Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου: Σκορπιοί, εκρήξεις θυμού και ζήλιας

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου: Σκορπιοί, εκρήξεις θυμού και ζήλιας

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Δία, και όλοι αυτοί σε δύσκολα τετράγωνα με τον Αρη από τον Κριό δυσκολεύουν τις κινήσεις – και τη ζωή μπορώ να πω των ατόμων της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή των Κριών, των Ζυγών, των Αιγόκερων και των Καρκίνων. Απαιτούνται υπομονή, παρατηρητικότητα, προσοχή και ψυχραιμία, προστατεύοντας παράλληλα και την υγεία. Η μεγάλη πίεση θα καταλαγιάσει λίγο από τις 6 Αυγούστου και μετά που ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα.

 

Κριός 

Κριέ, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει σημαντικά τις ανθρώπινες σχέσεις και τις οικονομικές συνεργασίες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αυτά που σου υπόσχονται καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι πραγματοποιήσιμα και αυτό αργότερα να σε απογοητεύσει.

Αισθηματικά

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ρομαντισμού με το ταίρι σου και μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να ειπωθούν πολλά λόγια όμως αργότερα θα πληγωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός σε νέα γνωριμία που ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν ξέρεις τις πραγματικές της προθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις μέσα στην ημέρα ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Απέφυγε πιθανές κόντρες που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συμφωνιών σου.

 

Ταύρος 

Ταύρε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει λανθασμένες εντυπώσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο που καλείσαι να ξεπεράσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα ή υπερβολές που είναι βέβαιο ότι θα σου στοιχίσουν.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκδηλώσεις πιθανές ανασφάλειες το ταίρι σου καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι ξεκάθαρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που να απογειώνει τη φαντασία, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις συνεργασίες που μπορεί να ενδιαφέρουν έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στην ημέρα καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη να επιβληθείς να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί αυταπάτες ότι αφορά τις ανάγκες σου που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αργότερα θα ανακαλύψεις ότι έκανες λάθη.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που αργότερα μπορεί να πληγώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα που σε κολακεύουν γιατί έχουν δεύτερες σκέψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή μέσα στην ημέρα και καθώς η νευρικότητα κατακόρυφα και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά σχέσεις με πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς ώστε να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικά

Αυταπάτες και συναισθηματικά ξεσπάσματα επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις εντάσεις και συζητήσεις που θα έχουν κόστος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν που τα φέρνει στην επιφάνεια μοναδικά συναισθήματα αλλά και πληγές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε όλους τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Γεγονός είναι όμως ότι εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που θεωρούν ότι υπερβάλλεις και αυτό θα είναι αρκετό για να σε βγάλει από τη ροή σου.

 

Λέων

Λέοντα, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δώσει λανθασμένη εντύπωση για πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες καθώς αργότερα θα πληγωθείς.

Αισθηματικά

Δεν είναι καλύτερη μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου σε ότι αφορά στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού, φρόντισε να περάσετε μία ευχάριστη βραδιά μακριά από ότι σας απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η  μην τρέφεις αυταπάτες για πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να θεωρείς ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θέλεις να κλείσεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό χώρο λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει.

 

Παρθένος

Παρθένε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί αυταπάτες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την δημόσια εικόνα σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή αποφάσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως μπορεί να περίμενες.

Αισθηματικά

Μπορεί να κάνεις μεγάλα όνειρα για το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, είναι σημαντικό όμως να δείξει ανάλογη διάθεση για να προχωρήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολλά υποσχόμενα, η πραγματικότητα όμως στην πορεία θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να σε πληγώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Προσοχή μέσα στην ημέρα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να σε απογοητεύσουν, μην βιαστείς να κλείσει συμφωνίες.

 

Ζυγός

Ζυγέ, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε μελλοντικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προσωπική σου απογοήτευση.

Αισθηματικά

Υπερβολές στην διασκέδαση μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να μην ξεφεύγεις απογοητεύοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου, δώσε όμως χρόνο για να δεις αν είναι ειλικρινή μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή μέσα στην ημέρα γιατί δεν αποκλείεται να κοντραριστείς με πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή για λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε σενάρια που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που μπορεί να φαίνονται ιδανικές ευκαιρίες, όμως δεν αποκλείεται να έχεις κάνει λάθος και να απογοητευτείς.

Αισθηματικά

Προσοχή σε σκηνές ζήλιας λόγω της καχυποψίας που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρή σύγκρουση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σε οδηγούν σε πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως αυτό δεν διασφαλίζει την ειλικρίνειά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η συνεργασία στο έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Προσοχή σε πιθανό εκνευρισμό που θα οδηγήσει ποια χρειαστείς κόντρες.

 

Τοξότης

Τοξότη, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σου δώσει λανθασμένη εντύπωση για καταστάσεις που προκύπτουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Απέφυγε να βγάλει συμπεράσματα από τελικά δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά πρόσωπα.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιήσει το ταίρι σου καθώς μπορεί να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες, όμως υπάρχουν κρυφά σημεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μείνεις μακριά από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που αφορούν την καθημερινότητα και την σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές υπερβολές που θα έχουν κόστος στην ενέργεια σου.

Αισθηματικά

Επικεντρώνεσαι συνεχώς σε λεπτομέρειες με λάθος τρόπο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πληγώσει ή να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς το πιθανότερο είναι να νιώθεις απογοήτευση και έλλειμμα διάθεσης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και ειρωνικός με πρόσωπα που διαφωνούν με τον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς η ένταση είναι πολύ πιθανή και ιδιαίτερα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι άμεσα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να δώσεις λάθος διαστάσεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Κράτησε μικρό καλάθι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από εσένα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου χωρίς όμως να υπάρχουν μεταξύ σας υποσχέσεις που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές καθώς το πιθανότερο είναι να πληγωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται ιδανικά όμως πιθανότατα να μην είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες με συνεργάτες σου που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς θα σε αναστατώσουν και θα σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

 

Ιχθύες

Ιχθύ, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει σε οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να προκύψουν και που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς θα έχουν οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η υπερβολική ευαισθησία σε οδηγούν στο να χάσεις τον έλεγχο και να προκαλέσει εντάσεις λόγω συναισθηματικών ξεσπασμάτων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφιερωθείς σε νέα πρόσωπα καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και σε καταβάλλει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές καχυποψίες και εμμονές που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προβλήματα στην μεταξύ σας συνεννόηση.

πηγή: ethnos.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.