Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΤΙ ΑΓΑΠΩ

ΤΙ ΑΓΑΠΩ

Είναι γεγονός ότι πλέον οι περισσότερες από εμάς έχουμε καθημερινά πολλαπλούς ρόλους. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε το χρόνο μας ώστε να είμαστε επαρκείς εργαζόμενες, σύζυγοι, μητέρες, σούπερ ήρωες, ΓΥΝΑΙΚΕΣ… Σπάνια περισσεύει λίγη ώρα και για εμάς, ως γυναίκες, την οποία θα πρέπει ξανά να κατανέμουμε ορθά είτε σε κάποιο χόμπι είτε για να φροντίσουμε την υγεία και την εξωτερική μας εμφάνιση πολύ απλά για να νοιώθουμε όμορφες.

Το πρόγραμμα μου ξεκινάει συνήθως στις 5:45! Να πάω τη μικρή μου σχολείο εγκαίρως, μετά γυμναστήριο διότι είναι η μόνη «ελεύθερη» ώρα όπου θέλω να τα δώσω όλα (αφού ο αγαπημένος pilates instructor μου επιμένει ότι είμαι η Γ.Ρ. άρα μπορώ), μετά στη δουλειά ως το απόγευμα και τέλος τα γνωστά δρομολόγια για τα αγγλικά, το μπαλέτο, την κιθάρα κλπ κλπ. Το βράδυ φυσικά πρέπει να φάμε (και μαντέψτε ποιος μαγειρεύει, σερβίρει, μαζεύει κλπ)), να οργανωθούμε για την επόμενη μέρα, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να παραδοθούμε επιτέλους στην αγκαλιά του Μορφέα. Δε νομίζω να είναι πολλά όλα αυτά…

Μέσα σε αυτή τη δύνη, σε αυτή την απαιτητική παράσταση όπου θα πρέπει να ανταποκριθώ με την ίδια καλή διάθεση και επάρκεια σε όλους ρόλους μου, έχοντας ταυτόχρονα ανασφάλειες και τύψεις για το αποτέλεσμα…χάνω καμιά φορά τον εαυτό μου. Τότε είναι η στιγμή να ενεργοποιήσω το μαγικό «κλειδί επαναπροσδιορισμού» (φαντάζομαι όλες μας έχουμε κάτι αντίστοιχο)!!

Προσωπικά λοιπόν, όταν διαισθάνομαι ότι αρχίζω να χάνω την επαφή με…εμένα, μου απευθύνω μια πολύ απλή ερώτηση : «Τι αγαπώ?». Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου. Αγαπώ…με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη…με γεμίζει όμορφα συναισθήματα… Θα μπορούσα να απαντήσω με 4-5 ονόματα ανθρώπων ή τη λατρεμένη μου σοκολάτα. Όμως αυτή τη στιγμή δεν αναζητώ αυτό. Μου λείπει το μπαλέτο. Η πρώτη μου αγάπη. Φέρνω στο νου μου το motto της δασκάλας που με έκανε να αρχίσω ξανά το χορό 9 χρόνια πριν (θα σας τα πω όλα με λεπτομέρειες άλλη στιγμή). Το motto αυτό είναι:«Aγαπώ το μπαλέτο» και ως δια μαγείας, μέσα από αυτή την τόσο μικρή φράση, μπορώ να δω καθαρά. Αυτή είμαι. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Και ναι, αφού τους ονειρεύομαι μπορώ και να τους επιτύχω!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.