Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αν δεν το ονειρευτείς, πως θα το ζήσεις;

Αν δεν το ονειρευτείς, πως θα το ζήσεις;

Να μαστε πάλι εδώ…

Άλλη μια μεγάλη ημέρα. Άλλη μια γιορτή του έρωτα. Μια μέρα γεμάτη καρδούλες, σοκολάτες, γλυκόλογα και τόσα άλλα. Γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Οι Βαλεντίνοι και οι Βαλεντίνες όλου του κόσμου. Χμ. Είστε ερωτευμένες; Είστε ερωτευμένοι; Γιορτάζετε ή ανήκετε σ΄εκείνους που δεν πιστεύουν σε όλα αυτά, είτε επειδή έτσι θέλετε είτε επειδή έτσι σας βολεύει; Ό,τι κι αν ισχύει για τον καθένα σας, αν θέλετε να μάθετε την ιστορία της συγκεκριμένης ημέρας, διαβάστε εδώ.

Είναι όμορφο να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Είναι πολύ όμορφο να το ομολογείς κι ακόμη περισσότερο να το δείχνεις έμπρακτα. Αν αναρωτιέσαι πως θα καταλάβεις ο άνθρωπός σου σε αγαπάει, σου έχω εδώ την απάντηση. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, δεν είναι επειδή δεν το αξίζεις, αλλά επειδή δε χρειάζεσαι κάποιο μισό. Είσαι ολόκληρη ή ολόκληρος. Ψάχνεις να βρεις κάποιον που επίσης είναι ολόκληρος. Με στόχο η ένωσή σας να είναι συμπληρωματική, εξυψωτική, υπέροχη και να σας κάνει και τους δυο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Λοιπόν. Όλοι γιορτάζουμε σήμερα. Έρωτας μπορεί να είναι ο άνθρωπός μας, το παιδί μας, το κατοικίδιό μας, η δουλειά μας και βέβαια ο ένας, ο μοναδικός και ανεπανάληπτος εαυτό μας. Ας το καταλάβουμε πια κι ας του προσφέρουμε όλα όσα αξίζει. Ένα γλυκό χαμόγελο στον καθρέφτη, μια καλή κουβέντα, ακόμη κι αν δεν κατάφερε όσα ήθελε ως σήμερα, μια αγκαλιά όταν δεν υπάρχει κάποιος να μας τη δώσει.

Αν ερωτεύτηκες και δε βρήκες ανταπόκριση, μην κλάψεις σήμερα. Να χαίρεσαι. Γιατί προφανώς δεν ήταν ο μεγάλος σου έρωτας. Θα τον βρεις όμως και θα το καταλάβεις. Μέχρι τότε, κάνε μερικά βήματα μέχρι τον κοντινότερο καθρέφτη και δες το είδωλό σου. Δες πόση αγάπη κρύβεται μέσα σου. Θα τη δώσεις μόνο σε όποιον την κερδίσει με το σπαθί του. Μην τη σπαταλάς εκεί που δεν πιάνει τόπο. Ξεκίνα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Απόλαυσε την ημέρα και κάνε όνειρα για την επόμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν το ονειρευτείς, πως θα το ζήσεις;

 

Γιώτα Ροζάνα

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.