημιουργεί θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο επικοινωνίας σου. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα εφιστά την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Μέσα από τις επιδόσεις, τις ενέργειες και τις αποφάσεις σου στα εργασιακά ξέρεις ότι θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου. Διεκδίκησε λοιπόν τα κεκτημένα σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και να φανείς απόλυτη στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις συζητήσεις. Με απλά λόγια μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και χρησιμοποίησε επιχειρήματα.

Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις πιθανά με άτομα του παρελθόντος χρειάζονται προσοχή. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου και μην ανοίγεις την καρδιά σου με τόση ευκολία.

 

Ταύρος

Κάποιες δυσαρμονικές όψεις αυτήν την εβδομάδα μπορούν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ή να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να σε κάνει ανυπόμονη, σκληρή ή απόλυτη στις απόψεις σου και τη διεκδίκηση των θέλω σου. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να μην είναι αυτές που θα περίμενες ή θα ήθελες, όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Σκεπτόμενη πως τίποτα δεν ανατρέπει τα σχέδιά σου θα καταφέρεις να διατηρήσεις την υπομονή σου.

Μην επιτρέπεις τα όσα προσωπικά σε απασχολούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Επωφελήσου από το πλανητικό σκηνικό και απόλαυσε τη συντροφιά του. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορείτε να περάσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο ή μια νέα γνωριμία αναπτερώνει το ηθικό σου και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι

Δυσκολίες στον τρόπο επικοινωνίας σου αυτήν την εβδομάδα μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια. Φρόντισε να αφήσεις τις υποθέσεις σου να εξελιχθούν φυσικά για καλύτερα αποτελέσματα και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου φίλους. Αν και οι στόχοι σου στα εργασιακά δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κάποιες υποθέσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, το μυαλό σου θα υπάρξουν στιγμές που θα αποσπαστεί. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις πρέπει να επεξεργαστούν σωστά, δίκαια και αντικειμενικά. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για τα συναισθηματικά σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, εισπράττεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου κι αυτό σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόσμενη συνάντηση θα σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξα, να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι.

 

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 αλλά και με τις όψεις του Ερμή, ο τομέας των οικονομικών σου θα χρειαστεί προσοχή. Θέλεις να κάνεις πιο άνετη τη ζωή σου, να εξασφαλίσεις την ασφάλεια κι αυτό σε οδηγεί στην αναζήτηση λύσεων και τρόπων βελτίωσης. Νέες, επικερδείς οικονομικές συμφωνίες δεν αποκλείονται στα εργασιακά που όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Κάποιες συζητήσεις έχουν την τάση να παρεκτρέπονται κι αυτό πρέπει να το ανατρέψεις αν θέλεις τα αποτελέσματα να είναι προς όφελός σου. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις την ικανότητα και δυνατότητα να εξοικονομήσεις χρόνο για την ενίσχυση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσεις τις αισθήσεις σου ακόμα κι αυτές που πιθανά έχεις ξεχάσει.

 

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα γίνεσαι η πρωταγωνίστρια καθώς η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 8/8. Για αυτό πρόβαλε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και διεκδίκησε, υπερασπίσου τους στόχους σου. Ωστόσο πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς και απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις εντάσεις. Αρκετά θέματα που αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας σου θα σε απασχολήσουν και ενώ θέλεις να επιδιώξεις κάποια ξεκαθαρίσματα μια παγωμάρα στην ατμόσφαιρα σε προβληματίζει.

Καταφέρνεις με καλή διάθεση να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές έστω και με μικρές σύντομες αποδράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τον λόγο με διακριτικότητα και προσοχή. Δείξε αυτό που πραγματικά είσαι και όχι αυτό που θα ήθελες να είσαι.

 

Παρθένος

Θέματα καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα ίσως γιατί θα ήθελες πραγματικά να απέχεις από τη ρουτίνα και δεν μπορείς. Η νέα Σελήνη στις 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα σε παροτρύνει να αφήσεις πίσω σου παλιά λάθη και πιθανές πληγές και να προχωρήσεις μπροστά. Κάποια έκτακτα εμπόδια ή παλιές εκκρεμότητες που επανέρχονται σε αποσυντονίζουν στα εργασιακά και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Απόφυγε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να προσαρμοστείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει την ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο κάποιες προκλήσεις μπορεί να δημιουργήσουν μικρές στιγμές έντασης.
Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή μετακινήσεις δεν αποκλείεται να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία.

 

Ζυγός

Δραστήρια και ευχάριστη προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα λείπουν και οι μικρές ανατροπές στα σχέδιά σου ή οι μικρές παρεξηγήσεις. Η νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Λέοντα, σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ο ηγέτης μιας ομάδας, να κάνεις νέα σχέδια και να διευρύνεις τους στόχους σου. Σε πιθανές σημαντικές συζητήσεις στα εργασιακά φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και σταθερές τις συναδελφικές και επαγγελματικές σχέσεις σου.

