Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

Λατρεύω τα ταξίδια! Από τα φοιτητικά μου χρόνια έκανα διαρκώς μια σκέψη που με τρόμαζε. Σκεφτόμουν και ένιωθα ότι δεν μπορώ να μένω για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ίδιο μέρος. Ήθελα να ταξιδεύω, να αλλάζω παραστάσεις. Το έβλεπα σαν πρόκληση. Με μια βαλίτσα στο χέρι, να γεμίζω εικόνες και εμπειρίες! Ταξίδευα για να δω τους δικούς μου. Ταξίδευα ολομόναχη διασχίζοντας 3 χώρες με τρένο για να συναντήσω τον αγαπημένο μου ( και μετέπειτα σύζυγό μου!). Αργότερα ταξίδευα με τη μικρούλα μου για να δούμε το μπαμπά που ήταν επί δυόμιση χρόνια μακριά (στην Οξφόρδη) χτίζοντας το μέλλον μας.

Το ταξίδι για το Λονδίνο είναι πάντα…κάπως. Ίσως επειδή μου φέρνει αναμνήσεις. Όχι άσχημες. Απλά όχι εύκολες. Ίσως πάλι απλά λόγω διάρκειας. Πάντα σκέφτομαι :”Πέντε ώρες περιορισμένη σε ένα κάθισμα? Τι θα κάνω? Πόσο βαρετό!” . Ξέρω βέβαια οτ ι είναι μια πολύ λάθος σκέψη!

Αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένη! Ούτε λεπτό χαμένο! Έκανα λίστα!!! Αστείο? Θα κοιμηθώ, θα σκεφτώ , θα γράψω και πάλι από την αρχή αν χρειαστεί… Και τα έκανα όλα! Αφού ξεκουράστηκα, έφτιαξα στο μυαλό μου ένα φανταστικό κουτί σκέψεων. Έβαλα στη σειρά όλα αυτά που θέλω να κάνω. Που θέλω να πέτυχω. Και μετά άρχισα να τα ιεραρχώ. Είχα έμπνευση! Έγραψα κάτι όμορφο…

Κι εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, ήρθε η ώρα του φαγητού! Εντυπωσιάστηκα και απογοητεύτηκα! Πρώτη φορά συνάντησα αυτό το σύστημα! Εδώ και ένα χρόνο, λέει, προσφέρουν προϊόντα γνωστής αγγλικής αλυσίδας αναβαθμίζοντας την ποιότητα!! Δεν τα προσφέρουν δωρεάν φυσικά! Σε μια πτήση διάρκειας 5 ωρών είδαμε αεροσυνοδούς μια φορά μόνο! Φοβερή εξυπηρέτηση μπορώ να πω.

Κάπως έτσι πέρασαν και οι πέντε ώρες, φτάσαμε ασφαλείς στον προορισμό μας, έτοιμοι να κάνουμε και να δούμε πολλά!! Κι όπως έχουμε πει πολλές φορές, πρέπει να είμαστε θετικοί άνθρωποι. Να φιλτράρουμε τις εμπειρίες και να κρατάμε τα καλά μόνο. Οπότε …όλα καλά!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.