Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Tik Tok: Τη…γλίτωσε προσωρινά!

Tik Tok: Τη…γλίτωσε προσωρινά!

Η Κυριακή ήταν η ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκόπευε να αναγκάσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών που διαχειρίζονται η Apple και η Google να καταργήσουν το TikTok.

Όμως μετά 90 λεπτη ακρόαση, ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια Carl Nichols, εξέδωσε διαταγή κατά της απόφασης αυτής.

Ο δικαστής, ωστόσο, δεν εμπόδισε μια ευρύτερη απαγόρευση που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, γεγονός που θα μπορούσε να καταστήσει το TikTok μια “άχρηστη” εφαρμογή για τη χώρα αυτή.

Η TikTok ανέφερε σε ανακοίνωσή της στον απόηχο της απόφασης: “Είμαστε ικανοποιημένοι που το δικαστήριο συμφώνησε με τα νομικά μας επιχειρήματα και εξέδωσε διαταγή που εμποδίζει την εφαρμογή της απαγόρευσης της εφαρμογής TikTok. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας προς όφελος της κοινωνίας και των υπαλλήλων μας”.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Αυγούστου, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε διάταγμα που υποχρέωνε τον κινεζικό όμιλο ByteDance να πωλήσει την πλατφόρμα σε κάποια αμερικανική επιχείρηση, επικαλούμενος απειλή για την “εθνική ασφάλεια” – αφού ο ίδιος κατηγορεί από καιρό την TikTok ότι κατασκοπεύει τους χρήστες της για λογαριασμό του Πεκίνου.

Ίδωμεν…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.