Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Από σήμερα θα ερημώσουν τα σπίτια

Από σήμερα θα ερημώσουν τα σπίτια

Μα πως τυχαίνουν αυτές οι διαβολικές συμπτώσεις; Κάρμα ή προμελετημένο “έγκλημα”;

Από σήμερα Πέμπτη 21/05, γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης, θα είμαστε ελεύθερα πουλιά κι όχι κορόιδα στα κλουβιά! Θα μπορούμε να πετάμε από κανάρα σε κανάρα. Έχει να γίνει…

“Με είδες; Δε θα με ξαναδείς!”, θα πούμε οι περισότεροι στα σπίτια μας. Και δώστου τα πάρτυ, οι έξοδοι, τα καφεδάκια, τα πίτσι πίτσι και ούτω καθεξής. Μαλλί, γυαλί, παντελόνι Lee και μην τον είδατε!

Λέει η άλλη: “Μας πρήξατε με τα κρούσματα και τα μέτρα. Μόνο για να μας φοβίζετε και να μας απογοητεύετε. Αφήστε μας πια ελεύθερους να ζούμε και να ονειρευόμαστε”. Τι λες κουκλίτσα μου; Αν μας είχαν αφήσει, αν δεν μας είχαν φοβίσει και περιορίσει, θα βλεπαμε όλοι τα θυμαράκια ανάποδα!

Προσεξτε λοιπόν. “Το νου σας καλά”, όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας. Με μέτρο όλα. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα! Όλα κι όλα.

Προσωπικά δε βιάζομαι καθόλου να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω σπίτι. Μέχρι τις 15 του Ιούνη όπου το ξαναλέω και το δηλώνω. Αν με ακούει η κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι, η Cyprus Airways, η Aegean ή και η ΝASA, θέλω να είμαι ο επιβάτης μηδέν για Ελλάδα!!! Με αεροπλάνο, βαπόρι, πύραυλο ή ότι άλλο μέσο είναι διαθέσιμο.

Αέραααααα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.