Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κορωνοϊός: ξέρει ότι η ώρα του φαγητού είναι ιερή!

Κορωνοϊός: ξέρει ότι η ώρα του φαγητού είναι ιερή!

Καλημέρααααα! Πως νιώθετε σήμερα; Τι νέα;

Ξέφρενο πάρτυ κάνει ο κορωνοϊός, ο πιο διάσημος πλέον “άντρας” που μονοπωλεί την επικαιρότητα. Αντίπαλοί του ο Ντόναλτ Τραμπ και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Έλεος πια, χάθηκε κανένας όμορφος και νορμάλ…

104 τα κρούσματα χθες. Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να ήταν μονομιάς κανένα εκατομμύριο για την Κύπρο και καμιά δεκαριά εκατομμύριο για την Ελλάδα. Να κολλούσαμε όλοι και να είχαμε ανοσία μια κι έξω. Διότι από τη μια ο κορώνα, από την άλλη οι λοιμωξιολόγοι, οι αρνητές του κορωνοϊού, οι συνομωσιολόγοι, οι μάσκες και οι αεροπορικές εταιρείες…

Βάλθηκαν όλοι να μας πεθάνουν πριν την ώρα μας, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο “Θα πεθάνουμε όλοι”, όπως είπε βροντόφωνα ο Στέφανος Χίος πριν τον βάλουν στο στόχαστρο τον άνθρωπο και τον πυροβολήσουν. Άγρια Δύση καταντήσαμε.

Α! Και για να επανέρθουμε στον κορωνοϊό (βαρέθηκα και να γράφω αυτή τη λέξη). Πας λοιπόν μια ωραία πρωία να ταξιδέψεις από Λάρνακα προς Αθήνα. Μάσκα σου λένε με το που μπεις στο αεροδρόμιο. Οκ. Λογικό. Και αποστάσεις παιδιά. Προσοχή. Δυο μέτρα ο ένας από τον άλλο. Μέχρι εδώ καλά.

Μπαίνουμε στο αεροπλάνο με σειρά, πρώτα στα παράθυρα κλπ κλπ. Μας υπενθυμίζουν να φοράμε τη μάσκα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Και αφού απογειωθούμε, φτάνει η ώρα του φαγητού και ξαφνικά ο κορωνοϊός και τα μέτρα πάνε περίπατο. Δε φτάνει που είμαστε σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο, πρέπει και να φάμε και να πιούμε, να ανταλάξουμε ότι ιό κουβαλάμε.

Ξέρετε γιατί; Γιατί βρε πολύ απλά η ώρα του φαγητού είναι ιερή και δε μεταδίδεται ο κορωνοϊός! Ναι καλέ! Το ίδιο ισχύει και στα εστιατόρια και στα καφέ! Δεν το είχατε σκεφτεί; Ε να! Γι΄αυτό είμαι εδώ. Για να σας δίνω απίστευτα χρήσιμες και διευκρινιστικές πληροφορίες αγαπητοί μου.

Οκ ναι ρισκάρει ο καθένας και ταξιδεύει με ευθύνη του. Αν ειναι επείγον ναι θα αναλάβω την ευθύνη και θα μπω στο ρημαδοαεροπλάνο. Και ναι φρόντισαν οι κυβερνήσεις να πάρουν κάποια μέτρα, να ζητούν τεστ κορωνοϊού και αυτές τις ηλίθιες (ουπς, συγνώμη, μου ξέφυγε) φόρμες που πρέπει να συμπληρώνεις 24 ώρες πριν. Γιούπι!

Η Κυπριακή κυβέρνηση, κάνοντας ιδιαίτερη διευκόλυνση στους πολίτες του κράτους, έδωσε την επιλογή στους μόνιμα διαμένοντες να κάνουν το τεστ στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Χα! Ταξιδεύουμε δηλαδή όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα, βγάζουμε τις μάσκες να φάμε και να πιούμε για να…πάμε χορτάτοι!

Διότι όσοι έχουν ήδη κορωνοϊό δεν κάνει να τον κρατήσουν για τον εαυτό τους. Όχι! Να τον διασπείρουν πρώτα και μετά  να μπουν σε καραντίνα όοοοοολοοιιιι μαζί! Αντί να γίνει συμφωνία με την Ελληνική κυβέρνηση να γίνεται ένα γρήγορο τεστ πριν την επιβίβαση, ρισκάρουμε all together. Καμιά αγκαλίτσα, κανένα φιλάκι τώρα που γνωριστήκαμε στην πτήση;

Και κάπως έτσι θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είτε πιστεύετε στον κορωνοϊό είτε όχι, είτε έχετε γίνει μικροβιοφοβικοί είτε τα γράφετε όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι, άμα το τεστάκι βγει θετικό – φτου φτου φτου – κλάφτα Χαράλαμπε. Να εύχεστε μόνο να είμαστε ασυμπτωματικοί ή να το περάσουμε ήπια, γιατί έτσι και μας πάρει η κάτω βόλτα θα αρχίσουμε τα ιταλικά και θα χάσουμε το μέτρημα των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων, των θανάτων.

Θα μας φύγει τότε η μαγκιά. Θα πάψουν μερικοί μερικοί να υβρίζουν στα social media, να προπαγανδίζουν, να κατηγορούν τους δημοσιογράφους κι εμένα  ότι πληρώνομαι για να γράφω για τον κορωνοϊό! Χαχα! Ναι δεν ξέρω πια που να βάλω τα λεφτά μου. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ας ευχηθούμε μόνο να μη φτάσουμε να γίνουμε Ιταλία ή ΗΠΑ. Good luck! Προσέχετε και λίγο γιατί νομίζωστην περίπτωση αυτή η τύχη δεν ευνοεί τους τολμηρούς!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.