Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ομόκεντροι κύκλοι

Ομόκεντροι κύκλοι

Ο χρόνος κυλάει. Άλλες φορές τον κυνηγάμε κι άλλες τον σπρώχνουμε. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, δοκιμαζόμαστε, κοντοστεκόμαστε, ανασαίνουμε και προχωράμε. Από αλλού ξεκινάμε κι αλλού βρισκόμαστε. Το σημαντικό όμως είναι να μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε όσο μεγάλη διαδρομή κι αν διανύσουμε στη ζωή.


Μου φαίνεται ανεξήγητο να κλείνει κανείς τα μάτια και να γυρίζει την πλάτη στο παρελθόν του. Όσο ζοφερό κι αν είναι αυτό, σίγουρα μπορεί να του προσφέρει κάτι πάνω στο οποίο θα χτίσει το μέλλον του. Οι άνθρωποι που γνωρίσαμε, οι εμπειρίες που ζήσαμε, όσα αποκτήσαμε ή χάσαμε. Όλα είναι σημαντικά. Αυτά μας καθορίζουν, μας ωριμάζουν και μας βοηθούν να εξελισσόμαστε. Να απλώνουμε τα κλαδιά μας και να ανθίζουμε. Τί όμως μας στηρίζει σε όλο αυτό το ταξίδι; Οι ρίζες μας και ο δυνατός κορμός μας. Αυτά είναι που μας κρατούν όρθιους. Η οικογένεια, οι γονείς και η ίδια η ζωή μας ως σήμερα.


Γιατί η ζωή μας μοιάζει με ομόκεντρους κύκλους! Κάθε χρόνο κι ένας κύκλος, σαν τον κορμό του δέντρου. Αλίμονο αν δεν ήταν έτσι. Αλίμονο αν λησμονούμε την αφετηρία μας και την πορεία μας. Είδα πολλούς ανθρώπους που τις απαρνήθηκαν για διάφορους λόγους. Στις δύσκολες στιγμές βρέθηκαν μετέωροι. Γιατί δεν είχαν την αλήθεια τους να στηριχτούν. Η δύνη του κενού στην ιστορία τους, τους τράβηξε και τους παρέσυρε σαν αβοήθητα καράβια σε δυνατή φουρτούνα. Κι όταν κατάλαβαν το σφάλμα τους ήταν πια πολύ πολύ αργά…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.