Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τι είναι το συννεφόκαμα που έρχεται στην Ελλάδα;

Τι είναι το συννεφόκαμα που έρχεται στην Ελλάδα;

Μία νέα «καιρική ανωμαλία» έρχεται στη Ελλάδα. Ερχεται άμεσα μιαθερμή εισβολή και συννεφόκαμα. Αυτή η καιρική αντίθεση αποτελεί το αντικείμενο της ανάλυσης των μετεωρολόγων, οι οποίοι εξηγούν το φαινόμενο και το αίτιο προέλευσής του, που θα προκαλέσει αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, έως και 10 βαθμούς άνω των κανονικών επιπέδων εποχής.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, το συννεφόκαμα θα κάνει την εμφάνισή του το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή. Αυτή η κατάσταση με ζέστη, συννεφιά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα συνεχιστεί και τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Από την πλευρά τους όπως είπε στο Θέμα 104.6 όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για τον μήνα Οκτώβριο.

«Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες.

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με αυτό το ενδεχόμενο» κατέληξε.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.