Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

The Voice: Η 17χρονη Ειρήνη Περικλέους από την Κύπρο εντυπωσίασε με το βιολί της τους κριτές

The Voice: Η 17χρονη Ειρήνη Περικλέους από την Κύπρο εντυπωσίασε με το βιολί της τους κριτές

Ακόμη ένα σόου με «blind auditions» παρακολουθήσαμε στο «The Voice» την Κυριακή (11/10), όπου οι τέσσερις κριτές συνεχίζουν να μαζεύουν τις καλύτερες φωνές για τις ομάδες τους.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν και η γλυκύτατη Ειρήνη Περικλέους, μια 17χρονη κοπέλα που κατάγεται από την Κύπρο μας, η οποία συνόδευσε την ερμηνεία της παίζοντας βιολί στη σκηνή του «The Voice».

Στο εισαγωγικό της βίντεο, όπου την ακούσαμε νε ερμηνεύει με το βιολί της το «Fairytale» του Αλεξάντερ Ρίμπακ από τον διαγωνισμό της Eurovision, η Ειρήνη είπε ότι τα μουσικά της ερεθίσματα προήλθαν από τη μητέρα της που ήταν καθηγήτρια βιολιού.

Δυστυχώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, όμως εκείνη τη νιώθει πάντα κοντά της όταν παίζει μουσική και τραγουδάει.

Στη σκηνή του «The Voice» τραγούδησε το «I put a spell on you» και έπαιξε και βιολί.

Στο εισαγωγικό της βίντεο το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε πως δυο είναι οι συμβουλές που κρατάει από τη μητέρα της, «Το βιολί να μην το αφήσεις ποτέ γιατί μπορεί κάποτε να σου χρησιμεύσει» και «όταν πέφτεις να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι και να μην παρατάς τα όνειρά σου». Η Ειρήνη επέλεξε την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Διεκδικώντας την Ειρήνη, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι όταν ήταν νεαρός έπαιζε βιολοντσέλο στην Κέρκυρα.

Η Ειρήνη Περικλέους είχε διαγωνιστεί και στο X Factor του Open TV.