Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Να ήταν κάθε μέρα Κυριακή…

Να ήταν κάθε μέρα Κυριακή…

Τι όμορφο θα ήταν αν ήταν κάθε μέρα Κυριακή… Από τις Κυριακές τις ηλιόλουστες, που βγαίνεις βόλτα και μυρίζει λουλούδια, καφές, σοκολάτα… Από αυτές που το χαμόγελό σου στολίζει το πρόσωπό σου αδιάκοπα, που σφίγγεις το χέρι του αγαπημένου σου και νιώθεις ότι όλος ο κόσμος σου ανήκει και η καρδιά σου χορεύει samba!
Δεν είναι το όνομα μιας τέτοιας μέρας που κάνει την ψυχή σου να ευφραίνεται και τη διάθεση σου τόσο όμορφη, είναι τα χρώματα, τα αρώματα και οι σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό. Οι εικόνες. Τα συναισθήματα. Τα βιώματα. Σαν γλυκιά σοκολάτα. Καραμέλα βουτύρου. Δροσερή λεμονάδα. Ζεστό καφεδάκι. Στολισμένο μεσημεριανό τραπέζι. Χαρούμενες φωνές.
Το ζητούμενο είναι να μπορεί κάνεις να ζει όχι την ίδια μέρα μέρα κάθε μέρα, άλλα να νιώθει σα να είναι μια μικρή γιορτή, ακόμη μια μοναδική ευκαιρία να κάνει πολλά, να πετύχει πολλά και να αποκομίσει ακόμη περισσότερα. Να είναι τόσο ξεχωριστή που να συμπληρώνει το παζλ της ζωής του συνθέτοντας έναν πίνακα ζωγραφικής με υπέροχα χρώματα και απαράμιλλη τεχνοτροπία.
Θα μου πείτε, σε τι κόσμο ζεις; Σας διαβεβαιώ. Στον ίδιο με τον δικό σας. Σίγουρα δε ζω σε μια ουτοπία. Ξέρω πολύ καλά ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, με τα πάνω και τα κάτω της, τις χαρές και τις λύπες της, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της. Όμως διαπιστώνω ότι μπορούμε να επηρεάσουμε τον ρου της δίκης μας ιστορίας. Μπορούμε να λειτουργήσουμε ως μαγνήτες που θα ελκύουν οτιδήποτε θετικό και θα απωθούν οτιδήποτε αρνητικό.
Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο μυαλό μας. Από εκεί φεύγουν τα κύματα αισιοδοξίας, οι θετικές σκέψεις και πράξεις που θα προσελκύσουν όμορφα πράγματα . Την «Κυριακή» την φτιάχνεις. Ξεκλειδώνεις τα κουτάκια του μυαλού που είναι έτοιμα να γεμίσουν ωραίες στιγμές και σφραγίζεις εκείνα τα σκοτεινά που κρύβουν σκοτεινές αναμνήσεις και εμπειρίες.
Δε θέλει πολλά ο άνθρωπος για να νιώσει ζωντανός. Γεμάτος όρεξη για ζωή. Λίγη αγάπη, ένα χαμόγελο, μια καλημέρα, μια αγκαλιά. Μια απολαυστική Κυριακή. Για να ακολουθήσει η Δευτέρα που θα είναι ακόμη καλύτερη! Ζήστε κάθε δευτερόλεπτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Σαν να είναι η μια και μοναδική ευκαιρία που πάντα περιμένατε.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.