Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

PRX-T: Μια μέθοδος βιοαναζωογόνησης του δέρματος χωρίς βελόνες

PRX-T: Μια μέθοδος βιοαναζωογόνησης του δέρματος χωρίς βελόνες

Γνωρίζατε για τη θεραπεία PRX-T; Ακούγεται περίεργη και άγνωστη λέξη, αλλά έχει πραγματικά να προσφέρει πολλά σε όλες τις γυναίκες. Ας δούμε όμως τι είναι και που εφαρμόζεται.

Το PRX-T είναι η επόμενη γενιά βιοαναζωογόνησης του δέρματος που δεν απαιτεί ενέσεις. Περιέχει TCA (trichloroacetic acid), Υπεροξείδιο του υδρογόνου και Kojic Acid.

Τι είναι αυτά τα συστατικά και ποιες οι ιδιότητές τους;

  • Το TCA είναι ένας χημικός παράγοντας που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό για την απολέπιση και τη θεραπεία “κατεστραμμένου” δέρματος.
  • Το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε χαμηλές συγκεντρώσεις προωθεί την επούλωση των πληγών, βοηθά στην αναδιαμόρφωση της εξωκυτταρικής ουσίας και ελέγχει τη φλεγμονή.
  • Το Kojic acid είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας λεύκανσης και αποχρωματισμού του δέρματος. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αναστολή του μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού που μπορεί να συμβεί σε ευαίσθητα άτομα.

Αυτή η σύνθεση παρέχει όλα τα οφέλη του TCA, αλλά χωρίς τις σχετικές παρενέργειες – όπως δυσφορία και εμφανή απολέπιση. 

Η διαφορά του PRX είναι ότι το TCA διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα αυτή η έντονη διέγερση να δημιουργεί άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφο το ανώτερο στρώμα του δέρματος.

Όπως κάθε θεραπεία, η PRX-T, παρόλο που είναι εξαιρετικά ασφαλής, έχει ορισμένες αντενδείξεις: έρπητα σε ενεργό στάδιο, οξείες δερματικές παθήσεις, αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά, εγκυμοσύνη και γαλουχία, ογκολογικές ασθένειες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

✅Απώλεια σφριγγηλότητας του δέρματος του προσώπου και του ντεκολτέ
✅σύσφιξη του δέρματος του στήθους
✅βαθιές ουλές
✅ραγάδες
Να τονίσουμε ότι πρόκειται για πιστοποιημένο με CE ιατροτεχνολογικό προϊόν, με δοκιμές ανά τα έτη και κάλυψη από διενθές δίπλωμα ευρυσιτεχνίας.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο Φ House of Beauty όπου η Άντρη Ζαχαρία θα σας ενημερώσει πλήρως και θα εφαρμόσει την καταπληκτική αυτή θεραπεία, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755, 96 8905894
       @andrizachariabeauty
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.