Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

SOS ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟY ΣΑΣ

SOS ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟY ΣΑΣ

Όσο επιμελείς κι αν είμαστε με τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου μας, ομολογουμένως όλες μας ξεχνάμε το λαιμό μας, ειδικά στις νεότερες ηλικίες.

Ο λαιμός μας είναι ένα σημείο του σώματος που προσδίδει γοητεία και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση. Πολλές γυναίκες την παραμελούν περιορίζοντας το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό τους. Γιατί όμως αυτή η περιοχή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα;

Γιατί πολύ απλά προδίδει την ηλικία μας, πολύ πιο νωρίς από το πρόσωπό μας. Επειδή δεν υπάρχουν οστά ώστε να στηριχθεί το δέρμα μας όπως αυτό του προσώπου, χάνει τη σφριγηλότητά του και εξαρτάται μόνο από τους μυς που βρίσκονται σε εκείνη την περιοχή.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον καλό καθαρισμό πρωί και βράδυ, καθώς ο λαιμός μας εκτίθεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηλιακή ακτινοβολία, το make up , το άρωμα και τη λιπαρότητα του δέρματος. Χρησιμοποιούμε ορό και ενυδατική κρέμα, είτε την ίδια με εκείνη που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο είτε μιας οικονομικότερης σειράς είτε μιας ειδικής σειράς για το λαιμό και το ντεκολτέ.

Πολλή προσοχή χρειάζεται και η στάση μας, καθώς οι ρυτίδες δημιουργούνται ευκολότερα εάν κοιτάζουμε προς τα κάτω για πολλές ώρες πχ στο κινητό, τον υπολογιστή μας ή καμπουριάζουμε. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μαξιλάρι μας το οποίο δεν θα πρέπει να είναι πολύ ψηλό και σκληρό.

Σας προτείνω να κάνετε μερικές εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για την περιοχή, για τις οποίες μπορείτε να ρωτήσετε εξειδικευμένο αισθητικό ή να τις αναζητήσετε στο διαδίκτυο.

Αν θέλουμε λοιπόν ο λαιμός μας να διατηρηθεί πολλά χρόνια χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση, θα πρέπει να εντάξουμε την περιποίηση και την προστασία του στο καθημερινό μας πρόγραμμα δείχνοντας την ίδια επιμέλεια που δείχνουμε και στο πρόσωπό μας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.