Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Στη ζωή μου ως τώρα θα έλεγα ότι είμαι τυχερή. Έζησα όμορφες στιγμές από παιδί ακόμη. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αρχές, ηρεμία και αγάπη. Σπούδασα αυτό που διάλεξα και αν και δεν επέλεξα να αφιερωθώ σε αυτό, προσπαθώ να είμαι πιστή στον όρκο που έδωσα και να τον τιμώ καθημερινά. Αγαπήθηκα (και αγάπησα φυσικά) από έναν άνθρωπο που δε σταματάει ποτέ να είναι πλάι μου, μου χάρισε ένα ξεχωριστό πλασματάκι και παλεύει συνεχώς για να μη μας λείψει τίποτα.

Όχι δε ζω σε ένα ροζ συννεφάκι! Πέρασα δύσκολες στιγμές που με έκαναν δυνατή, δοκιμασίες που με διαμορφώσαν ως άνθρωπο και μου προσφέραν εμπειρίες. Χρειάστηκε να κάνω θυσίες, υπομονή και να αγωνιστώ πολύ. Υπήρξαν φορές που θα ήθελα να εξαφανιστώ ως δια μαγείας. Κι άλλες φορές που ένιωθα ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο. Μέρες που έζησα με αγωνία, που έπρεπε να πάρω αποφάσεις κρίσιμες και καθοριστικές για το αύριο.

Πιστεύω ότι σε όλη μου την πορεία πάντα υπήρχε δίπλα μου μια ανώτερη δύναμη. Ένας φύλακας άγγελος. Η αγαπημένη μου γιαγιά! Είμαι σίγουρη. Σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής μου, με επισκέφτηκε στο όνειρό μου. Χαμογελαστή, ήρεμη και γλυκιά, με πλησίασε και με αγκάλιασε. Η εικόνα αυτή έρχεται συχνά στο μυαλό μου και δε θα σβήσει ποτέ!

Υπάρχουν άγγελοι λοιπόν. Ψάξτε μέσα σας και θα τους βρείτε!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.