Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Για όσο “πάντα” μου μένει, για όσο “πάντα” μπορώ

Για όσο “πάντα” μου μένει, για όσο “πάντα” μπορώ

“Θα σε αγαπώ για πάντα.”

“Θα σε περιμένω για πάντα.”

“Θα μείνω δίπλα σου για πάντα.”

“Τι καλά να κρατούσε αυτή η στιγμή για πάντα.”

Πόσο δυνατή φράση… πολλά υποσχόμενη, πολύ γλυκιά και τρυφερή και… Πόσες φορές την έχετε πει; Όχι μόνο στον άνθρωπό σας αλλά και σε φίλους και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Αναλογιστήκατε ποτέ τι σημαίνει; Πόσο είναι αυτό το «πάντα»; Πόσο μεταβλητό και πόσο δύσκολο να το προσδιορίσει κανείς; Το «για πάντα» του καθενός μας είναι πολύ διαφορετικό σε ερμηνεία, σε διάρκεια! Δεν είμαι απαισιόδοξη, απλά είμαι ρεαλίστρια. Εγώ συνήθως λέω για όσο πάντα μου μένει, για όσο πάντα μπορώ…

Τουλάχιστον όμως είναι μια φράση που υποδηλώνει κάτι μόνιμο. Μας γεμίζει ελπίδα. Αλλά να σας πω την αλήθεια, αυτό που έχω καταλάει είναι ότι το πιο όμορφο πράγμα είναι να ζεις τη κάθε στιγμή. Αυτή που έχεις. Που βλέπεις. Που νιώθεις. Που μπορείς να απολαύσεις. Που σου χαρίζεται ή που κερδίζεις.

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για εκείνες τις στιγμές, τις ώρες, τις μέρες που δεν είδε ακόμη. Γι’ αυτό καλό είναι να μάθουμε να είμαστε και να ζούμε για όσο… Να είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε ότι έχουμε, που ζούμε ότι ζούμε τώρα. Για μετά, για αύριο, για αργότερα, για πάντα…βλέπουμε. Στο χέρι μας είναι και το παρόν και το μέλλον. Ή καλύτερα στο μυαλό μας.

Αν κάτι συμβεί  θα το χαρούμε πολύ. Κι αν πρόκειται να διαρκέσει, ακόμη καλύτερα. Θα το γιορτάσουμε διπλά!Κι αν δεν σας το είπα, σας το λέω τώρα. Σας αγαπώ! Χαίρομαι που σας μιλώ από αυτό το βήμα και που διαβάζετε τις σκέψεις μου τώρα! Αν μπορέσω να μείνω μαζί σας για όσο πάντα μου απομένει. Υπόσχομαι κάθε μέρα να είναι μια μικρή γιορτή!

Ζήστε λοιπόν τις στιγμές σας. Μόλις  έφτασε το 2020 και μας περιμένουν πολλές. Αλλά κρατείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτή τη φράση: “Αν δεν το ονειρευτείς πρώτα, πώς θα το ζήσεις;” Ονειρευτείτε, είναι πρώτα από όλα θεραπευτικό!

Καλή χρονιά!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.