Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Cyherbia: ένα βοτανικό πάρκο, μια μοναδική εμπειρία στη φύση.

Cyherbia: ένα βοτανικό πάρκο, μια μοναδική εμπειρία στη φύση.

Πολλές φορές αναζητούμε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες για εμάς και την οικογένειά μας, προκειμένου να επενδύσουμε ευχάριστα και εποικοδομητικά τον λίγο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο που περνάμε μαζί. Άλλες φορές πάλι νιώθουμε την ανάγκη απλά να βρεθούμε κοντά στη φύση, να γεμίσουμε ενέργεια, να καθαρίσουμε την ψυχή και το μυαλό μας από την καθημερινότητα, να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας.

Μια εξαιρετική πρόταση για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα είναι ο βοτανόκηπος Cyherbia στο Αυγόρου. Ένας μικρός επίγειος παράδεισος που βρίσκεται τόσο κοντά μας. Στο πάρκο αυτό μπορεί κανείς να βρει ουσιαστικά δέκα θεματικούς βοτανόκηπους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το μονοπάτι διαλογισμού ανάμεσα στις ευωδιαστές και πανέμορφες λεβάντες. Κάθε βοτανόκηπος έχει το δικό του θέμα και κάνοντας τη βόλτα σας εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε διάφορα φυτά και να μάθετε τη χρήση τους.

Βεβαίως δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον εντυπωσιακό λαβύρινθο, στον οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει, διασκεδάζοντας, τα κρυμμένα πουλιά. Πάνω από 600 μέτρα μονοπάτια δημιουργούν τον μοναδικό αυτό λαβύρινθο. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για να…βγείτε! Δεν είναι πολύ απλό αλλά αξίζει τον κόπο.

Η βοτανολόγος Μιράντα Τριγγή, με το σύζυγό της Αδάμο, δημιούργησε αυτό το πανέμορφο πάρκο και φρόντισε να προσφέρει πολύ περισσότερα από έναν απλό, καταπράσινο κήπο. Στο ίδιο μέρος λειτουργεί αποστακτήριο αιθέριων ελαίων, καφετέρια με θέα τα φυτά, όπου μπορείτε να απολαύσετε το τσάι σας αλλά και ένα κατάστημα από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε πληθώρα βιολογικών προϊόντων όπως βότανα, αιθέρια έλαια, σαπούνια, προϊόντα περιποίησης και άλλα.

 

Κάτι που πραγματικά μας εντυπωσίασε, είναι το όραμα της Μιράντας, η επιθυμία της να προσφέρει και κυρίως να συμβάλλει στην εκπαίδευση και τη βελτίωση της σχέσης των παιδιών με τη φύση. Έχοντας δημιουργήσει δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών, μπορεί να φιλοξενήσει σχολεία, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία σε μαθητές και δασκάλους.

Τέλος, σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στα πολύ όμορφα event που διοργανώνονται κάθε χρόνο, όπως το φεστιβάλ λεβάντας, το Cyherbia fairy festival και το halloween , αλλά και πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια με ποικίλη θεματολογία για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από το site και τα social media του Cyherbia.

Αυτή την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια με θέμα τη Λουΐζα. Σας παραθέτουμε εδώ το πρόγραμμα.

2μμ: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την Λουΐζα στα Ελληνικά, Ρωσσικά και Αγγλικά.
3μμ: Εργαστήριο αρωματοθεραπείας για ενήλικες. Συμμετοχή 20 ευρώ, αυτό το εργαστήριο είναι με κράτηση μόνο, στο τηλέφωνο 99915443 ή email στο cyherbia@gmail.com.
3μμ: ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριο για παιδιά, θα φτιάξουμε μπισκότα με λουίζα!

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν εδεσμάτα με λουίζα.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε τα πολλά αρώματα στο βοτανόκηπο, να ζήσετε την περιπέτεια που προσφέρει ο Λαβύρινθος και να γνωρίσετε τις νεράϊδες στο δάσος. Μια πολύ διασκεδαστική εκδρομή για όλη την οικογένεια!
Το πάρκο είναι ανοικτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://cyherbia.com και στο τηλέφωνο 99915443.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.