Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Regenere3D: η νέα κρέμα με επαναστατική σύνθεση και δράση

Regenere3D: η νέα κρέμα με επαναστατική σύνθεση και δράση

Όλοι μας, άντρες και γυναίκες, θα θέλαμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας νεανικό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου. Μέχρι σήμερα σίγουρα έχουμε δοκιμάσει πολλά προϊόντα ομορφιάς αλλά και θεραπείες που υπόσχονται αυτό το αποτέλεσμα. Τι θα λέγατε όμως για μια κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ ακόμη και στην περιοχή των ματιών; Μια αποτελεσματική κρέμα που τηρεί τις υποσχέσεις της.

Ας δούμε πρώτα όμως γιατί γερνάει το δέρμα μας. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της υγείας του δέρματος. Αυτά τα κύτταρα βρίσκονται στα στρώματα του ανθρώπινου δερματικού ιστού, εκτελώντας τη βασική λειτουργία που σχετίζεται με τη βιοσύνθεση του συνδετικού ιστού ο οποίος παρέχει δομική υποστήριξη και παίζει κρίσιμο ρόλο στη διαδικασία επούλωσης του δέρματος. Τα κύτταρα των ινοβλαστών είναι επίσης υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστικών ινών και γλυκοπρωτεϊνών, τα οποία είναι όλα βασικά στοιχεία της υγιούς, νεανικής επιδερμίδας. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα παράγει λιγότερες ποσότητες ινοβλαστών, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα βασικά σημάδια της γήρανσης, όπως ρυτίδες, χαλάρωση και ξηρότητα.  

H Regenere3D είναι μια δραστική αντιγηραντική κρέμα που επιτυγχάνει την ανανέωση του δέρματος. Αυτή η προηγμένη κρέμα περιποίησης χρησιμοποιεί ενεργό εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων  και μια έξυπνη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη NASA. Έχει μοναδικές ιδιότητες που δεν βρέθηκαν σε κανένα άλλο προϊόν μέχρι σήμερα. Mιλάμε για μια κρέμα προσώπου που αντικαθιστά τις κρέμες ημέρας, νύχτας και ματιών.

Το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων που απελευθερώνεται από τις ισχυρές κυτταροκαλλιέργειες 3D, οι οποίες έγιναν από επιστήμονες της NASA, είναι το βασικό στοιχείο της κρέμας Regenere3D. Το προϊόν αυτό δουλεύει σε κυτταρικό επίπεδο για να αποκαταστήσει τον νεανικό όγκο με την τόνωση ινοβλαστών που προάγουν, όπως ήδη αναφέραμε, την ανανέωση του δέρματος. Τα κλινικά ελεγμένα αποτελέσματα της  Regenere3D δείχνουν ότι επιτυγχάνει αυξημένη ενυδάτωση, ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτιωμένη συνολική υγεία του δέρματος.

Τη δοκιμάσαμε και σας τη συστήνουμε λοιπόν. Μπορείτε να τη βρείτε σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω facebook στη σελίδα Regenere3D Cyprus.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.