Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Από μια γυναίκα για όλες τις γυναίκες

Από μια γυναίκα για όλες τις γυναίκες

Είμαστε γυναίκες. Μας χαρακτηρίζουν ως το αδύναμο φύλο. Κι όμως, εμείς αποδείξαμε, και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε, ότι είμαστε ξεχωριστές, ισχυρές και μαχήτριες, σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ευαίσθητες, αλλά και απίστευτα δυναμικές, χαράζουμε τον δρόμο μας με τα δικά μας χέρια και ζωγραφίζουμε την κάθε μας μέρα με τα δικά μας χρώματα. Βάζουμε ευχάριστες και πανέμορφες πινελιές σε ό,τι κάνουμε.

Όλες μας δίνουμε καθημερινά έναν ατέλειωτο αγώνα για να ζήσουμε όπως επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Κερδίζουμε ή χάνουμε μάχες, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε δυνατές και το ξέρουμε βαθιά μέσα μας. Μπορεί να κουραζόμαστε, να αμφιταλαντευόμαστε και, ίσως κάποιες στιγμές, να απογοητευόμαστε, αλλά το βλέμμα και η σκέψη μας μένουν προσηλωμένα σε ένα μοναδικό σήμερα κι ένα υπέροχο αύριο, για εμάς και για όσους αγαπάμε.

Το βιβλίο μου, «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή», πραγματεύονται καθημερινά ζητήματα για τα οποία μπορεί μια γυναίκα (ή και κάποιος άντρας) να χρειάζεται ιδέες, τρόπους ή λύσεις. Είναι ένας οδηγός, ένα στήριγμα για όποιαν το έχει ανάγκη. Σαν ένας συνοδοιπόρος, ένας έμπιστος σύμβουλος. Σκοπό έχει να υπενθυμίσει, να ενεργοποιήσει και να κινητοποιήσει όποιαν το εμπιστευτεί, το διαβάσει, το αγκαλιάσει και πιστέψει ότι θα βοηθηθεί εφαρμόζοντας όσα της ταιριάζουν από όσα προτείνω.

Ο αριθμός δέκα δεν είναι τυχαίος. Πέρασαν δέκα χρόνια από τη μετοίκησή μου στο όμορφο νησί της Κύπρου. Κάνοντας μια ανασκόπηση, αλλά και μια λεπτομερή ενδοσκόπηση, κατέληξα ότι ο κύριος λόγος που βρέθηκα με την οικογένειά μου στη μεγαλόνησο ήταν η αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Από τότε μέχρι σήμερα, κάνω αργά και σταθερά βήματα προς τον στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το να βελτιώνομαι διαρκώς και να ζω καλύτερα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι όμορφο να μοιράζεσαι, να συμπαραστέκεσαι, να βοηθάς και να παίρνεις χαρά από τη χαρά των γύρω σου. Να ξέρεις ότι έβαλες το χεράκι σου και ζωγράφισες έστω κι ένα παραπάνω χαμόγελο. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός μου μέσα από τις σελίδες που ακολουθούν. Να έχουμε όλες μας μια καλύτερη ζωή. Motto μου από εδώ και μπρος ας είναι το: «Μεγαλώνω, μαθαίνω και προχωρώ με τις αρετές και τις αρχές μου. Αγαπώ, ευγνωμονώ και ελπίζω». Αν σας εκφράζει, μπορείτε να το υιοθετήσετε!

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο μου στο eshop του angelsworld  στην ιστοσελίδα των εκδόσεων “Ευγνώμων” , στη Λευκωσία στο Σολώνειο βιβλιοπωλείο , στο βιβλιοπωλείο Πάργα και στο Paperworks Philippides, στο βιβλιοπωλείο “Βενέλιο” στη Λεμεσό, στο βιβλιοπωλείο “D.E.S. Bookworld” στο Παραλίμνι, στο βιβλιοπωλείο Σύγχρονη έκφραση, στο tsigaridas.gr  και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας κατόπιν παραγγελλιας σε όλη την Ελλάδα.

Περιμένω με αγωνία να δω τις εντυπώσεις σας!!

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.