Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Κι αν όλα πάνε στραβά, χαμογέλα κι εσύ στραβά! Ε μα…

Κι αν όλα πάνε στραβά, χαμογέλα κι εσύ στραβά! Ε μα…

Γυναίκες…πλάσματα μοναδικά, υπέροχα, με ταλέντα και υπερδυνάμεις αλλά τόσο περίεργη ψυχοσύνθεση! Παίρνεις δυο γραμμάρια; Εθνικό πένθος… Ανακαλύπτεις μια ρυτιδούλα; Επικό κλάμα… Ε τι να κάνουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και βεβαίως όλες οι μέρες, οι ώρες (για να μην πω τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα!!) δεν είναι καλές.
«Κι αν όλα πάνε στραβά, χαμογέλα στραβά». Το διάβασα κάπου και μου άρεσε! Άντε λέω να το δοκιμάσω! Πάω μπροστά στον καθρέφτη μου. Ξεκινάω να χαμογελάω. Δύσκολο στην αρχή. Η εικόνα με απογοητεύει! Δοκιμάζω ξανά και ξανά. Δοκιμάζω να χαμογελάσω στραβά! Αποκαλύπτω την δεξιά πλευρά της… οδοντοστοιχίας μου. Μετά την αριστερή. Πολλή πλάκα! Αρχίζω να γελάω απίστευτα! Ευτυχώς δε με βλέπει κανείς! Χαχα!
Δεν ξέρω αν μου πέρασαν όλα όσα με είχαν κατσουφιάσει, αλλά πάντως πέρασα καλά! Ξεχάστηκα για λίγο. Κι εκεί που ήμουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κρίσης πανικού κλπ κλπ, φώτισε η φατσούλα μου!. Κι εκεί μπήκα στο νόημα. Το «κουμπί», όπως έλεγε κι ο παππούς μου, είναι να ξεγελάσεις το μυαλό σου την ώρα που πάει να κολλήσει σε ότι άσχημο αντιμετωπίζει. Εντάξει, δεν είναι και τόσο χαζό , δηλαδή δεν θα το ξεγελάσεις λέγοντας πχ: «Όλα είναι υπέροχα!», αλλά μπορείς να του πεις: «Οκ, δεν είναι όλα τέλεια αυτή τη στιγμή, αλλά θα το παλέψω βρε παιδί μου. Σκάσε τώρα ένα χαμόγελο και πάμε να βρούμε τη λύση».
Θέλω να καταλήξω στο ότι ο καθένας μας πρέπει να βρει τον τρόπο να τροφοδοτεί το μυαλουδάκι του με τις λεγόμενες «θετικές δηλώσεις». Είναι κάτι που δε γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, όμως αξίζει μια δοκιμή. Λένε ότι για να μας γίνει κάτι συνήθεια, πρέπει να το κάνουμε επί τουλάχιστον 21 ημέρες συνέχεια. Μπορεί να είναι λιγότερες ή περισσότερες φυσικά. Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές ακούγαμε τα ίδια πράγματα από τους γονείς μας μέχρι να τα εμπεδώσουμε.
Τα έχω μελετήσει από καιρό όλα αυτά. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσω από τη θεωρία στην πράξη. Όσοι πιστοί, ακολουθείστε με. Δεν ξέρω που θα γράψω τις δηλώσεις μου για να τις διαβάζω καθημερινά και να τις χωνέψω. Ίσως με graffiti στο μπάνιο που βάφομαι το πρωί; (Τέρας με βλέπω από εδώ και μπρός! Χαχα!) Εύχομαι να αποδώσει! Καλή μας τύχη!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.