Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Έρχεται η νέα, υπέροχη ταινία της Disney “Luca”

Έρχεται η νέα, υπέροχη ταινία της Disney “Luca”

Οι ταινίες της Disney πάντα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και δεν απευθύνονται μόνο στο απαιτητικό κοινό των μικρών παιδιών. Εάν κρίνω εξ ιδίων, τα… “μεγάλα παιδιά” ενθουσιάζονται πολλές φορές περισσότερο.

Η Disney και η Pixar ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα ταινία animation με τίτλο «Luca», με θέμα μια ιστορία φιλίας που θα κάνει τους θεατές να νοσταλγήσουν τις παιδικές τους φιλίες και τις αναντικατάστατες αναμνήσεις των διακοπών.

Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης που εκτυλίσσεται στην ειδυλλιακή ιταλική ριβιέρα. Σκηνοθέτης της νέας αυτής ταινίας είναι  ο ταλαντούχος Ενρίκο Καζαρόσα και  παραγωγός η Άντρεα Γουόρεν των «Lava» και «Αυτοκίνητα 3».

Photo by Pixar on July 30, 2020. Image may contain: 1 person, cloud, sky, mountain, outdoor, nature and water.

Ο σκηνοθέτης, Enrico Casarosa, μίλησε για την ταινία, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πρόκειται για μία βαθιά προσωπική ιστορία, όχι μόνο επειδή τοποθετείται στην ιταλική ριβιέρα όπου μεγάλωσα, αλλά επειδή στον πυρήνα της ταινίας βρίσκεται ένας εορτασμός της φιλίας» […] «Οι παιδικές φιλίες συχνά καθορίζουν την πορεία του ποιοι θέλουμε να γίνουμε και αυτοί οι δεσμοί βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας του “Luca”. Έτσι, εκτός από την ομορφιά και τη γοητεία της παραθαλάσσιας Ιταλίας, η ταινία θα μας παρουσιάσει μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια που θα αλλάξει ριζικά τον Λούκα».

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου του 2021. Λίγη υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή να απολάυσουμε τον «Luca» λοιπόν. Μέχρι τότε όμως ας πάρουμε μια ιδέα!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.