Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Έσω έτοιμη για την καραντίνα part 2!

Έσω έτοιμη για την καραντίνα part 2!

Το περιμέναμε όλοι, αν και το απευχόμασταν! Από το Σάββατο τα ξημερώματα η Ελλάδα θα βιώσει για δεύτερη φορά ένα καθολικό lockdown. Τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν καρακόρυφα, αγγίζοντας σχεδόν τις 3000 το τελευταίο 24ωρο. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την οριζόντια εφαρμογή νέας καραντίνας για 3 εβδομάδες έτσι ώστε να προστατευθούν όλοι και όλες.

Περίεργα συναισθήματα μας κατακλύζουν όλους. Η ζωή μας άλλαξε άρδην κι εμείς δεν έχουμε παρά να προσαρμοστούμε και να συμμορφωθούμε. Βεβαίως αυτή τη φορά είμαστε πλέον έμπειρες, σωστά;

Παρά το γεγονός ότι ξαναζήσαμε περίοδο καραντίνας, ένα άγχος το έχουμε. Για την υγεία μας, την υγεία των δικών μας ανθρώπων και την απομόνωση. Όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Θετική σκέψη πάνω από όλα.

Πως όμως θα είμαστε έτοιμες για τον αποκλεισμό μας από κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής κλπ; Ήρθε η ώρα να καταγράψουμε όσα πρέπει να κάνουμε άμεσα. Εξάλλου είναι μια ευκαιρία να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας όσο γίνεται καλύτερα όσο καλύτερα γίνεται!

Τι να κάνουμε λοιπόν:

  • Επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να πάμε για κούρεμα, βαφή κλπ, μπορούμε να ρωτήσουμε τον κομμωτή ή την κομμώτριά μας να μας δώσει συμβουλές για το πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας μόνες μας, με ποια βαφή, ποιο οξυζενέ και τι σαμπουάν μας προτείνει για να διατηρηθεί το χρώμα.
  • Η maskne, η ακμή που προκαλείται από τη χρήση της μάσκας. είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλες. Μερικές συμβουλές από την αισθητικό ή το Δερματολόγο θα ήταν πολύ χρήσιμες λοιπόν.
  • Αχ και βαχ! Πότε να προλάβουμε να κάνουμε μανικιούρ-πεντικιούρ; Ραντεβού γιοκ! Αν χρειάζεται να κάνετε αφαίρεση ημιμόνιμου συμβουλευτείτε τη μανικιουρίστ σας ώστε να μην καταστρέψετε τα νύχια σας.  Προλαβαίνουμε να προμηθευτούμε υλικά για να κάνουμε μόνες μας gel στο σπίτι
  • Φρύδια…πονεμένη ιστορία. Προσοχή! Μην τα πειράξετε πολύ! Δείτε μερικά tutorials στο youtube και απλά κάντε συντήρηση.
  • Μας έμεινε η αποτρίχωση. Για laser  στο σπίτι δεν το βλέπω αλλά υπάρχουν ωραιότατες ταινίες αποτρίχωσης, στην ανάγκη αγοράστε στα γρήγορα ένα ειδικό μηχάνημα, αλλιώς…ξυραφάκι.
  • Για όλα τα υπόλοιπα κάντε μια λίστα με τις ελλείψεις σας και προμηθευτείτε ότι σας λείπει πχ μάσκες προσώπου, ματιών, χειλιών, σώματος scrub κλπ.

 

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλουμε online ό,τι μας λείπει οπότε κανένα άγχος. Απολαύστε το χρόνο στο σπίτι με υπομονή και όσο γίνεται θετική διάθεση. Για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να είμαστε καλά εμείς και όσοι αγαπάμε. Και φυσικά όλος ο κόσμος!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.