Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μαθήματα τέχνης

Μαθήματα τέχνης

Κάποιες μέρες είναι τόσο μουντές, μονότονες και άχαρες. Ξυπνάς  το πρωί και αντικρίζεις όλες τις αποχρώσεις του γκρι, λες κι ο θεός ξέχασε την παλέτα με τα χρώματα. Συντονίζεις τη διάθεσή σου, τις κινήσεις σου, τις εκφράσεις σου σε εκείνο το αργό, χωρίς νόημα κι ενδιαφέρον, βαριεστημένο τέμπο του πίνακα που βρέθηκες να κοσμείς.

Μπορείς να ενσωματωθείς, να αφομοιωθείς, να συμβιβαστείς. Ή να ανοίξεις διάπλατα τα μάτια σου, να οξύνεις τις αισθήσεις σου και να πιάσεις δουλειά! Να δημιουργήσεις ότι σου λείπει. Αν λείπει ο ήλιος, ζωγράφισέ τον. Αν λείπει ο άνεμος να παρασύρει εκείνη την ατίθαση τούφα των μαλλιών σου, στριφογύρισε μια φορά να τον νιώσεις. Αν λείπει η μουσική και η κίνηση, βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι και χόρεψε.

Λίγη καλλιτεχνική διάθεση, λίγη ζωντάνια, λίγο χρώμα, λίγη μελωδία, ένα φύσημα, μια πνοή. Δες τη ζωή σαν μάθημα τέχνης! Βοήθησε λίγο! Γίνε δημιουργός, μη μένεις απλός θεατής. Αν αφουγκραστείς τους παλμούς της καρδιάς σου και αφήσεις τις νευρικές σου απολήξεις να αισθανθούν τι πραγματικά θέλεις, ο πίνακας θα γίνει έργο τέχνης. Και μάντεψε! Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα είσαι εσύ.  

Πάρε το γκρι της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας, της απόρριψης, της απογοήτευσης και άλλαξέ το με παστέλ ή έντονους τόνους. Κανείς δε θα σε κρίνει. Κι αν το κάνει, η γνώμη του είναι δεκτή αλλά το πινέλο παραμένει στα χέρια σου! Πάμε να δημιουργήσουμε λοιπόν καλλιτέχνη! Είμαι έτοιμη να γίνω η πιο πιστή και ένθερμή σου θαυμάστρια!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.