Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

You were my cup of tea……now I drink champagne

You were my cup of tea……now I drink champagne

Απολογούμαι για τον αγγλικό τίτλο αλλά μόνο έτσι μπορώ να περάσω το μήνυμα….μεταφράζοντας το στα ελληνικά, χάνουν τη δύναμη τους οι λέξεις, χάνεται αυτό το γλυκοειρωνικό υφάκι που συγκεντρώνει όλο το νόημα.  Ας πάμε λοιπόν ακόμα μια φορά να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου περί ανθρωπίνων σχέσεων. Ακούμε καθημερινά χιλιάδες ιστορίες για έρωτες, για αγάπες μοναδικά φτιαγμένες για ιστορίες πάθους στα όρια της τρέλας. Πόσες φορές έχουμε ακούσει να μιλάνε για το έτερο ήμισυ με χαρακτηρισμούς όπως ο άνθρωπος μου, το άλλο μου μισό, ο ξεχωριστός, ο μοναδικός. Κάπως έτσι ένοιωθε και η φίλη μου για τον άντρα της , μια δεκαετία πριν.  Όταν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το άλλο της τότε μισό, και τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει την αγάπη της στην άλλη μεριά του κόσμου, ονειρεύοντας μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα.

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε συχνή επικοινωνία, επικεντρωμένες στα βασικά, σπίτι , δουλειά , παιδιά κτλ. Όλα κυλούσανε καλά, ποτέ δεν μου είχε πει κάτι άσχημο για τη ζωή της στο εξωτερικό. Μέχρι που ένα βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα κτυπά το κινητό μου, βλέπω κλήση εξωτερικού και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η Μαρία. Χαρούμενη που με θυμήθηκε, απαντώ μες τη τρελή χαρά , για να μου κοπούν τα πόδια ακούγοντας την να κλαίει με λυγμούς. Δεν μπορούσα καν να καταλάβω τι έλεγε, έκανα μεγάλη προσπάθεια να την ηρεμήσω για να μου εξηγήσει τι έγινε.  Έμεινα στήλη άλατος ακούγοντας όσα μου εξιστορούσε, η ουσία ήταν ότι την επομένη το πρωί πετούσε για Κύπρο μαζί με τα τρία της παιδιά, εγκαταλείποντας τη ζωή της και τον σύζυγο της, με τον οποίο είχε χωρίσει κακήν κακώς.

Ο άντρας της, όχι μόνο δεν αποδείχτηκε ο άνθρωπος της ζωής της, μάλλον το αντίθετο. Την είχε φυλακίσει όλα αυτά τα χρόνια στο σπίτι να του μεγαλώνει τα παιδιά ενώ αυτός έκανε τη ζωή του. Και δεν έφτανε αυτό , την έδιωξε από το σπίτι για να συνεχίσει τη ζωή του με την νέα του κατάκτηση.

Εγώ, όντας πολύ αυστηρή και κάθετη σε θέματα εγωισμού και αξιοπρέπειας, την βοήθησα να μαζέψει τα κομμάτια της και να δει μπροστά τη ζωή της. Να ανασυγκροτηθεί και να κοιτάξει τη ζωή της και τη ζωή των παιδιών της.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά είναι πιο ευτυχισμένη και δυνατή από ποτέ. Και αυτή είναι μαζί η νίκη και η εκδίκηση της. Ειδικά όταν ο πρώην της, μόλις του τελείωσε με την άλλη , την ήθελε πίσω.  Της αγόρασα μία πανέμορφη κάρτα με τεράστιες ροζ καρδούλες και έγραψα…. “you were my cup of tea….now I drink champagne. “ του την στείλαμε με εξπρές, και ήταν ότι πιο απολαυστικό και ικανοποιητικό μπορούσαμε να νοιώσουμε.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.