Επίλεξε ουδέτερες, ευχάριστες συζητήσεις και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου για την αποφυγή προβλημάτων και διαφωνιών. Αν υπάρξουν στιγμές που θέλεις να υπερασπιστείς και να διεκδικήσεις την ελευθερία και ανεξαρτησία σου καλύτερα να αποφύγεις την έπαρση. Εσύ που είσαι μόνη, περιορίσου στο φλερτ και μην λες πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Ξεκινά μια νέα πορεία για τον τομέα των εργασιακών σου με τη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο 10ο οίκο σου να πραγματοποιείται στις 8/8, για αυτό και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα. Οι συζητήσεις επίσης απαιτούν προσοχή καθώς η πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είναι έντονη. Προσαρμόσου σε κάποιες εργασιακές συνθήκες και αλλαγές και απόφυγε τους εκνευρισμούς και τα ξεσπάσματα, αν νιώθεις πως κάποιες εξελίξεις δεν συμβαδίζουν με τα θέλω και τα προγνωστικά σου.

Θετικά λειτουργούν οι πλανητικές όψεις για τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν αποφύγεις ή δεν εμπλέξεις και τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε ομαδικές ή φιλικές δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα, γιατί μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα.

 

Τοξότης

Μην εμπιστεύεσαι και μην στηρίζεις τα σχέδιά σου στις απόψεις των άλλων ή τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό 9ο οίκο σου φέρνει εξελίξεις και αναδιαμορφώνει τις πεποιθήσεις σου, όμως θα πρέπει να λειτουργήσεις συγκρατημένα. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται για τα επαγγελματικά σχέδιά σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις. Ο τρόπος επικοινωνίας και τα νεύρα σου χρειάζονται προσοχή.

Κάποιες ανατροπές στα σχέδια που ήδη έχετε κάνει με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντιμετωπίστε τες με καλή διάθεση και σε καμία περίπτωση μην τα ακυρώσετε. Στη χειρότερη περίπτωση αναβάλλετε τα για λίγο αργότερα. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να κάνεις τις στιγμές σου ευχάριστες και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δεν είναι καλή η εβδομάδα για να εμπιστευτείς τον αυθορμητισμό σου.

 

Αιγόκερος

Αρκετές διακυμάνσεις έχει η εβδομάδα για σένα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, για αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή και την αισιοδοξία σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8/8 σου δίνει τη δυνατότητα μια εσωτερικής ενδοσκόπησης. Θέλεις να εντοπίσεις τα σημεία που σου δίνουν χαρά και να αποβάλλεις από πάνω σου ό,τι σου δημιουργεί αδιέξοδα και άγχος. Ανησυχία σου προκαλούν οι εξελίξεις στα εργασιακά. Κάποιες από αυτές δεν είναι αυτές που περίμενες, όμως δεν ακυρώνουν τα σχέδιά σου. Κάποια εμπόδια είναι παροδικά και θα ξεπεραστούν εύκολα αρκεί να διατηρήσεις την υπομονή σου.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί θετικά και ευνοϊκά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί να μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την ανυπομονησία σου σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία.

 

Υδροχόος

Με τη νέα Σελήνη στις 8/8 στον 7ο οίκο σου σε ευχαριστεί να δώσεις αγάπη και να δείξεις ενδιαφέρον στους άλλους προκειμένου να εισπράξεις τα αντίστοιχα. Η εβδομάδα επίσης εμπεριέχει συζητήσεις οι οποίες μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που θα ήθελες όμως δεν είναι και απογοητευτικές. Η επικοινωνία σου στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις. Δέξου τις απόψεις των άλλων και κράτησε τα θετικά. Αυτά που τουλάχιστον θα σου φανούν χρήσιμα ως προς την προώθηση των σχεδίων σου.

Επινόησε ευχάριστες και ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Μικρές αποδράσεις, συναντήσεις με φίλους θα βοηθήσουν στο να έρθετε πιο κοντά και να ξεπεράσετε στιγμές έντασης με ευκολία και ανώδυνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε παρορμητικές ενέργειες προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθείς

Γεμάτη είναι η καθημερινότητά σου από υποχρεώσεις, συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα χρησιμεύσουν στο να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες, τις σκέψεις και τα σχέδιά σου σε μια τάξη. Η νέα Σελήνη στα 8/8 στο ζώδιο του Λέοντα βελτιώνει τις συνθήκες στα εργασιακά, ενισχύει την αποδοτικότητά σου και προετοιμάζει το έδαφος για τις πολυπόθητες αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κράτα την καλή σου διάθεση ακόμα και σε στιγμές έντασης που θα προκύψουν με συνεργάτες. Βάλε σαν στόχο τα σχέδιά σου, εμπιστεύσου το ένστικτο και τις ικανότητές σου.

Εξοικονόμησε χρόνο για τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην αφήσεις προσωπικές ή επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να σου στερήσουν την ενέργεια αλλά και την ανάγκη σου να περάσεις καλά.
Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε την ψυχολογία σου σε υψηλό επίπεδο και κυρίως μην σκέφτεσαι αρνητικά.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.