Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Εσείς ξυπνήσατεεεεε;

Εσείς ξυπνήσατεεεεε;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Τεμπέλιασα; Κουράστηκα; Βαρέθηκα; Τι να πω… Κάποτε ξυπνούσα το…ξυπνητήρι. Το ρύθμιζα για ψυχολογικούς λόγους αλλά δε χρειαζόταν καν να χτυπήσει για να σηκωθώ στην ώρα μου. Το έχετε πάθει κι εσείς; Μα, μα, μα…δεν το δέχομαι!

Πιθανόν να φταίει φυσικά ο διακεκομμένος ύπνος λόγω του μωρού, του Donut μου, που θέλει να με ξυπνάει κάθε βράδυ στις 3 ή 4 για να βγει έξω! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σίγουρα είναι και η κούραση αλλά και η ρουτίνα. Μήπως αν αλλάζαμε την καθημερινή, πρωινή μας ρουτίνα θα είχαμε περισσότερη όρεξη να σηκωθούμε; Μια δοκιμή θα μας πείσει!

Ανασυντασσόμαστε άμεσα! Τι κάνουμε; Νέο προγραμματισμό. Καταρχήν να σκεφτούμε πόσο χρόνο έχουμε το πρωί. Κι έπειτα να δούμε τι επιλογές έχουμε. Παραδείγματα:

  1. Μείνετε στο ζεστό σας κρεβατάκι και ονειρευτείτε την ημέρα σας
  2. Κάντε stretching
  3. Πάτε μια σύντομη βόλτα με το σκυλάκι σας
  4. Γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο επί 15 λεπτά
  5. Διαβάστε ένα κεφάλαιο από το αγαπημένο σας βιβλίο
  6. Κάντε την αυτοσυγκέντρωσή σας μπροστά στον καθρέφτη
  7. Πιείτε ήρεμα τον καφέ σας διαβάζοντας τη λίστα με τους στόχους της ημέρας ή της ζωής σας
  8. Βγείτε να επιθεωρήσετε ή να φροντίσετε τον κήπο σας
  9. Ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι
  10. Μιλήστε με τον σύντροφο ή το παιδί σας περί ανέμων και υδάτων

Γενικά, νομίζω ότι είναι καλό να εναλλάσσουμε τη πρωινή μας «ρουτίνα», αν και ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν τη σιγουριά, τη σταθερότητα και ένα πρόγραμμα χωρίς παρεκκλίσεις για να λειτουργήσουν πριν…το χάραμα! Ότι βολεύει τον καθένα λοιπόν. Αρκεί να είναι αυτό που θα μας κάνει να σηκωνόμαστε ευχάριστα, χωρίς γκρίνια αλλά με χαμόγελο! Ας είναι κάθε μέρα μια καλή ή μια υπέροχη νέα μέρα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.