Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά με το φαγητό τους

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ επιλεκτικά με το φαγητό τους

Δε θα φάνε ό,τι να ‘ναι.

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν καταδέχονται να φάνε οποιοδήποτε φαγητό . τους σερβίρεις. Είναι τύποι… επιλεκτικοί έως και ιδιότροποι. Τους αρέσουν οι γεύσεις, οι μυρωδιές και για εκείνους το κάθε πιάτο είναι η απόλυτη ηδονή. Κάποιοι τους θεωρούν υπερβολικούς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα άτομα ξέρουν να τρώνε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλεις να φας καλά, τότε άφησε έναν Ταύρο να σου μαγειρέψει. Το ζώδιο αυτό δεν είναι τόσο της ποσότητας, όσο της ποιότητας στο φαγητό. Λατρεύει τα γλυκά και μπορεί ακόμα και να τρέφεται εξ ολοκλήρου μόνο με αυτά. Έτσι και τους πεις να φάει σαλάτα ή κάτι άνοστο και ανάλατο να ξέρεις ότι αυτόματα έχεις γίνει εχθρός του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι επιλεκτική, σχεδόν ιδιότροπη παντού, δεν θα ήταν στο φαγητό της; Πολλά άτομα που είναι vegan ανήκουν στο ζώδιο αυτό, γιατί μεταξύ άλλων έχουν και μια μεγάλη αδυναμία στα ζώα και τους φαίνεται δολοφονικό το να τα τρώνε. Η Παρθένος είναι κι εδώ επικριτική. Το ένα θα της ξινίζει και το άλλο θα της βρωμάει. Πάντως όπως και να έχει, ακριβώς επειδή είναι τελειομανής, το φαγητό που θα καταναλώσει θα πρέπει να είναι πεντανόστιμο και υπέροχο και οπτικά για να το απολαύσει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.