Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Εύκολα Tips για να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας όσο το δυνατόν περισσότερο

Εύκολα Tips για να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας όσο το δυνατόν περισσότερο

Το καλοκαίρι ημερολογιακά έχει τελειώσει, όσο κι αν αρνούμαστε να το αποδεχτούμε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε το μαύρισμα που με κόπο αποκτήσαμε στις διακοπές μας. Τι μπορούμε να κάνουμε; Πολλά! Απλά, εύκολα και χωρίς κόπο.

1. Ξέρουμε ότι οι τροφές που είναι πλούσιες σε βήτα καροτίνη βοηθάνε στη διατήρηση του μαυρίσματος για περισσότερο καιρό. Τέτοιες τροφές είναι το μάνγκο, η παπάγια, η γλυκοπατάτα και το καρότο.

2. Το νερό βοηθάει στην ενυδάτωση του οργανισμού και του δέρματος, οπότε πίνοντας αρκετό νερό το μαύρισμά μας θα είναι πολύ πιο λαμπερό.

3. Το μπάνιο με κρύο νερό, σε αντίθεση με το ζεστό, δεν αφυδατώνει το δέρμα. Βάζοντας στη συνέχεια body lotion ή body butter ή ένα ενυδατικό λάδι σώματος, το δέρμα μας θα ενυδατωθεί ακόμη πιο πολύ και θα δείχνει πιο λείο και λαμπερό.

4. Μπορεί οι πιο πολλοί από εμάς να πιστεύουν ότι η απολέπιση διώχνει το μαύρισμα αλλά αυτό δεν ισχύει. Αν κάνουμε τακτικά απολέπιση στο δέρμα μας για να φεύγουν τα νεκρά κύτταρα, αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα το μαύρισμα μας, αφού δεν θαμπώνει όπως συμβαίνει συνήθως με το πέρασμα των ημερών. Προσοχή όμως, μην τρίβετε πολύ δυνατά γιατί μαζί με τα νεκρά κύτταρα θα φύγει σιγά σιγά και το μαύρισμά σας.

5. Εάν είναι δυνατόν, καλό θα είναι να αποφεύγουμε την αποτρίχωση με κερί, καθός μαζί με την τριχοφυΐα απομακρύνεται και το μαύρισμά μας.

6. Μπορούμε να προτιμούμε κυρίως λευκά ρούχα για τις εμφανίσεις μας, δείχνοντας έτσι πιο μαυρισμένες!

7. Μια ιδέα που πιθανόν να βοηθήσει είναι να αναμείξουμε την αγαπημένη μας κρέμα σώματος με κάποιο προϊόν self-tanning.

8. Τελευταίο θα αναφέρουμε το solarium, το οποίο είναι πάντα μια λύση αρκεί να χρησιμοποιείται με μέτρο και να γίνεται σε κέντρα με πιστοποιημένα μηχανήματα.

Αναπόφευκτα με την πάροδο των ημερών θα επιστρέψουμε στην προ καλοκαιριού απόχρωση του δέρματός μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το καθυστερήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και βέβαια να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές. Καλό φθινόπωρο!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.