Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Διαφωνώ κάθετα!

Διαφωνώ κάθετα!

Διακοπές, ήλιος, θάλασσα, πρωινό, μπανάκι, καφεδάκι, μπυρίτσα ή κοκτέιλ, φαγητάκι, ποτάκι και πάει λέγοντας ως το ξημέρωμα. Ζωή που διαρκεί από τρεις εώς δέκα ημέρες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ζωή όμως, έτσι; Ξεχνάς την ταυτότητά σου και αφήνεσαι χαλαρά στον ρούν των γεγονότων, όσα γεγονότα μπορεί να έχει μια μέρα σε ένα ήσυχο ελληνικό νησάκι.
Κι εκεί που αρχίζεις να νιώθεις άνθρωπος και μάλιστα ζωντανός, έρχεται ο εγκέφαλός σου να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, να σου βροντοφωνάξει ότι τέλειωσαν οι διακοπές, ότι πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά, στη ρουτίνα, στις υποχρεώσεις και γενικά πίσω στην πραγματικότητα. Όλα τα ωραία τελειώνουν, σου λέει. Και σα να μη φτάνει η εγκεφαλο-μουρμούρα, συγγενείς και φίλοι σου εύχονται, άκουσον-άκουσον, καλό χειμώνα!
Ε, εντάξει. Πόση απονιά κυκλοφορεί πια! Δ ε ν θ έ λ ω, δ ε ν δ έ χ ο μ α ι! Διαφωνώ κάθετα! Μη σου πω και οριζόντια. Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα χαρώ κάθε δευτερόλεπτό του, έστω κι αν τρέχω σαν τρελή όλη μέρα. Ο άνθρωπος πάντα μπορεί να κάνει αυτά που επιθυμεί σφόδρα. 5 λεπτά βουτιά, 5 λεπτά ηλιοθεραπεία, ένα ξυλάκι παγωτό σοκολάτα με στέβια, μια μπυρίτσα alcohol free, μια σόδα με δέκα φύλλα δυόσμου, λεμονάκι και μια στάλα μαστίχα. Όλα γίνονται σου λέω…
Εντάξει ακούστηκαν λίγο βαρετά κι αδιάφορα όλα αυτά αλλά για εμένα είναι οι πινελιές που δίνουν χρώμα στον πίνακα της καθημερινότητας και διατηρούν ζωντανές τις αναμνήσεις. Σας συστήνω να βρείτε κι εσείς εκείνες τις ανάσες που θα σας θυμίζουν την αύρα του καλοκαιριού και τις ημέρες των διακοπών. Διαφωνήστε κάθετα με την επιστροφή στο χειμώνα! Μπορείτε! Εξάλλου μεσολαβεί και φθινόπωρο που είναι εξίσου σαγηνευτικό και, προσωπικά, δε θα ήθελα με τίποτα να το παραλείψω. Αγαπώ το καλοκαίρι κι ας λιώνω. Θα το παρατείνω λοιπόν πάση θυσία!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.