Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Primer χρησιμοποιείτε; Αν όχι, σκεφτείτε το ξανά!

Primer χρησιμοποιείτε; Αν όχι, σκεφτείτε το ξανά!

Το primer είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν που μπορεί να θεωρείται περιττό από πολλές γυναίκες, αλλά φαίνεται να είναι απαραίτητο για τα ωραιότερα makeup look που εντυπωσιάζουν.
Κυκλοφορεί σε διαφορετικές μορφές, υγρή, gel, κρέμα, ώστε να έχουμε επιλογές ανάλογα με το τι βολεύει και τι ταιριάζει στην επιδερμίδα μας. Το primer εφαρμόζεται μετά την ενυδατική κρέμα και πριν απλώσουμε το foundation στο πρόσωπό μας. Λειτουργεί δηλαδή σαν βάση και κρατά το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς να βαραίνει. Είναι ίσως το μόνο προϊόν που μπορεί να εγγυηθεί διάρκεια στο μακιγιάζ. Με την εφαρμογή του στην επιδερμίδα, τα προϊόντα μακιγιάζ απλώνονται πιο εύκολα, ενώ παράλληλα απορροφώνται και δίνουν την αίσθηση ενός πιο φυσικού αποτελέσματος.
Αυτό που κάνει δηλαδή είναι να προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Την λειαίνει, γεμίζει τις ρυτίδες και τους πόρους που μπορεί να υπάρχουν και βελτιώνει τον τόνο της. Μπορεί επίσης να απορροφά την λιπαρότητα και έτσι το make up διατηρείται σταθερό για περισσότερο χωρίς να «τρέχει». Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει άψογο, ενώ υπάρχουν primer που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους για όσες από εμάς δεν συμπαθούν το καθημερινό μακιγιάζ. Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία primer για την περιοχή των ματιών που χρησιμοποιείται για να διαρκεί περισσότερο η σκιά αναλλοίωτη.
Πώς χρησιμοποιείται όμως το primer;
Αφού λοιπόν εφαρμόσουμε την ενυδατική μας κρέμα, περιμένουμε να απορροφηθεί και στη συνέχεια απλώνουμε το primer στο πρόσωπο με τα δάχτυλα ή ένα μικρό πινέλο. Αν θέλουμε να χαρίσουμε έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ μας τότε το primer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως highlighter. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη για να παραμείνει το κραγιόν μας στη θέση του για πολλές ώρες.
Ίσως ακούγεται υπερβολικό, όμως πραγματικά το primer φαίνεται ότι είναι το προϊόν που μπορεί να μας χαρίσει ένα αψεγάδιαστο makeup. Γι΄αυτό άλλωστε το χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists. Τα οφέλη του όπως είδαμε είναι πολλά.
Κάντε μια μικρή έρευνα στην αγορά και θα δείτε ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία. Κάθε ένα έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό και καλύπτει μια βασική ανάγκη. Δοκιμάστε ένα primer κατάλληλο για την επιδερμίδα σας και είμαι σίγουρη ότι δε θα το αλλάζετε με τίποτα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.