Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τι τέλειο Κυριακάτικο πρωινό!! Ο ήλιος έχει ξεπροβάλει και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κάθε αχτίδα του! Μου αρέσει να νιώθω τη ζεστασιά του…γεμίζω ενέργεια.

Περπατώ στο Θησείο, στην οδό Αδριανού. Οι ήχοι του τρένου και των πουλιών από την Αρχαία Αγορά μπερδεύονται με τη μουσική και η όσφρησή μου μαγεύεται από τη μυρωδιάτου καφέ και των ζεστών γλυκών και άλλων λιχουδιών…

Σιγά σιγά τα καφέ γεμίζουν. Άρωμα Αθήνας! Επιλέγω να πιώ τον καφέ μου στο ομορφότερο μέρος… Ciccus!  Λατρεύω κάθε γωνία του αλλά προτιμώ να κάθομαι επάνω για να απολαμβάνω τη θέα! Εκείνη της στοάς του Αττάλου, του Ναού του Ηφαίστου…

Πρώτη φορά έρχομαι μόνη μου. Με σκοπό να αλλάξω παραστάσεις. Να γεμίσω τα μάτια μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου με χρώματα, εικόνες, στιγμές.

Μυρωδάτος καφές!! Ολόφρεσκο κέικ σοκολάτα και δροσερό νερό. Ότι χρειάζεται κανείς για να αρχίσει καλά την ημέρα του!

Η απόλυτη ηρεμία. Ώρα να ταξινομήσω τις σκέψεις μου. Σε λίγο κάθεται δίπλα μου ένα νεαρό ζευγάρι. Μιλούν χαμηλόφωνα, κοιτάζονται στα μάτια και κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι. Εκπέμπουν μια λάμψη. Εκείνη του έρωτα…τους καμαρώνω!! Χαίρομαι με τον ενθουσιασμό τους!! Μου θυμίζουν παρόμοιες σκηνές πολλά χρόνια πριν!!!

Η ησυχία ταράζεται από τον ήχο ενός τηλεφώνου!! Δεν καταλαβαίνω πολλά, αλλά η κοπέλα δείχνει αναστατωμένη. Σαστισμένη. Υποθέτω της ανακοινώθηκε κάτι δυσάρεστο. Παρακολουθώ τις εναλλαγές των συναισθημάτων.

Συμμετέχω στη σκηνή διότι φαίνεται πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη. Πρόκειται για θέμα υγείας. Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω τί συνέβη. Μου εξηγεί ότι η αγαπημένη της αδερφή είχε υψηλό πυρετό και έμεινε στο νοσοκομείο, στην πόλη τους. Μια μικρή πνευμονία είπαν. Αααα!!! Της εξηγώ ότι είμαι πνευμονολόγος. Της λύνω τις απορίες της και το πρόσωπό της φωτίζεται ξανά.

Για μένα είναι μεγάλη χαρά!! Πάντα ήταν. Να μπορώ να «προκαλέσω» έστω και ένα χαμόγελο. Να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Μεγάλη ικανοποίηση. Μου δίνει δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό να χαίρεσαι με την ευτυχία των άλλων ακόμη κι αν δεν είσαι εσύ η αιτία της!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.